Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Peliuutisia

Palaa tästä linkinstä takaisin Pelisivulle.

Täältä löydät pelin viimeisimpiä tapahtumia, ja suunnitelmia joita pelaajat ovat yhdessä suunnitelleet. Voit ehkä hahmosi kanssa päästä mukaan tapahtumiin ja isompiin ryhmäpeleihin. Tänne päivitellään myös sääoloja. Vuorokauden aikaan ei ole luottamista, sillä se etenee luultavasti nopeammin kuin ylläpito ehtii päivittelemään. Voit siirtää hahmosi lähes milloin tahansa päivästä yöhön, mutta toivottavaa olisi kysyä sopiiko se muille pelaajille ja voisivatko he liikkua pian itsekin seuraavaan vuorokauden aikaan. Aina jokainen hahmojen välinen "peli" on hieman eri vuorokauden ajassa. Myös säätä voit muokata kuvailemalla sitä hahmosi roolissa. Voit vapaasti kirjoittaa että alkaa vaikka satamaan tai jotain muuta. Kannattaa kysyä sopiiko jokin radikaali säänmuutos muille pelaajille, ja muista että esimerkiksi talvella ei kovin usein sada vaikkapa vettä.
Viimeaikaisissa tapahtumissa on päiväykset, jotka ilmoittavat milloin tapahtuma on alkanut tai ollut käynnissä. Uusin on toistaiseksi alinna, ja vanhatkin tapahtumat vaikuttavat nykyisyyteen.
 

Viimeaikaiset tapahtumat

??.11. >> Eräs metsästäjä törmäsi talviunilta heränneeseen karhuun. Kyseinen koira pääsi ehjänä takaisin Kartanolle ja ilmoitti karhusta Kaartille. Kaarti on käynyt ajamassa karhun pois, mutta muutamia koiria loukkaantui karhun tehdessä vastarintaa. Karhu saattaa palata Prypjatin lähimetsiin, eläimiä on pyydetty olemaan varuillaan sen vuoksi.

??. 11 >> Apulaisjohtaja Rayo on tarkkaillut jo jonkin aikaa nuorta Arvokaartilaista Desafiota ja suositteli nuorta belgianpaimenkoiraa Varakomentajaksi. Niyra ja Desafio menivät kävelylle, jonka aikana Desafio haistoi yksinäisen villisian.
Luultavasti Yad-lauma metsästää villisian joukolla. ---> kaikki halukkaat mukaan ryhmäpeliin. Mukaan voi tulla kissoja ja koiria.  Johtaja, Apulaisjohtaja ja Komentaja pitävät keskenään kokouksen, koskien niin Desafioa kuin muitakin aiheita. Pian Desafiokin liittyi arvovaltaisten seuraan. Yhteisölle pidetään yleinen kokous myöhemmin illalla.

5.12. - 27.1.>> Parantajaoppilas Nayal hoiti Kokoushuoneessa Ezra-nimisen koiran tassua, joka oli hiertynyt auki metsästysreissulla.Ezra ja Nayal lähtivät Nayalin ehdotuksesta kaupunkia kohti. Nuori parantajaoppilas lupautui auttamaan koiraa ruuanhankinnassa, ja lähti itsekin keräämään yrttejä Yhteisölle. Lumessa kulkeminen käy kuitenkin kissalle hankalaksi, ja Ezra ehdottaa, voisiko kantaa Nayalia selässään jonkin matkaa.
Ezra ja Nayal pääsivät yksinäiseen taloon sisälle rikkinäisen ikkunan, ja ovat innoissaan tutkimassa taloa. Myrsky yllätti heidät, eivätkä he ovat aivan varmoja miten pääsevät ulos joten kaksikko päätti jäädä romutaloon yöksi. Aamulla he pääsevät saman ikkunan kautta ulos talosta, mutta kumpikin loukkaantuu lasinpaloista. Nayalin vatsan haavat ovat hengenvaaralliset.

30.12. >> Yleinen Kokous pidettiin.
Desafio joutui kahden Kaarti-kollegansa pahoinpitelemäksi, mutta ei loukkaantunut henegnvaaralliseksi. Kaksi pahoinpitelijää; karjalankarhukoira Dovan ja sekarotuinen(?) Roerig pakenivat. Kaarti jahtaa karkureita, ja Yadin hallitsevat tahot ovat päättäneet karkureiden rangaistuksesta. Dovanin ja Roerigin tilanne on kerrottu Yhteisölle.
Komentaja Alik ja Kaartilainen Savas lähtivät hakemaan yötä vasten jahtiin lähteneitäKaartin jäseniä takaisin kotiin. Villisian kaatoon, ja siivouspartioihin osallistumaan halukkaiden ilmoittautumiset on otettu vastaan, ja metsästäjä-koirat lähetettiin omiin pesiinsä. Kartano on vaipunut uneen, öisen myrskyn riehuessa suojaisten seinien ulkopuolella.

