Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Peliuutisia

Palaa tästä linkistä takaisin Pelisivulle.

Täältä löydät pelin viimeisimpiä tapahtumia, ja suunnitelmia joita pelaajat ovat yhdessä suunnitelleet. Voit ehkä hahmosi kanssa päästä mukaan tapahtumiin ja isompiin ryhmäpeleihin. Tänne päivitellään myös sääoloja. Vuorokauden aikaan ei ole luottamista, sillä se etenee luultavasti nopeammin kuin ylläpito ehtii päivittelemään. Voit siirtää hahmosi lähes milloin tahansa päivästä yöhön, mutta toivottavaa olisi kysyä sopiiko se muille pelaajille ja voisivatko he liikkua pian itsekin seuraavaan vuorokauden aikaan. Aina jokainen hahmojen välinen "peli" on hieman eri vuorokauden ajassa. Myös säätä voit muokata kuvailemalla sitä hahmosi roolissa. Voit vapaasti kirjoittaa että alkaa vaikka satamaan tai jotain muuta. Kannattaa kysyä sopiiko jokin radikaali säänmuutos muille pelaajille, ja muista että esimerkiksi talvella ei kovin usein sada vaikkapa vettä.
Viimeaikaisissa tapahtumissa on päiväykset, jotka ilmoittavat milloin tapahtuma on alkanut tai ollut käynnissä. Vanhatkin tapahtumat vaikuttavat nykyisyyteen. Uusin on toistaiseksi alinna. Kursivoidut tapahtumat ovat juuri sillä hetkellä meneillään ja niihin liittyvät pelit ovat kesken.
 

Sääolot ja vuorokausi

Vallatussa siirrytään kevääseen; ilmat alkavat lämmetä, lumi ja jää alkaa sulaa.


T'ämän hetken sää: Yö on ollut tavattoman lämmin, ja lumi on märkää ja raskasta. Korkeimmat mättäät näkyvät ohenevien hankien alta, asfalttiakin näkyy paikoitellen. Kevät on tullut. Päivä on aurinkoinen, ja auringon lämmön tuntee varmasti turkilla. Puista, ja talojen katoilta putoilee lunta. Aurinko nousee klo 8 maissa, ja laskee klo 23. Yöt ovat valoisia, mutta niissä on vielä parin tunnin pimeä jakso.
Tällä hetkellä on puolipilvistä, lämmintä (+5 / +10 ºC), tuulee jonkin verran, tuuli on lämmin ja keväinen.

Vuorokauden aika on nyt iltapäivä (noin klo 18 - 20)
Päivitetty 10.8.


 

Viimeaikaiset tapahtumat

Siirry tästä linkistä aikaisempiin tapahtumiin

Uusin on alla.

17.7. >> Siivouspäivä:
- Zeke päättää pilailusuunnitelmissa napata Auonyn Varapäällikön hampaisiinsa ja juoksuttaa pohjoisen koiria jonkin aikaa. Pilailu saa kuitenkin järkyttävän käänteen, kun Zeke vahingossa puree Varapäällikön kuoliaaksi. Nuori uros ei paranna tilannettaan pakenemalla, mutta vinttikoiraa ei saada kiinni. Pohjoisen koirat lähtevät ruumiiden kanssa takaisin Kartanolle.
-Sokea Ubo seikkailee Kartanon pihalla ilman opastaan.

19.7. >> Siivouspäivä:
- Desafio ja Tímido menevät juttelemaan Niyralle Apulinjasta. Belgialaisnarttu haluaisi lähteä Desafion mukaan karkureita etsimään, ja suuttuu kun Desafio ei suostu. Tímido juoksee metsään, jossa joutuu tappeluun karkureiden kanssa.

22.7. >> Siivouspäivä:
- Desafio tulee Tímidon apuun.
- Pohjoisen ryhmät palaavat Kartanolle ruumiiden kanssa ja Aslan saa kuulla Varapäällikön kuolemasta. Kolli menee Alikin puheille.
- Niyra saa seuraansa nuoren Masonin, joka puhdistaa Niyran turkkia ja utelee tietoja.
- Rico, Ezra, ja Furi palaavat Kartanolle.
- Metsäryhmät sekä Venta ja Strix palaavat Kartanolle yhdessä Kirilin ja Nicon kanssa.
- Ubo saa seuraansa Nyksin ja Nannan.

30.7. >> Siivouspäivä:
- Eläimet odottavat kokouksen alkamista.
- Desafio pääsee pakoon pettureilta ja palaa Kartanolle Tímin kanssa. Varakomentaja aloittaa kokouksen ja kertoo tapahtumista.

