Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Peliuutisia

Palaa tästä linkistä takaisin Pelisivulle.

Täältä löydät pelin viimeisimpiä tapahtumia, ja suunnitelmia joita pelaajat ovat yhdessä suunnitelleet. Voit ehkä hahmosi kanssa päästä mukaan tapahtumiin ja isompiin ryhmäpeleihin. Tänne päivitellään myös sääoloja. Vuorokauden aikaan ei ole luottamista, sillä se etenee luultavasti nopeammin kuin ylläpito ehtii päivittelemään. Voit siirtää hahmosi lähes milloin tahansa päivästä yöhön, mutta toivottavaa olisi kysyä sopiiko se muille pelaajille ja voisivatko he liikkua pian itsekin seuraavaan vuorokauden aikaan. Aina jokainen hahmojen välinen "peli" on hieman eri vuorokauden ajassa. Myös säätä voit muokata kuvailemalla sitä hahmosi roolissa. Voit vapaasti kirjoittaa että alkaa vaikka satamaan tai jotain muuta. Kannattaa kysyä sopiiko jokin radikaali säänmuutos muille pelaajille, ja muista että esimerkiksi talvella ei kovin usein sada vaikkapa vettä.
Viimeaikaisissa tapahtumissa on päiväykset, jotka ilmoittavat milloin tapahtuma on alkanut tai ollut käynnissä. Vanhatkin tapahtumat vaikuttavat nykyisyyteen. Uusin on toistaiseksi alinna. Lihavoidut ja kursivoidut tapahtumat ovat juuri sillä hetkellä meneillään ja niihin liittyvät pelit ovat kesken.
 

Sääolot ja vuorokausi

Vallatussa siirrytään kevääseen; ilmat alkavat lämmetä, lumi ja jää alkaa sulaa.


T'ämän hetken sää: Yö on ollut tavattoman lämmin, ja aamulla lumi on märkää ja raskasta. Korkeimmat mättäät näkyvät ohenevien hankien alta, asfalttiakin näkyy paikoitellen. Kevät on tullut. Päivä on aurinkoinen, ja auringon lämmön tuntee varmasti turkilla. Puista, ja talojen katoilta putoilee lunta. Aurinko nousee klo 8 maissa, ja laskee klo 23. Yöt ovat valoisia, mutta niissä on vielä parin tunnin pimeä jakso.

Vuorokauden aika on nyt aamu (noin klo 9 - 12)
Päivitetty 23.5.

Viimeaikaiset tapahtumat

Siirry tästä linkistä aikaisempiin tapahtumiin

Uusin on alla ja kurvisoitu.

17.5 >> Siivouspäivä: Seuraavana päivänä ensimmäisiin herääjiin kuuluu Furi-pentu, joka lähtee aamuvarhaisella kävelylle metsään. Nuorukainen muistelee saapumistaan Yhteisöön, ja entistä elämäänsä, ennen kuin päättää palata Kartanolle ja mennä Johtajan puheille. Pentu oli tehnyt päätöksensä jäädä Yhteisöön. Furi sai Johtajalta luvan.

  19.5 >> Siivouspäivä: Furi-pentu menee herättämään Ricon ja kaksikko menee syömään aamiaista. Tämän jälkeen Rico menee käymään parantajien luona, ja vanhukselle todetaan kaihi.

23.5 >> Siivouspäivä: Käskynjako alkaa Kartanon pihalla ja lähtö pohjoisen taloille lähestyy. Kaarti jaetaan ryhmiin, joista osa jää Kartanolle, osa menee metsätöihin ja osa lähtee pohjoiseen. Metsästäjät ja kissat ovat vapaita valitsemaan ryhmänsä ja työnsä. Pikapuoliin pohjoisen ryhmä saapuu omakotialueelle, ja ryhmä jakautuu etsimään kankaita eri taloihin. Parantajat Mitra, Atle ja Creeta päättävät mennä talojen pihoille etsimään yrttejä. Alikin seuraan lyöttäytyy Keisarinna-niminen huskynarttu.

-

Tilannepäivitys mahdollisille uusille pelaajille >>

Karhun uhka varjostaa edelleen Yhteisöä, sillä nalle saattaa palata vanhalle pesälleen. Kaartissa on jäseniä, jotka ovat haavoittuneet karhun iskuista. Karhun häädöstä on kulunut vasta muutamia päiviä pelin aikaa.
Yhteisön mailla riehuu petturit Roerig ja Dovan, joita jokaisen koiran ja kissan tulee varoa.
Metsästyspäivältä on vielä paljon villisian lihaa ja luita Ruokavarastossa, jota saavat kaikki syödä asemasta ja lajista riippumatta.
 

Tulevat tapahtumat

Metsästyspäivän ja siivouspäivän tapahtumat

Metsästyspäivä ja siivouspäivä ovat pelin isompia yhteistapahtumia, joihin kaikki hahmot voivat osallistua jollain tapaa. Alle on listattu suurinpiirtein mitä milloinkin pitäisi tapahtua, mutta tämä ei ole kiveen hakattua; väliin mahtuu lisätapahtumia, onnettomuuksia ja sen sellaista. Yliviivatut asiat on jo pelattu läpi, ja ne ovat jo tapahtuneet pelissä.