27.1. >> Aamuvarhaisella seuraavana päivänä, Rico lähtee ennen Kartanon heräämistä nuorisojoukon kanssa metsään. Siellä noutaja tapaa yksinäisen pennun Furin. Nyt vanhus on esittelemässä Furille heräilevää ja ottelua odottavaa Kartanoa. Komentaja Alik johtaa tappeluareenan raivaustöitä pihalla. Ottelu ei ala vielä vähään aikaan.

4.2. >> Ottelu on päättynyt, Desafio on virallisesti Varakomentaja. Ottelun loppupuolella väkijoukko sai kohahtaa järkytyksestä, kun Nayalia kantava verinen Ezra juoksi paikalle. Ezra ja Nayal on nyt viety Kartanoon hoitoon.
Komentaja Alik lähti saattamaan villisikaa jäljittämään meneviä kissoja ja koiria, ja matkallaan takaisin Komentaja löysi Dovanin pieksemän, ja yöllisen myrskyn palelluttaman Sky-nimisen nartun. Narttu kertoo Komentajalle Dovanista, samalla kun Alik kantaa nartun Kartanon suojaan.
Johtaja Niyra meni omaan huoneeseensa puhuttelemaan Ricoa ja uutta tulokasta; Furia. Furi saa luvan jäädä talven ajaksi Yhteisöön, Rico sai vastuulleen opettaa pennulle Yhteisön tapoja.

Tilannepäivitys mahdollisille uusille pelaajille >>

Karhun uhka varjostaa edelleen Yhteisöä, sillä nalle saattaa palata vanhalle pesälleen. Kaartissa on jäseniä, jotka ovat haavoittuneet karhun iskuista. Karhun häädöstä on kulunut vasta muutamia päiviä pelin aikaa.
Kartanolla pidettiin kokous, jonka jälkeen tuleva Kaartin Varakomentaja joutui pahoinpidellyksi. Pahoinpitelijät; Kaartilaiset Roerig ja Dovan on julistettu karkureiksi.
 

Tulevat tapahtumat

Ylläpito haluaa saada Yadin Johtajan moittimaan Komentajaa. Syitä voisi olla esimerkiksi liian nuoren koiran rankaiseminen tai jokin Komentajan antama tehtävä, joka johtaa joidenkin koirien kuolemaan. Saisiko suunnitelmiin mukaan pelaajallisia hahmoja?

~

Kartano on jo vanha, sään pieksemä rakennus. Kaipa sen rakenteet ovat jo alkaneet haurastumaan. Tuleviin pelitapahtumiin voisi siis kuulua jokin isompi Kartanossa sattuva tapaturma. Esimerkiksi jokin parveke voisi luhistua lumen painosta ja pudota alas. Eniten vahinkoa tuottaisi luultavasti ylempien kerroksien parvekkeet, jotka sijaitsevat talon etupuolella. (Etupihalla kulkee enemmän porukkaa) Jääkö joku putoavien rakenteiden alle? Onko joku onneton parvekkeella sen pudotessa?

5. kerroksessa on paljon huoneita joita ei käytetä, eivätkä ne ole pelin kannalta tärkeitä. Jokin viidennen kerroksen tyhjien 1-12 huoneiden lattia voisi romahtaa ja pudota seuraavaan, alempaan kerrokseen. Onko sortuvassa huoneessa joku putoamishetkellä? (Aiheuttaako esim huoneeseen menevän koiran paino romahduksen?) Kuoleeko/loukkaantuuko joku rakenteiden alle jäävä Kaartin tiloissa? (Mahdollisuus olla kissoja, metsästäjiä ja Kaartilaisia, Kaartilaisten vierailevia perheen jäseniä yms) Vai ehditäänkö edes osa saada ajoissa ulos/kaivettua esiin rakenteiden seasta? Seuraako romahduksesta jälkeenpäim jotain muuta haittaa? (Esimerkiksi lahonneiden ja homeisten rakenteiden pöly, sekä ilmaan levinnyt tomu/laasti voi aiheuttaa joillekin silmä/hengitysoireita yms)
 

Sääolot ja vuorokausi

Yleisesti ottaenVallatussa on meneillään talvi. Pakkasta on 5 - 15 astetta, yöllä usein kylmempää kuin päivällä.

Yöllä nousi myrky, tuuli oli kova, lunta pyrytti. Ulkona ei kannattanut olla, paleltumisen ja eksymisen riski oli suuri. Pakkanen nousi -10 asteeseen, mutta hyytävä tuuli sai sen tuntumaan kaksin-, tai kolminkertaiselta.
T'ämän hetken sää: Aamulla sää on seljennyt, pilvet väistyvät ja aurinkokin paistaa. Tuulee vähän. Pakkasta on noin -7 astetta. Hyvä päivä metsästykseen, kaunis ilma muutenkin. Hanki kantaa kissoja vähän paremmin, koirat uppoavat.

Vuorokauden aika on nyt päivä (noin klo 11 - 13)

Talvi "loppuu" maaliskuussa, jonka jälkeen aletaan puhua keväästä.
 

©2018 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com