Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Mainosta omia sivujasi täällä.

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Miia

18.11.2018 14:20
Tervetuloa vastavalmistuneeseen shetlanninponeihin painoittuvaan Virtuaalitalli Korpinkuonoon! Hevosemme kaipailisivat hoitajia!

Nimi: Adore
Kotisivut: http://listado.suntuubi.com/

14.11.2018 13:46
Tarvitsetko näkyvyyttä tai uusia kävijöitä sivuillesi? Onko etsinnässä uusi roolipeli tai virtuaalitalli? Haluaisitko jo päästä antamaan kritiikkiä muiden sivuille, mutta arvostelusivullasi ei ole vielä yhtäkään kävijää?

Listado on vuoden 2018 marraskuussa perustettu sivulistaussivu. Liittyminen vie vain hetken ja on varmasti sen arvoista, tule mukaan!

Nimi: L
Kotisivut: http://paperangels.arkku.net

06.11.2018 18:39
Paper Angels - kuuletko siipien havinaa?

Nimi: tu-du-du-duu
Kotisivut: http://petitprincesse.suntuubi.com/

29.10.2018 14:19
Kaipaatko kadonnutta nettikaveriasi? Jätä etsintäkuulutus Petit Princessessä.

En ole ylläpitäjä, mutta minulla on lupa mainostaa.

Nimi: Kastelilja ja Sysimieli
Kotisivut: http://tuulipolku.suntuubi.com

26.10.2018 20:40
”Koittaa aika, jolloin aurinko laskee, metsä pimenee, varjot valtaavat maailman, taivas tummuu, ja tuuli yltyy.

Silloin syntyy tuleva klaanien valtias, vain yksi ja ainut kissa saa sen tietää."

Tuulipolku on lokakuussa 24.10.2018. Täällä kirjoitamme Puhuriklaanilla, Puroklaanilla, Salamaklaanilla, Hämyklaanilla, kotikisuilla ja erakoilla. Kirjoitamme tarinoita, ja niistä saa kp:ta.

Juonta ei ole keksitty, mutta ei hätää, juuri sinä voit vaikuttaa siihen! Juoni rakentuu tarinoiden kirjoituksella.

Tervetuloa mukaamme!

Nimi: Trithan
Kotisivut: http://morbus.suntuubi.com

26.10.2018 12:41
Vuosi sitten Darlow eristettiin muurilla muusta maailmasta, kun mysteerinen tauti levisi kaupungissa ja ajoi sen lopulta täydelliseen kaaokseen. Suurin osa kuoli, monet muuttuivat väkivaltaisiksi sekopäiksi, ja jotkut puolestaan huomasivat saaneensa uusia voimia taudin takia. Nyt jäljelle jääneet taistelevat elämästään ja yrittävät selviytyä kannibalististen hullujen ja vaarallisten jengien keskellä.

Luo oma selviytyjäsi ja hyppää mukaan peliin, jossa pelaajilla on mahdollisuus muokata juonta haluamaansa suuntaan. Voit luoda oman yhteisösi, tai liittyä erilaisiin jengeihin. Tervetuloa Morbukseen!

Nimi: Ersa
Kotisivut: http://nekropolis.suntuubi.com/

22.10.2018 19:55
Nekropolis on vuonna 2018 valmistunut roolipeli, jonka johtavana genrenä toimii dystopia. Tässä vieraskirjapohjaisessa tarinaroolipelissä zombiet ovat tulleet ja menneet, ja jättäneet sitäkin vähemmän ihmisiä henkiin. Nyt elävienkuolleiden sijaan luonto hyökkää vähemmistöksi muuttuneen ihmislajin kimppuun ja tekee jokaisen vielä hengissä olevan lajin elämästä yhtä maanpäällistä helvettiä. Itsepintaisia selviytyjiä kuitenkin löytyy, eikä ihmisten aika ole vielä päätöksessä.

Vuonna 2319, Maassa, aika jolloin yö oli lepoa varten ja päivät toivoa täynnä, on enää kaukainen muisto. Nyt valtaosalla on käsitystä vain lukuisista tuhoisista luonnonilmiöistä ja arkipäivää ovat happosateet sekä myrkkykaasut, joiden ohella ravinnon saaminen käy hetki hetkeltä, päivä päivältä, kuukausi kuukaudelta ja vuosi vuodelta yhä mutkikkaammaksi ja työläämmäksi. Luonto, jonka ihmiset vuosisadan takaa tuhosivat ja jättivät perinnöksi tuleville sukupolville, tuntuu nyt muotoilevan koko ajan uusia, vaarallisuus asteikossa yhä vain nousevia ilmiöitä jo harvalukuisen ja vaikeasti selviytyvän ihmislajin pyyhkimiseksi.

