Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vieraskirja

Vieraskirjaan ovat tervetulleita kaikki kysymykset, kommentit ja muiden sivujen linkinvaihdot yms. Ainoastaan mainokset kuuluvat muualle, niille on alla oma vieraskirjansa.
Ylläpidon saat parhaiten kiinni Peli-kategorian chatista. Meidät voi linkata myös bannerilla.
Ylläpitäjä on vieraillut kirjautuneena viimeksi 9.12.

Mainokset

Linkinvaihto ja Copyrights

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

05.12.2018 10:13
Joulukuun linkkarikirje

Hejsan och trevligt december!

Ei, en aio kirjoittaa tätä linkkarikirjettä ruotsiksi, taidot loppuu kesken. Mutta hei, jälleen on aika linkkarikirjeelle, tällä kertaa saatte sen kuun alussa eikä keskivaiheilla! Uusia linkkareita on tullut sen verran paljon, että kaikki eivät ole edes vielä päässeet nauttimaan minun joka kuukauden linkkarikirjeistä! Mistähän sitä tällä kertaa aloittaisi?

Ensimmäiseksi meitsin täytyy varmaankin pyytää anteeksi, että en ole käynyt teidän linkkareiden sivuilla morottamassa tai lukenut sisältöä tai muutenkaan pitänyt pahemmin yhteyttä. Lupasin edellisessä linkkarikirjeessä tulla heti kun kerkeän, mutta toistaiseksi AMK ja Isengard on pitänyt mut sen verran kiireisenä, että ei puhettakaan kerkeämisestä olemaan sosiaalinen. Mutta vielä koittaa päivä, kun tulen aktiivisemmin häiriköimään!

Isengardin kuulumiset. Vaihdoin navigaatiosta linkkien nimet ja lisäsin tekstien sekaan kuvia vähän elävöittämään sivuja, joten tulkaa ihmeessä selaamaan sivuja (TIETOKONEELLA!!!) ja katsomaan miltä siellä nyt näyttää. Vähän enemmän teemaan sopiva, maybe. Keskeneräisiä kirjoja ovat tällä hetkellä ne samat kolme vanhaa, Ladonin puutarha, Metsän tytär ja Oletko lukinnut oven? sekä kaksi uutta fanfictionin tapaista, Areen tytär ja Rosalind Bates. Toinen on Percy Jackson -sarjaan perustuva ja toinen on Harry Potter -sarjaan perustuva. Areen tyttärestä on tullut prologi ja 1. luku, Rosalind Batesistä ei yhtään. Ladonin puutarha sai 18.11. uuden luvun (5. luku) jonka kirjoitti Ferii. Minun tehtäväni tällä hetkellä on kirjoittaa 6. luku ja se eteneekin kohtalaisesti eteenpäin. Myös Metsän tytärtä olen pyrkinyt kirjoittamaan eteenpäin, hitaasti mutta varmasti. OLO? on ollut pienellä tauolla, sitä en ole työstänyt ollenkaan, mutta kyllä siihenkin uusi luku tulee kun vain suinkin saan sen kirjoitetuksi (ja löydän ne vihot missä on mun muistiinpanot…) Työstän myös uutta novellia, se on jouluaiheinen novelli näin joulukuun kunniaksi ja yritän saada sen valmiiksi mahd. pian että saadaan se sitten julkaistuksi Iseniin! Blogissa oli hiljaista pari viikkoa, mutta nyt olen taas yrittänyt postata sinne jotain tekstin tapaista. Tervetuloa tutustumaan sisältöön kun aikaa liikenee! ;)

Mitäpäs mulle? Väsymys meinaa iskeä kun AMK painaa päälle, mutta toistaiseksi olen suhteellisen hyvin enemmän tai vähemmän kunnialla selvinnyt kaikista tehtävistä deadlinejen rajoissa. Nyt kun kirjoitan tätä olen luennolla ja quite frankly ihmettelen, että olen edelleen (enemmän tai vähemmän) kartalla tästä koulusta kun revin ajan Isenin päivittämiseen luennoilta. Hupsista keikkaa! Lääkitys on ok, koulu vain saa olon väsyneeksi, mutta kyllä mä pärjään. Lähden joululomalla Lappiin kahdeksi viikoksi ja tulen loppiaisena takaisin. Tammikuussa on (taas) uusi tatuointiaika, korjautan vanhoja tautointeja ja tatuoin vasemman käden sormet! Ja sitten tammikuun loppupuolella lähden Tukholmaan laivalla, juodaan kaksi päivää laivalla ja sitten käydään siinä välissä Tukholmassa pyörimässä (joko humalassa tai laskuhumalassa tai krapulassa) ja morjestamassa mun Ruotsissa asuvaa kaveria. Toivottavasti ei myöhästytä laivasta, se oliskin kivaa (ja ihan mun tuuria). Siinä mun tulevaisuuden suunnitelmat pari kuukautta eteenpäin. Paljon rahanmenoa tiedossa, onneksi opiskelijat on tunnetusti rikkaita ku mitkä!

