Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Vanhoja tapahtumia

Palaa tästä linkinstä Peliuutisiin

Palaa tästä linkistä Peli-sivulle

Tänne kerätään vähän vanhempia ilmoituksia pelin tapahtumista, jotta Peliuutiset eivät täyttyisi aivan kokonaan. Tätäkin sivua kannattaa kumminkin lukea, sillä täällä olevat tapahtumat saattavat omata merkitystä vielä pelin nykyhetkeen.

Valitettavasti erään päivityksen yhteydessä kaikki aiemmat 2017-2018 pelitapahtumat poistuivat.

 

16.1. >> Kesähelteet
- (klo 19 - 22) Happosateet iskevät kunnolla Yhteisön metsiin ja sitä reunustavaan kaupunkiin.
- (klo 19 - 22) Kaupungissa Rico, Strix ja Yokai tovereineen etsivät epätoivoisesti suojaa.
- (klo 19 - 22) Alik ja Furi pakenevat sadetta etelämässä kaupungissa. Furi hyppää päin kellarinikkunaa ja pääsee sisälle turvaan. Pentu loukkaantuu lasinsiruihin. Alik ei mahdu ikkunasta taloon sisälle, joten se jättää pennun ja menee etsimään itselleen suojaa.
- (klo 19 - 22) Leirissä syntyy täysipaniikki kun sateet alkavat. Dovan anoo Niyralta uutta mahdollisuutta.
- (klo 19 - 22) Roerig, Zero ja Lich elävät takaumassa, eikä niille ole vielä edes alkanut sadetta.

 

1.2. >> Kesähelteet
- (19 - 22) Kartanon pihalle jääneet Kaartilaiset vetäytyvät happosateen tieltä. Mystic saa idean viedä evakkoleiriin kankaita eläinten suojaksi, ja lähtee muutaman Kaartilaisen kanssa sateen armoille. Joukko pääsee leirille, ja auttaa kankaiden asettelussa. Mystic menee epäillen Dovanin ja Niyran seuraan. Dovan pelastaa kissanpennun.
- (19 - 22) Strix, Juri, Rico, Nico, Aro ja Nona sekä Valya pääsevät sadetta pakoon auton hajottaman rakennuksen suojaan. Mito, Ezra ja Yokai löytävät myöskin suojan lähistöltä. Valya lähtee tarkistamaan heidän tilanteensa, mutta löytääkin sen sijaan Alikin. Kaksikko päätyy rakennuksien suojaan menneen Slashin seuraan.
- (19 - 22) Roerig ja Lich hyväksyvät Zeron liittolaisekseen. Roe ja Zero palaavat pohjoisen taloille sadetta karkuun, ja Lich jatkaa matkaansa Kartanolle.
- (19 - 22) Creeta piiloutui happosadetta pensaan alle. Myös Ubo ja Shin pääsivät suojaan nuoren Royn avustuksella.

Lisää tapahtumia voit lukea Peliuutisista!

15.9. >> Aikahyppy!!!!
- Pihalla istuskeleva Rico ja Nona lähtevät muiden Harjoittelijoiden ja Kaartilaisten kanssa hakemaan vettä kaupungin suunnalta.
- Furi leikkii Kartanon lähimetsässä ja tapaa Miton.
- Mitra ja Creeta ovat lähimetsässä keräämässä yrttejä, ja Luna saapuu heidän luokseen. Lunan mieltä painaa opettajan eläköityminen kesken oppilaan koulutuksen.

19.9. >> Kesähelteet
- (klo 12 - 15) Mitra ei anna oppilaille luppoaikaa vaan pistää nuorukaiset heti töihin, kolmikko palaa Kartanolle hoitamaan janon uuvuttamia yrttejään Kartanon pihalla.
- (klo 12 - 15) Juomanhakijoista Juri erkanee joukosta ja alkaa paiskoa sankkoaan metallilevyjä vasten. Metalleista lentää kipinä, joka sytyttää kuivan ruohikon.
- (klo 12 - 15) Mito ja Furi lähtevät vedenhakijoiden perään ja haistavat myös tulesta nousevan savun.