Monia on kuollut, harvat luonnollisiin syihin, ja monet tulevat vielä kuolemaan. Kaikki se kuin kostona ihmiskunnalle ja pelastuksena sille maailmalle, joka on vielä jäljellä.

Kun metsästäjästä tulee saalis, heidän tulevaisuutensa on epävarma.

Nimi: Varjolintu
Kotisivut: http://horizon.suntuubi.com/

20.10.2018 14:09
Horizon on kirjoittamiseen perustuva sivusto, jonka tarkoituksena on tarjota viihtyisä alusta kirjoitusharrastukselle ja taitojen kehittämiselle. Liittyneille kirjoittajille on tarjolla kaikkea mukavaa, kuten erilaiset kirjoitustehtävät, tapahtumat sekä tietenkin mahdollisuus saada kommenttia omiin teksteihinsä muilta kirjoittajilta ja kävijöiltä. Tervetuloa tutustumaan!

Nimi: Erin Prince
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

14.10.2018 12:03
Oletko yksi meistä, jotka ovat lausuneet rikkoutumattoman valan J.K. Rowlingin luoman velhomaailman kanssa? Jos näin on, tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, missä sinulla on mahdollisuus aloittaa seikkailusi ja taikaopintosi velhojen maailmassa. Unohtumattomassa Tylypahkassa on mahdollista niin kirjoittaa tarinoita kuin roolipelata.

Nimi: Hiekkamyrsky
Kotisivut: http://varjojenpolku.suntuubi.com

06.10.2018 16:10
"Koittaa aika, jolloin tähdet katoavat taivaalta, kuu ja aurinko sammuvat, ja maailma peittyy varjoihin. Ne, jotka selviytyvät pimeyden kynsien kosketuksesta, vaeltavat rastit kauloissaan yön siimeksessä, näkevät lopun ajat kuolematta, ja kulkevat varjojen polkuja sisimmässään yön valaiseva valo, ovat ne jotka tekevät viimeisen ratkaisun, joka voi koitua klaanien pelastukseksi tai kohtaloksi."

Tervetuloa Varjojen Polulle! Tulethan täydentämään pelaajarivejämme, luoden oman hahmosi aivan uuteen soturikissapohjaiseen maailmaan, tai edes jättämään tassunjälkesi vieraskirjaamme?

Nimi: Kipinä
Kotisivut: http://ulvonta.suntuubi.com/?cat=1

03.10.2018 15:30
Odotat varmaan että tämä on taas soturikissa roolipeli? No ei tälläkertaa, nyt kyseessä on Revontuli, susi roolipeli. Meillä on kaksi laumaa joissa voi kirjoittaa tarinoita sinun omalla sudellasi. Voit myös olla erakko. Alfa, beta vaiko omega? Se on sinun päätettävissäsi. Mikset edes kävisi katsomassa?

Nimi: Pelkotuoksu
Kotisivut: http://hopeaklaani.suntuubi.com

03.10.2018 14:36
Ennen se saattoi olla yksi klaani, kuita kului, kaksi klaania. Kapina alkoi, kolmas klaani ja jo nyt yhdestä klaanista on jakautunut viisi klaania.

Lähdetkö laatikkojen luo asumaan? Vai kenties tuulta turkissasi kaipaat? Jos se on ihantosi, Kultaklaani on sinulle loistava valinta. Vai upouutta Kajoklaanin vettä kaipaat ja lähdet sinne avuksi? Tai annas kun arvaan! Hopeaklaanin kuusimetsää ympärillesi kaipaat? Tai erakkona taivallat? Vai onko kotikisun elämä kohtalosi? Oletko taivaltanut vuorille Leijonaklaanin luo?

Tiesi päätät vain sinä! Tervetuloa Hopeaklaaniin!Hopeaklaani on leikkimielinen, 7.8.2018 perustettu Soturikissat-chatroolipeli. Myös tarinoiden kirjoittaminen onnistuu. Pelaamme Hopeaklaanin, Kultaklaanin, Laatikkoklaanin, Kajoklaanin ja Leijonaklaanin jäsenillä sekä klaanien ulkopuolisilla.