Nyt mun on pakko lopetella tämä linkkarikirje, tää luento muuttu just todella mielenkiintoiseksi (rakastuin meidän vierailevaan luennoijaan) joten pistän nyt kaiken keskittymiseni häneen! Mukavaa joulun odotusta, palaillaan taas!

Farewell, Lakritsipiippu

Vastaus:

Kiitos linkinvaihtokirjeestä, tulen käymään teillä päin. :)

-Glowe

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

04.12.2018 19:47
moikka!

olenkin täällä tällä kertaa vähän uusilla asioilla, nimittäin linkkarikirjettä lähettelemässä! c:' muilta asioilta kun hetkeksi ehtii livahtamaan pakoon niin täytyyhän sitä tulla teillekin hieman elämänmenosta kertomaan :D

tosiaankin, tuon kirotun koulun kanssa on ollut ihan hirvittävän paljon hommia, en edes tiedä että mitenkä minä jo näin aikaisin elämässä päädyin pyörimään pelkän koulun ympärillä... kokeita pukkaa suunnilleen joka viikko, arvosteltavia kotitehtäviä, esseitä sun muita on ihan riittävästi niitäkin, pelkästään kaiken sen ajattelu sattuu sydämeen ':D juuri viimeistelin muistiinpanoni huomista historian esseetä varten ja tein hieman muitakin läksyjä alta pois, ja nyt on oikein hyvä olo kun sai jotain vihdoinkin tehtyä!

gardyloon puolella on ollut pelottavan hiljaista, mutta kuolemassa ei olla! runoja tulee vielä aina kun vain niitä pääsen raapustelemaan :D joulukin alkaa jo lähestyä, ihanaa! joulu on kyllä aivan ihastuttava aika vuodesta, tunnelma ihan katossa ja ruoka on herkullista. en edes malta odottaa ihanaa (mutta inhottavan lyhyttä) joululomaa, saa vain käpertyä peiton alle koko päiväksi hyvä kirja kädessä. mahtavaa!

meillekin päin saa tulla omia kuulumisiaan kertomaan, mutta mikään pakko ei ole ^-^ hyvää joulun odotusta tänne!

- JW

Vastaus:

Kiitos linkinvaihtokirjeestä, tulen käymään teillä päin. :)

-Glowe

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://rebelle.suntuubi.com/

28.11.2018 12:02
Hei,

sopisiko linkinvaihto Rebellen kanssa? Vastausta meille.

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Raitakorva
Kotisivut: http://gaapriel14.suntuubi.com/?cat=1

28.11.2018 10:58
Hei, kyselitte, oltiinko vielä linkinvaihdossa. Ette ainakaan ole listalla, mutta linkinvaihto käy. Käyttehän vielä ilmoittamassa Magical Natureen, jos aiotte sivumme linkittää. Kiitos!

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Ai
Kotisivut: http://iwonderland.suntuubi.com/

26.11.2018 19:54
Linkinvaihto sopii ja lisäänkin sen pian. Ja rakastan muuten tätä ulkkaa!

Vastaus:

Jeps, lisään teidät ^^

-Glowe

Nimi: Koirafani
Kotisivut: http://haltinmyytti.suntuubi.com/

26.11.2018 16:58
Tervehdys! Haluaisitteko aloittaa linkinvaihdon kanssamme? Vallatun sivut ovat muuten ihanat, olen tutkaillut niitä jonkin aikaa. Vastaisitteko meille päin, sillä en välttämättä tule katsoneeksi muilta ajatuksilta tänne? Kiitos!

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Posityyhtynen
Kotisivut: http://scotty.suntuubi.com/

20.11.2018 15:54
Moikka! Tulin tänne linkkarilistan siivouksen merkeissä. Eli, mikäli olette vielä kiinnostuneita jatkamaan linkinvaihtoa kanssamme, ilmoittaisitteko siitä 27.11.2018 mennessä meidän viekkuumme :)

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Cualacino
Kotisivut: http://tberpg.boards.net//

18.11.2018 22:04
Hei, kävisikö linkinvaihto The Butterfly Effectin kanssa? Vastailethan meille!