Metsästyspäivä

Auringonnousu (n. klo 9) Komentajan ja Varakomentajan ottelu
Villisian jäljitys (klo 12-15) Npc-hahmojen partio on jäljittämässä villisikaa, joka olisi tarkoitus kaataa koirien voimin.
Villisian metsästys tapahtuu illalla (n. klo 16-20) Koirat tappavat villisian, mutta metsästystä voi tulla seuraamaan kuka tahansa. Metsästys on loppunut.
Ateria (metsästyksen jälkeen klo 20 -->) Villisika-ateria aloitetaan metsässä kaatajien ja katsojien toimesta. Paikanpäälle voi jäädä syömään, tai ruokaa voidaan viedä pesiin ja Kartanolle. Emoille, sairaille, pennuille yms eläimille, jotka eivät jostain syystä pääse paikanpäälle syömään; heille viedään ruokaa aterian jälkeen. Loput villisian raadosta paloitellaan ja kannetaan Ruokavarastoon. Villisika-ateria on eräänlainen juhlatilaisuus, ja ateriointi, ja seurustelu jatkunee yöhön asti. Keskiyöhön mennessä Metsästäjiä luultavasti pyydetään palaamaan kotiin ja Kartano vaipuu uneen. Ateriointi on loppunut.

 

Siivouspäivä (Päivä, jota eletään nyt pelissä)

aisen Yhteisöläisen tiedossa oleva tapahtuma, joka on pelissä ns seuraavana päivänä. Silloin Kartanosta kerätään lasinsiruja, ja rikkinäisiä, vetoisia ikkunoita. Kissat hoitavat korjauksen, kun taas koirat keräävät metsästä oksia, sammalta yms tarvikkeita korjaukseen ja ovat kissojen apuna Kartanossa. Lisäksi koirien pitää etsiä yksi iso kangas, johon kerätään kaikki Kartanosta löytyneet lasinsirut, jotta ne voidaan viedä suht turvallisesti Neliömonttuun (idässä oleva uima-allas, eläimet eivät tiedä sen oikeaa nimeä) hävitettäväksi. Sisällä Kartanossa lasinsiruja kerätään pienempiin kankaisiin, joiden avulla koirat voivat kantaa ne turvallisesti ulos rakennuksesta.

(klo 9) Metsästäjien ja Kaartin odotetaan ilmoittautuvan Kartanolle auttamaan siivouksessa. Metsästäjät on vapautettu täksi päiväksi normaaleista tehtävistään.

(n.klo 10) Metsästäjät ja muut koirat lähtevät tutkimaan pohjoisen omakotilatoja ja keräämään siivoustarvikkeita. Koirat liikkuvat ryhmässä, ja jokaisen ryhmän mukana on Kaartin koiria turvallisuussyistä. Kerätyt tarvikkeet kuljetetaan Kartanon pihalle, josta kissat pääsevät hakemaan niitä korjauksia varten. Tarvikkeiden keräyksen aikana kissat tutkivat Kartanoa, ja etsivät korjaamista ja siivoamista vaativia paikoja. Parantajat tarkastavat myös omaa kerrostaan esimerkiksi likaisten makuupaikkojen, ja pilaantuneiden yrttien varalta.
 

-

Ylläpito haluaa saada Yadin Johtajan moittimaan Komentajaa. Syitä voisi olla esimerkiksi liian nuoren koiran rankaiseminen tai jokin Komentajan antama tehtävä, joka johtaa joidenkin koirien kuolemaan. Saisiko suunnitelmiin mukaan pelaajallisia hahmoja?

~

Luopiot Roerig ja Dovan tulevat pahoinpitelemään Venta-nimisen metsästäjänartun. Tyttö kaipaisi vielä pelastajaa. (Mystic?)

~

Kartano on jo vanha, sään pieksemä rakennus. Kaipa sen rakenteet ovat jo alkaneet haurastumaan. Tuleviin pelitapahtumiin voisi siis kuulua jokin isompi Kartanossa sattuva tapaturma. Esimerkiksi jokin parveke voisi luhistua lumen painosta ja pudota alas. Eniten vahinkoa tuottaisi luultavasti ylempien kerroksien parvekkeet, jotka sijaitsevat talon etupuolella. (Etupihalla kulkee enemmän porukkaa) Jääkö joku putoavien rakenteiden alle? Onko joku onneton parvekkeella sen pudotessa?

5. kerroksessa on paljon huoneita joita ei käytetä, eivätkä ne ole pelin kannalta tärkeitä. Jokin viidennen kerroksen tyhjien 1-12 huoneiden lattia voisi romahtaa ja pudota seuraavaan, alempaan kerrokseen. Onko sortuvassa huoneessa joku putoamishetkellä? (Aiheuttaako esim huoneeseen menevän koiran paino romahduksen?) Kuoleeko/loukkaantuuko joku rakenteiden alle jäävä Kaartin tiloissa? (Mahdollisuus olla kissoja, metsästäjiä ja Kaartilaisia, Kaartilaisten vierailevia perheen jäseniä yms) Vai ehditäänkö edes osa saada ajoissa ulos/kaivettua esiin rakenteiden seasta? Seuraako romahduksesta jälkeenpäim jotain muuta haittaa? (Esimerkiksi lahonneiden ja homeisten rakenteiden pöly, sekä ilmaan levinnyt tomu/laasti voi aiheuttaa joillekin silmä/hengitysoireita yms)
 

-

 

©2018 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com