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

23.09.2018 19:11
Varaudu verisiin käsiin ja ongelmiin rakkaudessa, kun yrität selviytyä saarella heimotovereidesi kanssa.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

14.09.2018 18:43

Hei! Joko olet kuullut, että...
...Sysälän ensimmäinen kasvatti Sysälän Flipperi ON MYYNNISSÄ!
Räiskyvä luonteinen tamma etsii harrastavaa kotia, jossa tamma pääsisi rentoon tahtiin keräämään sijoituksia villeissä tai jopa jaoksen alaisissa kilpailuissa.
Muutama myyntiehto:
-Uudella omistajalla on VRL-TUNNUS
-Sivut ilmoitetaan kahdessa viikossa
-Kasvattajaksi merkitään Sisla VRL-13099
Jos ilmoitus nappasi kysele tammaa Sysälän postilaatikossa
Linkki tamman sivuille: http://sysala.suntuubi.com/fi/hevoset/flipperi/
Sisla

Nimi: Erin Prince
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

09.09.2018 10:54
Oletko yksi meistä, jotka ovat lausuneet rikkoutumattoman valan J.K. Rowlingin luoman velhomaailman kanssa? Jos näin on, tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, missä sinulla on mahdollisuus aloittaa seikkailusi ja taikaopintosi velhojen maailmassa. Unohtumattomassa Tylypahkassa on mahdollista niin kirjoittaa tarinoita kuin roolipelata.

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

08.09.2018 13:44
Monta hiirenkorvaa sitten kolme erakkoa vaelsi pakoon tulvaa. Kun he saapuivat suureen metsään, he päättivät jäädä sinne. Yksi erakoista, Pisara, vaaleanharmaa, sinisilmäinen naaras suorastaan rakasti kalaa, vettä ja uimista toisin kuin kissat yleensä. Hän jäi asumaan suojaisaan paikkaan kallion juureen lammen rantaan. Hetken toisetkin erakot asuivat lammella mutta vähän ajan päästä toinen heistä, musta, vihreäsilmäinen kolli Yö, tajusi että hänen piti päästä syrjäisempään paikkaan ja niin hän lähti ja asettui kauas metsään. Yön lähdön jälkeen kolmaskin erakko valkoinen harmaasilmäinen naaras Lumi päätti tarvitsevansa enemmän vapaata tilaa ja niin hän lähti ja asettui asumaan laakson pitkän matkan päähän joen alajuoksulle. Nämä kolme erakkoa olivat ensimmäiset klaanikissat. Kodittomia kissoja alkoi saapua metsään ja he jäivät yleensä asumaan johonkin kolmesta leiristä. Kolmesta erakosta tuli klaanipäälliköitä. Pisara alkoi johtaa Vesiklaania, Yö metsäklaania ja Lumi Laaksoklaania. Klaaneihin alkoi syntyä pentuja ja niistä koulutettiin sotureita koko ajan kehittyvin menetelmin. Kissat opettelivat sen lisäksi kasvien käyttöä parantamiseen. Alussa klaanit elivät sovussa mutta ensimmäisten päälliköiden kuoltua klaaneille tuli riitaa ja klaanit merkkasivat itselleen reviriit, ja lopettivat toistensa auttamisen.

Jos etsit uutta ja muista soturikissat tarinaroolipeleistä poikkeavaa ropea, niin olet löytänyt juuri oikean mainoksen! Tule ihmeessä tutustumaan Ensimmäisten Klaanien kiehtovaan maailmaan ja Liittymään seuraamme kirjoittamaan omaa tarinaasi. Uudet jäsenet ovat aina enemmän kuin tervetulleita. ;)
Tähti klaani valaiskoon polkujanne!

Nimi: Darmaine
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

05.09.2018 09:02
Astu Maagiseen Alwyeniin!
Alwyen on tarinasivusto jonne voit luoda oman hahmon ja päättää kaikki tapahtumat täysin itse. Valittavanasi on kolme erilaista lajia; muodonmuuttajat, haltijat ja merenneidot. Rajoja ei ole, sinä teet oman seikkailusi. Tervetuloa ihmettelemään maagista maailmaamme!

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/?cat=1

18.08.2018 18:10
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella...