20.9 >> Kesähelteet
- (klo 13 - 16) Rico onnistuu sammuttamaan Jurin sytyttämän ruohikon metallilevyn avulla. Kipinä jää kuitenkim kytemään levyn alle kenenkään huomaamatta.
- (klo 13 - 16) Furi ja Mito menevät katsomaan metallilevyä ja liikautettuaan sitä, tuli pääsee syttymään uudelleen. Ezra saapuu paikalle. Eläimet pääsevät onmekseen kauemmas kaivinkoneesta, joka hetken kuluttua räjähtää tulen seurauksena. Furi, Mito ja Ezra lähtevät sitten varoittamaan vedenhakijoita tulesta.He saavat vedenhakijat kiinni joelta.
- (klo 13 - 16) Valya ja Alik ovat menneet metsälle, mutta räjähdyksen hälyttäminä juoksevat palopaikalle. He näkevät joelle pöin juoksevat Ezran, Miton ja Furin, ja lähtevät näiden perään. Tuuli levittää tulta laajemmalle alueelle.

23.9. >> Kesähelteet
- (klo 13 - 16) Alik ja Valya lähtevät Miton, Ezran ja Furin perään, jotka lähtevät varoittamaan Ricoa, Nonaa, Strixiä ja Juria, sekä Aroa.
- (klo 13 - 16) Ezra, Mito ja Furi pääsevät joen rantaan varoittamaan vedenhakijoita tulesta.
- (klo 13 - 16) Lich on metsästämässä mutta tulee metsäpalon yllättämäksi. Rottweiler pääsee pakenemaan tulta, ja jää mielenkiinnolla seuraamaan metsäpalon etenemistä vähän etäämmältä. Lich näkee vedenhakijat ja niiden luokse saapuvat Ezran, Miton, Furin, Alikin ja Valyan.
- (klo 13 - 16) Alik ja Valya pääsevät myös joen rantaan vedenhakijoiden luo.
- (klo 13 - 16) Kartanolla Luna ja Creeta saavat vesikantamuksensa Mitran luo, ja Mitra käskee oppilaat puhdistamaan Kartanon villiintynyttä puutarhaa, jossa usea yrtti kaipaa vettä. Shin saapuu juttelemaan naaraille ja kissaneidit pyytävät kollia avuksi.

29.9. >> Kesähelteet
- (klo 13 - 16) Shin antaa hyvää kuvaa itsestään muille kissoille.
- (klo 14 - 17) Tulelta pakenijat yrittävät päästä kiertämään lieskamerta. Kesken juoksemisen Furi joutuu eroon joukosta, ja Alik lähtee etsimään pentua. Muutaman vaarallisen tilanteen jälkeen Furi ja Alik päätyvät jokeen ja ajautuvat kilometrien matkan etelämmäs. Muu joukko pääsee turvallisesti sillan ylitse, ja kaupungin puolelle. Alik ja Furi nousevat rantaan kaupungin puolella ja lähtevät etsimään reittiä muun joukon ja sillan luo.
- Lich palaa Kartanolle kertomaan metsäpalosta. Savupilvet nähdään jo Kartanon pihalle. Niyra tulee ottamaan Lichin raportin vastaan.

30.9. >> Kesähelteet
- (klo 14 - 17) Shilo kohtaa metsässä Ventan.

5.10. >> Kesähelteet
- (klo 14 - 17) Furin ja Alikin reitti katkeaa metalliaitaan, jonka kiertääkseen koirat yrittävät kulkea läheisen rakennuksen läpi. Kaksikko ei ehdi kulkea hämärässä rakennuksessa kauan, kun Alikin palovammaan kangasta etsinyt Furi putoaa lattialuukun läpi rakennuksen kellariin.
- (klo 14 - 17) Kartanolla Lich kertoo Komentajan, ja vedenhakijoiden jääneen tulen vangiksi ja kuolleen. Uutinen järkyttää Niyraa ja Aslania, mutta kumpikaan ei epäile Lichin rehellisyyttä.

