Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Info

Infon etusivu

Sisältää tarpeellista tietoa pelistä, juonesta ja hahmoista. Alla on linkkejä jotka kannattaa ehdottomasti käydä lukemassa jokainen, tärkeitä tiedonrippeitä voi löytyä yllättävistä paikoista.

Mikä Vallattu on?
Miten radioaktiivisuus näkyy?
Millaiset elinolot ovat?
Millainen juoni on?
Mikä on Yhteisö?
Mitä asemia hahmoilla on?
Mitä lakeja ja rangaistuksia?
Millainen pelialue on?
Entä pelisäännöt ja -käytännöt?
Milloin lomalle?

Uuden pelaajan kannattaa käydä lukaisemassa Peliuutiset, jotka löytyvät Peli-osiosta.
Siellä on viimehetken tietoa pelistä, säästä, ja tapahtumista.
 

Uutta Vallatussa!

Vallattuun on tulossa uusia Arvovaltaisasemia; Komendantti vara-asemineen! Lue lisää asemia koskevalta sivulta.

Pelaajien keskuudessa olleen kyselyn pohjalta Vallattuun tulee pieniä uutuksia. Maaliskuusta 2018 lähtien hahmosi voi olla eri seksuaalisuuden edustaja. (Esim homo, lesbo, tai bi) Kissojen ja koirien väliset rakkaussuhteet ovat myös hyväksyttyjä. Näiden lisäksi Vallatun pelissä voi esiintyä happosateita. Lue uudistuksista lisää täältä infosta ja liity-osiosta!

 

Vihollislauma saapuu Vallattuun!

Vieras, vihainen koiralauma on vilahtanut muutamassa roolissa pelissä. Vihollislauman hahmot tullaan luultavasti pitämään npc-hahmoina. Vihollislauman npc-hahmoille voi luoda lyhyitä esittelyitä, ja npc:n luoja kirjoittaa pääosin kyseisellä hahmolla. Kun vihollistapahtuma loppuu, npc-hahmot katoavat. Jos vihollislaumasta jotkut päättävät jäädä Yhteisöön, niistä voi tehdä oikeita hahmoja, joiden menneisyydessä käy ilmi niiden entinen lauma. Vihollislauman pomo, varapomo ym. (mikäli sellaisia otetaan ohjattaviksi hahmoiksi) lasketaan pelissä arvovaltaishahmoksi. Pelaaja, jolla on jo kaksi arvovaltaista, ei voi ottaa samanaikaisesti vihollislauman johtohahmoa. Juonikuviot ovat nyt pelaajien käsissä!

 

 

 

 

 

©2019 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com