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

15.08.2018 07:54
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

13.08.2018 20:23
Olet kuullut klaaneista jotka asuvat metsässä, ja nyt on sinun vuorosi päästä kirjoittamaan oma tarinasi heidän joukoissaan.
Kuulutko vahvaan, rehtiin Myrskyklaaniin, siroon kaloja pyytävään Jokiklaaniin, nopeaan ja komeaan Tuuliklaaniin vai ylevään ja lujaan Varjoklaaniin?
Voit myös liittyä Taivasklaaniin joka ponnistaa korkeuksiin, tai Veriklaaniin joka punoo juoniaan kaksijalkalassa. Kaikki on sinun päätöksesi varassa.
Liity nyt Syyshehkuun ja kirjoita kohtalosi omin sanoin!

Nimi: April 3rd
Kotisivut: http://endofthebus.suntuubi.com/

11.08.2018 18:30
Juuri perustettu sivu joka tarjoaa kauhistuttavaa sivulistausta ja arvosteluja.

Nimi: Karo-kun
Kotisivut: http://liljanrope.suntuubi.com/

07.08.2018 00:23
Tervehdys mainoksenlukija! Tuon viestiä uudelleen auenneesta Liljan Tarinaropesta! Lilja on 2012 luotu, aloittelijat hyväksyvä, rennon ilmapiirin tarinapohjainen soturikissaroolipeli. Parhaimpina vuosinaan Lilja tunnettiin aktiivisista pelitapahtumistaan, ja epä-soturikissamaisista elementeistään, jotka hipoivat todellisuuden rajaa: esimerkiksi jo tuhoutunut kuolleiden kissojen halloweenklaani, tappava rutto ja sen parantanut alppikukka, metsäpalo, sodat, ja yhä haamuna Liljanropea haamumaisesti tallaava Valkoinen Viirus- itsetioiseksi tullut kissaolento, joka tuhosi metsän vihrealueillaan, ja tiedosti Liljan olevan nettisivu.
Roolipeli oli pitkään tauolla, ja lopulta ylläpitäjä Kaaosyö/Mixinu julisti sen kuolleeksi. Muutamia kuukausia sitten roolipeli aukesi jälleen, ja on nyt aloittanut henkiinheräämisensä... Poikkeuksena että nyt uuteen Liljaan voi luoda myös epäklaanilaisia! Tuletko mukaan maailmaan, jota voimme muokata omaksemme?
Tämän viestin teille toi Karo-kun, vanhan ajan Liljassa Lohis, pelaaja vuodesta 2012.

Nimi: H VRL-14527
Kotisivut: http://https://hvirtuaali.wixsite.com/langelmaki/

06.08.2018 01:24
Etsitko itsellesi piirrettyä hoitohevosta tai yksityisellesi tallipaikkaa?

Längelmäen ratsastuskoulu on piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa.

Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit, joiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja.

Tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat 21 hevoselle ja ponille. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämpöeristetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille sekä viihtyisät puitteet mielekkääseen harrastamiseen.

Ratsastuskoulun päätoiminta keskittyy ratsastuskoulutoimintaan, joten suuressa osassa pyörivät ratsastustunnit. Tämän lisäksi järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kilpailuita, leirejä sekä vaelluksia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

Tervetuloa!

https://hvirtuaali.wixsite.com/la ngelmaki
http://langelmaki.proboards.com/

Nimi: Anna
Kotisivut: http://nelipuut.boards.net/

05.08.2018 15:20
Nelipuut on vuonna 2018 ovensa avannut keskustelufoorumi Soturikissojen ystäville. Paikassa kohtaavat niin Soturikissat-aiheisten (tarina)roolipelien ylläpitäjät, liittyneet kuin vain kirjojen lukijat. Tule ja piristä päivääsi seurassamme!

>>Anna

Nimi: ouija
Kotisivut: http://www.feral.w2.fi

29.07.2018 13:06
Feral on perinteinen koirilla pelattava roolipeli. Koirat elävät Metsässä, ja muodostavat yhdessä kaksi laumaa: Vael ja Grelvek. Laumojen lisäksi alueella liikkuu myös irtokoiria, mutta irtokoiran elämä on paljon haastavampaa kuin laumassa elävän. Säilyykö laumojen välillä rauha? Mitä Metsässä tapahtuu? Se on hyvin pitkälti pelaajien päätettävissä.

Tule siis mukaan Feraliin!

©2018 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com