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Adore
Kotisivut: http://listado.suntuubi.com/

15.11.2018 08:24
Hei,

Sivunne on listattu Listado-sivustolle. Lisäksi tulin ilmoittamaan, että linkinvaihto käy hyvin! Lisääthän linkkimme pikimmiten :)

Vastaus:

Kiitoksia paljon! Tulenpa ilmoittamaan linkkauksesta vielä teillekin. ^^

-Glowe

Nimi: JW
Kotisivut: http://gardyloo.suntuubi.com/

14.11.2018 18:29
moikka! miten olisi linkinvaihto runosivustoni gardyloon kanssa? ^-^

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Kilpailukeskus Provando
Kotisivut: http://kisakprovando.suntuubi.com/?cat=1

14.11.2018 16:17
Hei! Linkkaattehan meidät sivuillenne :) Teidän sivut on jo linkattu meille :) Ja mieluiten perjantaihin mennessä

Vastaus:

Lisään linkkinne nyt ^^

-Glowe

Nimi: Kilpailukeskus Provando
Kotisivut: http://kisakprovando.suntuubi.com/?cat=1

12.11.2018 12:20
Hei!
Kyselitte tuossa jokin aika sitten linkinvaihtoa meidän kanssamme. Tuolloin ei vielä otettu linkinvaihtoja, mutta nyt otamme. Joten jos olet vielä kiinnostunut niin tule kertomaan mieluiten meidän viekkuun ja linkaa meidät niin linkaamme teidät :)

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Hukka
Kotisivut: http://https://sudenvuosi.wixsite.com/sudenvuosi/

11.11.2018 17:19
Moi!

Sudenvuosi on linkittänyt roolipelinne, mutta vastalinkitystä ei näy - olenko linkitellyt siis omiani (milloin pyydän teitä linkinvaihtoon! xD) vai onko unohdus? :D

Mukavaa marraskuun jatkoa Vallatun porukoille toivottelee

Sudenvuoden tiimi

Vastaus:

Kyllä se siellä on, mutta tulenpas selvittelemään.

--- >>

-Glowe

Nimi: Den
Kotisivut: http://list.suntuubi.com/

11.11.2018 00:15
Anteeksi pitkä viivästys, mutta sivunne on nyt listattu LIST-sivulle!

Vastaus:

Kiitoos! ♥ Lisään linkkinne.

-Glowe

Nimi: Mielikuvituslapsi
Kotisivut: http://vesikiituri.suntuubi.com/

06.11.2018 20:23
Hei!
Onnistuisiko linkinvaihto vastaperustetun shetlanninponitalli Sunrise Shetlandsin kanssa? :3 Vastaattehan viikon kuluessa meidän vieraskirjaamme

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Akama
Kotisivut: http://kohtalonkynnet.boards.net/

03.11.2018 21:27
Heips! Tulin ilmoittelemaan, että meillä on tällä hetkellä menossa linkinvaihtojen siivous ja sen johdosta olen täällä liikkeellä. Jos olette vielä kiinnostuneita jatkamaan linkinvaihtoa kanssamme, ilmoittakaa tähän http://kohtalonkynnet.boards.net/thread/449/linkinvaihto vieraskirjaan, että haluatte jatkaa linkinvaihtoa kanssamme. Jos ette halua jatkaa linkinvaihtoa, jättäkää vastaamatta.

Hyvää talven jatkoa!

Vastaus:

---- >>

-Glowe

Nimi: Tähtikissa
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/

03.11.2018 14:19
Moi!

Tulin tänne linkkarikirjeen merkeissä kertomaan kuulumisistani.

Itselläni on mennyt melko hyvin, tosin tieto väistämättä lähestyvistä — *laskee* — viidestä kokeesta piinaa päätä. Minua myöskin piinaa jatkuvasti vaihtuva sijainen. Olisi mukavampaa, jos olisi vain yksi sijainen. Mutta ei.

Okei, myönnän, että entisestä parhaasta ystävästäni on kuoriutunut koulukiusaajahahmo. Olen pelastanut muutaman hyvän ystäväni hänen altaan, ja saanut ainakin kolminkertaisen vihan kohdistumaan itseeni. Olen alkanut kuiskailla käytävillä "Koulukiusaaja" ja tekemään muuta tavallisesta poikkeavaa. En vain pysty elämään normaalisti. *Miettii, miksi ei ilmiantanut häntä kiusaamiskyselyssä*. Ähh...