6.10 >> Kesähelteet
- (klo 14 - 17) Ubo saapuu muun linjapartion kanssa Niyran, Aslanin ja Lichin seuraan Kartanon pihalle kuullakseen mitä on tapahtunut.
- (klo 14 - 17) Shin, Mitra, Creeta ja Luna menevät myöskin ottamaan selvää mitä Kartanon pihalla ulistaan.
- (klo 14 - 17) Shilo ja Venta huomaamat metsäpalon savupilven ja lähtevät katsomaan lähempää mikä savun aiheuttaa. Metsäpalon lähestyessä he kohtaavat yhteisöläisen koiraperheen, joka pyytää apua pentujen hakemiseen, joista osa on jäänyt pesään metsäpalon lähelle.

14.10. >> Kesähelteet
- (klo 15 - 18) Aslan kertoo Ubolle ja muulle partiolle mitä on tapahtunut, ja ottaa Ubon joukkoineen sekä vastahakoisen Lichin mukaansa, lähtiessään tarkastamaan tulipalon tilannetta.
- (klo 15 - 18) Niyra jää Kartanolle ja määrää eläimiä valmistautumaan Kartanon hylkäämiseen. Collie pyytää Mysticiä suorittamaan vaarallisen tehtävän, ja jäämään Kartanolle niin pitkäksi aikaa kuin tulelta on mahdollista, auttamaan mahdollisia pakenijoita.
- (klo 15 - 18) Kellarista Furi löytää lattianrajasta ilmastointikanavan, josta kulkeutuu raikasta ilmaa. Yhdessä Alikin kanssa pentu lähtee ryömimään metallionkaloon. Furi löytää uloskäynnin ja Alik mahtuu äkillisesti kavenneesta ilmastointikanavasta uloskäynnin luo.
- (klo 15 - 18) Shilo ja Venta lähtevät pentujen isän kanssa hakemaan pentuja. Venta ja Shilo jäävät kuitenkin isästä jälkeen, kun Shilo pysähtyy vaarallisen lähelle tulta.

18.10. >> Kesähelteet
- (klo 15 - 18) Aslan partioineen saapuu metsäpalon rajalle. He kuulevat jonkun yskivän tulen suunnalla, joilloin Ubo ja muut Kaartilaiset menevät katsomaan lähempää. Aslan kiipeää läheiseen puuhun tähystämään, ja näkee tulen todellisen hävityksen. Kolli lähtee Ubon ja muun partion perään auttaakseen. Lich sen sijaan häipyy vähin äänin paikalta, jättäen Aslanin, Ubon ja muut oman onnensa nojaan.
- (klo 15 - 18) Parantajaoppilas Lyra löytää loukkaantuneen mäyräkoiran, joka ei kuulu Yhteisöön, ja vie sen Kartanon pihalle. Mitra saapuu Lyran luo kyselemään vieraasta koirasta.
- (klo 15 - 18) Shin välttelee työntekoa tapansa mukaan, ja heittäytyy maahan Lunan ja Creetan eteen. Kollin teeskentely uppoaa ainakin Lunaan ja naaras huolestuu tosissaan kollista.
- (klo 15 - 18) Mystic ottaa Niyran antaman tehtävän vastaan ja kerää vahvoja koiria jäämään Kartanolle viimeiseen asti. Muunmuassa harjoittelijoiden pelkäämästä Jaffasta löytyy kunniallinen puoli, kun uros jää Mysticin avuksi Kartanolle.
- (klo 15 - 18) Strix, Juri, Rico ja muut jatkavat matkaa syvemmälle kaupunkiin. Joukkoa huolestuttaa vedenpuute kuumassa säässä, ja he pysähtyvät etsimään lähirakennuksista vettä, jakautuen kahteen ryhmään. Jurin, Strixin, Miton ja Ezran ryhmä löytää rakennukseensa sisäänkäynnin auton sortamasta sivuseinästä.
- (klo 15 - 18) Roerig seurailee tulipaloa etäältä.
- (ko 15 - 18) Niyra johtaa Kartanon evakoimista.