1.8 >> Siivouspäivä:
- Kokouksessa käsiteltiin viimeisimpiä kuolemia, ja julistettiin uusi petturi; Zeke. Apulinjaa aloitetaan tekemään Varakomentaja Desafion ja Johtaja Niyran toimesta kokouksen päätyttyä.
- Nuoret Ezra ja Furi päättävät lähteä omine lupineen ennen kokouksen päättymistä.
- Ubo ja Shin saivat seuraansa Ricon.
- Mitra kysyy Creetaa oppilaakseen.

3.8. >> Siivouspäivä:
- Furi ja Ezra pääsevät lähtemään Kartanolta huomiota herättämättä ja lähtevät Ezran kotia kohti. Matkalla nuoret pysähtyvät saalistamaan hiiriä ja saavat vastaansa näädän. Näädän tappamisen jälkeen pojat pääsevät Ezran kotiin, jossa he alkavat tehdä Ezralle varatietä ulos pesästä.
- Creeta hyväksyy Mitran opettajakseen ja uuden opettajansa kanssa nuori naaras menee hakemaan huonovointista Alikia pois kokouksesta kesken kaiken. Creeta tutkii ja hoitaa uudelleen Alikin tassun.
- Venta menee juttelemaan Lichille.

5.8. >> Siivouspäivä:
- Mitra ja Creeta menevät katsomaan Mitran toista oppilasta Nayalia.
- Ezran ja Furin varauloskäynti-työ edistyy.
- Shin jättää Ubon ja Ricon juttelemaan keskenään ja menee itse tapaamaan vanhaa tuttuaan Spiritiä.
- Kokous loppuu ja Linjan rakentaminen aloitetaan.

6.8. >> Siivouspäivä
- Juri ja Strix menevät linjan rakentamiseen mukaan.
- Venta juttelee Lichille, kunnes kaksikko sopii tapaavansa vähän myöhemmin ennen kotiin menoa.

14.8. >> Siivouspäivä; ilta
- Lich jättää linjajoukon etsiäkseen karkurit tassuihinsa.
- Venta menee juttelemaan Valyalle.
- Mitra ja Creeta löytävät Nayalin kuolleena ja lähtevät viemään nuoren oppilaan ruumista kellariin. Mitra pyytää Uboa ja Ricoa kaivamaan lisähaudan, johon koirat suostuvat.
- Furi ja Ezra kohtaavat kesken kaivuutyön uteliaan ketunpojan ja äkäisen kettuemon. Kaikki selviävät kohtaamisesta pelkällä säikähdyksellä. 

Tilannepäivitys uusille pelaajille

Karhun uhka varjostaa edelleen Yhteisöä, sillä nalle saattaa palata vanhalle pesälleen. Kaartissa on jäseniä, jotka ovat haavoittuneet karhun iskuista. Karhun häädöstä on kulunut vasta muutamia päiviä pelin aikaa.
Yhteisön mailla riehuu petturit Roerig ja Dovan, sekä Zeke, joita jokaisen koiran ja kissan tulee varoa.
Metsästyspäivältä on vielä paljon villisian lihaa ja luita Ruokavarastossa, jota saavat kaikki syödä asemasta ja lajista riippumatta. Ruokaa voi myös viedä Kartanon ulkopuolelle esimerkiksi omiin pesiin.


 

Tulevat tapahtumat

Metsästyspäivän ja siivouspäivän tapahtumat

Metsästyspäivä ja siivouspäivä ovat pelin isompia yhteistapahtumia, joihin kaikki hahmot voivat osallistua jollain tapaa. Alle on listattu suurinpiirtein mitä milloinkin pitäisi tapahtua, mutta tämä ei ole kiveen hakattua; väliin mahtuu lisätapahtumia, onnettomuuksia ja sen sellaista. Yliviivatut asiat on jo pelattu läpi, ja ne ovat jo tapahtuneet pelissä.

Metsästyspäivä

Auringonnousu (n. klo 9) Komentajan ja Varakomentajan ottelu
Villisian jäljitys (klo 12-15) Npc-hahmojen partio on jäljittämässä villisikaa, joka olisi tarkoitus kaataa koirien voimin.
Villisian metsästys tapahtuu illalla (n. klo 16-20) Koirat tappavat villisian, mutta metsästystä voi tulla seuraamaan kuka tahansa. Metsästys on loppunut.
Ateria (metsästyksen jälkeen klo 20 -->) Villisika-ateria aloitetaan metsässä kaatajien ja katsojien toimesta. Paikanpäälle voi jäädä syömään, tai ruokaa voidaan viedä pesiin ja Kartanolle. Emoille, sairaille, pennuille yms eläimille, jotka eivät jostain syystä pääse paikanpäälle syömään; heille viedään ruokaa aterian jälkeen. Loput villisian raadosta paloitellaan ja kannetaan Ruokavarastoon. Villisika-ateria on eräänlainen juhlatilaisuus, ja ateriointi, ja seurustelu jatkunee yöhön asti. Keskiyöhön mennessä Metsästäjiä luultavasti pyydetään palaamaan kotiin ja Kartano vaipuu uneen. Ateriointi on loppunut.