Tästä tuli melko lyhyt, mutta kuulisin mielelläni teidänkin kuulumisianne Ensimmäisten Klaanien puolella!

~Tähtikissa

Vastaus:

---- >>

-Glowe

Nimi: Varjolehti
Kotisivut: http://sombrarpg.suntuubi.com/

30.10.2018 19:59
Hei!
Ette sattuisi haluamaan linkinvaihtoa vastaperustetun Sombran kanssa?
Vastailettehan vieraskirjaamme!

- Varjolehti

Vastaus:

---- >>

-Glowe

Nimi: Savolax
Kotisivut: http://flames.suntuubi.com/

30.10.2018 12:49
Moi, Aika hienot sivut täällä teillä. Liittyisin ellei minulla olisi kiireitä kahden muun ropen kanssa, mutta ainakin voin pyytää täältä linkkaria.
Jos linkinvaihto käy niin laittakaa viestiä viaraskirjaamme.

Vastaus:

---- >>

-Glowe

Nimi: Lintu

28.10.2018 01:24
Kun liityin tänne, luulin että voisin helpolla lukea roolit ilman murheita. Mutta nyt kun yritänkään niitä lukea, sanat vain leijuvat päässäni, enkä ymmärrä oikein mitään. En voi vain valitettavasti jatkaa kirjoittelemista, vaikka mikä olisi. Pahoittelen syvästi sitä, miten paljon teetin työtä, mutta olen nyt vain todennut että näin on parasta. Pyydän anteeksi, ja kiitän..

Vastaus:

Ei se mitään. Olet tervetullut takaisin, jos niin joskus päätät. Chattiin voit tulla juttelemaan, vaikka et olisikaan liittyneenä. Poistan Lyran, toivottavasti pistit sen tiedot talteen, että voit joskus muulloin käyttää sitä täällä tai jossain toisessa roolipelissä. Hyvää jatkoa sinulle, toivottavasti tilanteesi paranee.

-Glowe

Nimi: Nestor
Kotisivut: http://infected.suntuubi.com/?cat=23

27.10.2018 11:04
Hei linkinvaihtaja!

Huomioithan, että Infectedin voi jatkossa linkittää myös linkitysbuttonin avulla. Uusi button löytyy kotisivut-kohdassa olevan linkin kautta. Tekstilinkin käyttö on kuitenkin edelleen mahdollista.

Mukavaa syksyn jatkoa,
Nestor

Vastaus:

Jups jups, taidan kuitenkin pitää tekstiversiona. Yritän säästää sivuston sivutilaa, kun uusia karttojankin on varmasti lähiaikoina tulossa.

-Glowe

Nimi: Höyhensiipi
Kotisivut: http://ennustustenalku.suntuubi.com

26.10.2018 21:40
Hei linkinvaihtolainen!

Sivuillamme tapahtuu iso muutos, sillä teema vaihtuu kokonaan hevosista soturikissoihin! Sivuillamme roolipelataan chatissa kirjojen tapahtumia, eli joku on oikeasti Tulitähti tai Keltahammas! Olemme siis edellinen Villilaukka nykyinen Ennustusten alku! Nyt siihen oikeaan asiaan-> Mikäli tämä haittaa linkinvaihtoamme, pyydämme ilmoittamaan siitä viekussamme 15.11. mennessä. Teemme samalla linkinvaihtotarkastusta eli mikäli haluat jatkaa linkinvaihtoa ILMOITA SIITÄKIN VIEKUSSAMME 15.11. mennessä.

Kiitos, syksyisin terveisin Ennustusten alun ylläpito!

Vastaus:

---- >>

-Glowe

Nimi: Kastelilja ja Sysimieli
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.10.2018 15:33
Hei, miten olisi linkinvaihto tarinaroolipeli Tuulipolun kanssa?
Vastaus mieluiten meidän viekkuumme, kiitos :).

- Tuulipolun ylläpito

Vastaus:

--- >>

-Glowe

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

26.10.2018 11:48
Linkinvaihto sopii! Lisään linkkinne Morbukseen.

Vastaus:

Juuh

-Glowe

Nimi: Sykomori
Kotisivut: http://ropenet.fi/

26.10.2018 02:07
Hei,
pelinne on nyt listattu RoPe-Nettiin.

Hyvää loppusyksyä!
-Sykomori

Vastaus:

Kiitoksia!

-Glowe

©2018 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com