25.10. >> Kesähelteet
- (klo 16 - 19) Creeta moittii Shiniä kollin pelleilystä, kun Luna tuo huonovointista teeskenneelle kollille vettä. Shinin entinen oppilas Roku tulee myös paikalle, mutta Shin komentaa sen vain auttamaan muita oppilaita. Kolli itse vetäytyy pois työn ulottuvilta.
- (klo 16 - 19) Lyra vie mäyräkoiran sivummalle, missä mäyräkoira kuolee tautiinsa. Lyra pyörtyy jolloin Mitra ja Volontov tulevat auttamaan oppilasta. Evakon alettua Lyra pyörtyy uudelleen, mutta Volontov auttaa nuorukaista.
- (klo 16 - 19) Kartano saadaan tyhjäksi ja eläimet lähtevät kohti lounaassa sijaitsevaa suurta aukeaa, jolle väliaikainen leiri päätetään tehdä.
- (klo 16 - 19) Alik ja Furi löytävät kaupungista puistoalueen, jolla saattaa olla vettä ja ruokaa.
- (klo 16 - 19) Mito, Ezra, Juri ja Strix saavat napattua muutaman hiiren eräässä kaupungin rakennuksessa, veden löytäminen ei sen sijaan tunnu onnistuvan.

28.10. >> Kesähelteet
- (klo 16 - 19) Desafio, Akame ja Aro onnistuvat saamaan karkuri Dovanin kiinni. He kuljettavat vangin evakkoleiriin, ja ilmoittavat Niyralle. Niyra saapuu hieman muuta Yhteisöä ennen aukiolle antamaan ohjeita.
- (klo 16 - 19) Mito, Ezra, Juri ja Strix keksivät hilata Mito viemäriin etsimään vettä. Nuorukaiset löytävät köyden, jonka avulla he avaavat viemärin kannen ja lähettävät kissan pimeään viemärikaivoon.
- (klo 16 - 19) Venta ja Shilo pääsevät isäkoiran luokse metsästäjäperheen pesälle. Isä ja kaksi pentua jäävät kuitenkin kaatuvan puun alle, ja kuolevat. Venta ja Shilo saavat pelastettua vain yhden pennun, joka kuolee häkämyrkytykseen siihen mennessä, kun he pääsevät pentujen emon luo. Yhdessä emon kanssa he kuljettavat pennut tyhjälle Kartanon pihalle, jossa Mystic ohjaa heidät oikeaan suuntaan.
- (klo 16 - 19) Lich kohtaa metsässä salaperäisen Adjan, joka lähtee johdattamaan rotikkaa laumaansa kohti. Matkalla Roerig liittyy nartun jahtaamiseen, ja kaksikko joutuu vihollislauman yllättämäksi. Vieraslauma hyökkää kaksikon kimppuun, jolloin karkuri ja vakooja lähtevät juoksemaan henkensä edestä karkuun. Takaa-ajajat kuitenkin saavuttavat, ja Zero onnistuu kaartamaan pakenijoiden eteen.

4.11. >> Kesähelteet
- (klo 16 - 19) Mitra auttaa evakkojoukossa Nellyä, Rangoa ja Twixiä etsimään pentujaan Juria ja Strixiä. Mukaan tulee myös Miton kavereita. Moni muukin etsii tulipalossa kadonneita ja luultavasti kuolleita läheisiään.
- (klo 16 - 19) Roerig ja Lich pääsevät Zeron ohitse ja pakenevat kaupunkiin.
- (klo 16 - 19) Viemäriin laskettu Mito löytää viemärikuilun pohjalta vettä. Strix ja Juri lähtevät etsimään jonkinlaista astiaa, jolla kissa saisi tuotua veden maanpinnalle.