 

Siivouspäivä (Päivä, jota eletään nyt pelissä)

aisen Yhteisöläisen tiedossa oleva tapahtuma, joka on pelissä ns seuraavana päivänä. Silloin Kartanosta kerätään lasinsiruja, ja rikkinäisiä, vetoisia ikkunoita. Kissat hoitavat korjauksen, kun taas koirat keräävät metsästä oksia, sammalta yms tarvikkeita korjaukseen ja ovat kissojen apuna Kartanossa. Lisäksi koirien pitää etsiä yksi iso kangas, johon kerätään kaikki Kartanosta löytyneet lasinsirut, jotta ne voidaan viedä suht turvallisesti Neliömonttuun (idässä oleva uima-allas, eläimet eivät tiedä sen oikeaa nimeä) hävitettäväksi. Sisällä Kartanossa lasinsiruja kerätään pienempiin kankaisiin, joiden avulla koirat voivat kantaa ne turvallisesti ulos rakennuksesta.

(klo 9) Metsästäjien ja Kaartin odotetaan ilmoittautuvan Kartanolle auttamaan siivouksessa. Metsästäjät on vapautettu täksi päiväksi normaaleista tehtävistään.

(n.klo 10 - 15) Metsästäjät ja muut koirat lähtevät tutkimaan pohjoisen omakotilatoja ja keräämään siivoustarvikkeita. Koirat liikkuvat ryhmässä, ja jokaisen ryhmän mukana on Kaartin koiria turvallisuussyistä. Kerätyt tarvikkeet kuljetetaan Kartanon pihalle, josta kissat pääsevät hakemaan niitä korjauksia varten. Tarvikkeiden keräyksen aikana kissat tutkivat Kartanoa, ja etsivät korjaamista ja siivoamista vaativia paikoja. Parantajat tarkastavat myös omaa kerrostaan esimerkiksi likaisten makuupaikkojen, ja pilaantuneiden yrttien varalta.
Siivoupäivä on loppunut!
 

Siivouspäivän jälkeen on suunnitteilla tehdä pelille muutaman viikon - kuukauden aikahyppy, jotta vuodenaika saadaan vaihddettua ja hidastahtista peliä muutenkin eteenpäin.


 

Mahdollisia tapahtumia

Mahdolliset tapahtumat voivat olla ryhmäpelejä, tai pelaajien henk.koht suunnitelmia, mutta jos niihin voi osallistua muitakin pelaajia, niitä voitaisiin listailla tänne. Uusia mahdollisia juonenkäänteitä voi ehdottaa chatissa.

Luopiot Roerig ja Dovan tulevat pahoinpitelemään Venta-nimisen metsästäjänartun. Tyttö kaipaisi vielä pelastajaa. (Mystic, Ubo, Shin?)

~

Kartano on jo vanha, sään pieksemä rakennus. Kaipa sen rakenteet ovat jo alkaneet haurastumaan. Tuleviin pelitapahtumiin voisi siis kuulua jokin isompi Kartanossa sattuva tapaturma. Esimerkiksi jokin parveke voisi luhistua lumen painosta ja pudota alas. Eniten vahinkoa tuottaisi luultavasti ylempien kerroksien parvekkeet, jotka sijaitsevat talon etupuolella. (Etupihalla kulkee enemmän porukkaa) Jääkö joku putoavien rakenteiden alle? Onko joku onneton parvekkeella sen pudotessa?

5. kerroksessa on paljon huoneita joita ei käytetä, eivätkä ne ole pelin kannalta tärkeitä. Jokin viidennen kerroksen tyhjien 1-12 huoneiden lattia voisi romahtaa ja pudota seuraavaan, alempaan kerrokseen. Onko sortuvassa huoneessa joku putoamishetkellä? (Aiheuttaako esim huoneeseen menevän koiran paino romahduksen?) Kuoleeko/loukkaantuuko joku rakenteiden alle jäävä Kaartin tiloissa? (Mahdollisuus olla kissoja, metsästäjiä ja Kaartilaisia, Kaartilaisten vierailevia perheen jäseniä yms) Vai ehditäänkö edes osa saada ajoissa ulos/kaivettua esiin rakenteiden seasta? Seuraako romahduksesta jälkeenpäim jotain muuta haittaa? (Esimerkiksi lahonneiden ja homeisten rakenteiden pöly, sekä ilmaan levinnyt tomu/laasti voi aiheuttaa joillekin silmä/hengitysoireita yms)

~

Vihainen, vieras koiralauma saapuu Yhteisön alueelle ja yrittää saada kaapattua Yhteisön maat.

~

Pitkäkestoinen happosade aiheuttaa ongelmia hahmojen joukossa?

~

Kesä olisi tavallista kuumempi ja paahtavampi?
 

-

 

©2018 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com