10.11. >> Kesähelteet
- (klo 16 - 19) Evakkopaikalla Shin lyöttäytyy Mitran seuraan.
- (klo 16 - 19) Kaupungissa Furi ja Alik juovat kyllikseen. Furi lähtee metsästämään fasaania, mutta kohtaa vihamielisen Igorin.
- (klo 16 - 19) Kartanolla Shilo lähtee tutkimaan tyhjää Kartanoa. Mysticin ehdotuksesta Faizan kuollut pentu haudataan Kartanon hautuumaalle yhteisöläisten joukkoon. Tämän jälkeen Venta lähtee Faizan kanssa kohti evakkopaikkaa.

11.11. >> Kesähelteet
- (klo 16 - 19) Shin ja Mitra juttelevat. Evakkoleiri on saatu pystyyn.
- (klo 16 -19) Inferno lähettää Adjan vakoilemaan Yhteisöä.
- (klo 16 -19) Aslanin ja Ubon partio kääntyy takaisin kohti Kartanoa. Matkalla Aslan pelastaa kissanpennun, ja pian sen jälkeen puoli partiota jää kaatuvan puun alle. Kukaan ei onneksi kuole. Adja saapuu paikalle ja teeskentelee loukkaantunutta.
- (klo 16 -19) Evakkopaikalla Niyra menee Dovanin luokse.

12.11. >>  Kesähelteet
- (klo 16 -19) Tajutonta teeskennellyt Dovan esittää katuvaa, ja saa Niyran säälimään uroksen kohtaloa, saaden Niyran harkitsemaan uudelleen Dovanin armahtamista.
- (klo 16 - 19) Lich ja Roerig pääsevät jatkamaan pakoaan rakennuksen toiselle puolelle, ja päätyvät tulipalon luo. He yrittävät käyttää savua apuna pakenemisessa. Flako jättää takaa-ajon sikseen, eikä uskalla mennä savuun juoksemaan. Zero jatkaa Lich ja Roerigin jahtaamista.
- (klo 16 - 19) Venta ja Shilo pääsevät evakkopaikalle ja huolehtivat Faizan muiden emojen luokse.

14.11. >> Kesähelteet
- (klo 16 - 19) Niyran pyynnöstä Desafio etsii Rayon, joka menee juttelemaan Niyralle.

18.11. >> Kesähelteet
- (klo 17 - 20) Kaupungissa Igor teeskentelee ystävällistä ja ehdottaa Alikia ja Furia tulemaan mukaansa laumatoveriensa luo.
- (klo 17 - 20) Aslan ja Ubo ottavat Adjan mukaansa partioon ja pääsevät tyhjennetylle Kartanolle.
- (klo 17 -  20) Evakkopaikalla Mitra lyö Shiniä.

29.11. >> Kesähelteet
- (klo 17 - 20) Evakkopaikalla Creeta joutuu veljensä ja muiden nuorten kissojen kiusaamaksi.
- (klo 17 - 20) Shin ehdottaa Mitralle koulutustuokiota parantajaoppilaille.
- (klo 17 - 20) Rayo kokoaa eläimiä kokousta varten.
- (klo 17 - 20) Ubo ja Aslan pääsevät evakkopaikalle ja saavat kuulla Dovanin vangitsemisesta.
- (klo 17 -20) Kaupungissa Alik ja Furi jatkavat matkaansa. Igor lähettää varjostajan niiden perään.

9.12. >> Kesähelteet
- (klo 17 - 20) Shin saa jonkinlaista kannatusta koulutusehdotukselleen.
- (klo 18 - 21) Eläimet siirtyvät kuuntelemaan kokousta, jossa kerrotaan toimintaohjeita, ja ilmoitetaan Dovanin vangitsemisesta. Karkuria ei aiota vielä tappaa.
- (klo 18 - 21) Kaupungissa Yokai ja Nico sattuvat löytämään Ricon, Strixin, Jurin ym. joukon. Selviytyjäjoukko huomaa pilvet.
- (klo 18 - 21) Kaupungissa Alik ja Furi saavat saaliikseen pienen jäniksen. Hekin huomaavat pilvet.

Lisää tapahtumia voit lukea Peliuutisista!

©2019 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com