Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Mainokset

Mainosta omia sivujasi täällä.

 1  2  3  4  5  6  > [ Kirjoita ]

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

23.09.2018 19:11
Varaudu verisiin käsiin ja ongelmiin rakkaudessa, kun yrität selviytyä saarella heimotovereidesi kanssa.

Nimi: Sisla
Kotisivut: http://sysala.suntuubi.com

14.09.2018 18:43

Hei! Joko olet kuullut, että...
...Sysälän ensimmäinen kasvatti Sysälän Flipperi ON MYYNNISSÄ!
Räiskyvä luonteinen tamma etsii harrastavaa kotia, jossa tamma pääsisi rentoon tahtiin keräämään sijoituksia villeissä tai jopa jaoksen alaisissa kilpailuissa.
Muutama myyntiehto:
-Uudella omistajalla on VRL-TUNNUS
-Sivut ilmoitetaan kahdessa viikossa
-Kasvattajaksi merkitään Sisla VRL-13099
Jos ilmoitus nappasi kysele tammaa Sysälän postilaatikossa
Linkki tamman sivuille: http://sysala.suntuubi.com/fi/hevoset/flipperi/
Sisla

Nimi: Erin Prince
Kotisivut: http://tylypahka.suntuubi.com/

09.09.2018 10:54
Oletko yksi meistä, jotka ovat lausuneet rikkoutumattoman valan J.K. Rowlingin luoman velhomaailman kanssa? Jos näin on, tervetuloa virtuaaliseen Tylypahkaan, missä sinulla on mahdollisuus aloittaa seikkailusi ja taikaopintosi velhojen maailmassa. Unohtumattomassa Tylypahkassa on mahdollista niin kirjoittaa tarinoita kuin roolipelata.

Nimi: Cecci
Kotisivut: http://cecci.suntuubi.com/?cat=1

08.09.2018 13:44
Monta hiirenkorvaa sitten kolme erakkoa vaelsi pakoon tulvaa. Kun he saapuivat suureen metsään, he päättivät jäädä sinne. Yksi erakoista, Pisara, vaaleanharmaa, sinisilmäinen naaras suorastaan rakasti kalaa, vettä ja uimista toisin kuin kissat yleensä. Hän jäi asumaan suojaisaan paikkaan kallion juureen lammen rantaan. Hetken toisetkin erakot asuivat lammella mutta vähän ajan päästä toinen heistä, musta, vihreäsilmäinen kolli Yö, tajusi että hänen piti päästä syrjäisempään paikkaan ja niin hän lähti ja asettui kauas metsään. Yön lähdön jälkeen kolmaskin erakko valkoinen harmaasilmäinen naaras Lumi päätti tarvitsevansa enemmän vapaata tilaa ja niin hän lähti ja asettui asumaan laakson pitkän matkan päähän joen alajuoksulle. Nämä kolme erakkoa olivat ensimmäiset klaanikissat. Kodittomia kissoja alkoi saapua metsään ja he jäivät yleensä asumaan johonkin kolmesta leiristä. Kolmesta erakosta tuli klaanipäälliköitä. Pisara alkoi johtaa Vesiklaania, Yö metsäklaania ja Lumi Laaksoklaania. Klaaneihin alkoi syntyä pentuja ja niistä koulutettiin sotureita koko ajan kehittyvin menetelmin. Kissat opettelivat sen lisäksi kasvien käyttöä parantamiseen. Alussa klaanit elivät sovussa mutta ensimmäisten päälliköiden kuoltua klaaneille tuli riitaa ja klaanit merkkasivat itselleen reviriit, ja lopettivat toistensa auttamisen.

Jos etsit uutta ja muista soturikissat tarinaroolipeleistä poikkeavaa ropea, niin olet löytänyt juuri oikean mainoksen! Tule ihmeessä tutustumaan Ensimmäisten Klaanien kiehtovaan maailmaan ja Liittymään seuraamme kirjoittamaan omaa tarinaasi. Uudet jäsenet ovat aina enemmän kuin tervetulleita. ;)
Tähti klaani valaiskoon polkujanne!

Nimi: Darmaine
Kotisivut: http://maaginen.suntuubi.com/

05.09.2018 09:02
Astu Maagiseen Alwyeniin!
Alwyen on tarinasivusto jonne voit luoda oman hahmon ja päättää kaikki tapahtumat täysin itse. Valittavanasi on kolme erilaista lajia; muodonmuuttajat, haltijat ja merenneidot. Rajoja ei ole, sinä teet oman seikkailusi. Tervetuloa ihmettelemään maagista maailmaamme!

Nimi: Kiiukka
Kotisivut: http://lagoon.suntuubi.com/?cat=1

18.08.2018 18:10
Jossain ihmisruumiin ja -mielen ulottumattomissa on lukemattomien eri saarien ja laguunien muodostama paikka nimeltä Urangel. Ensisilmäyksellä voisi paikka näyttää hyvinkin rauhalliselta ja hiljaiselta, mutta kun hetken jaksaa odottaa, voi nähdä lohikäärmeen. Ehkä jopa päästä roolipelaamaan sellaisella...

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://tahtisade.suntuubi.com/

15.08.2018 07:54
Tervetuloa vuonna 2017 perustettuun soturikissat tarinaroolipeli Tähtisateeseen. Ennen kuin hymähdät ja suuntaan pois tämän mainoksen äärestä, otapa kupillinen höyryävää kaakaota ja pari palaa suklaata. Harkitsisitko edes painaa kotisivut-kohdasta löytyvää linkkiä?
Tähtisateessa on vanhat tuttuakin tutummat neljä klaania; Myrsky-, Joki-, Tuuli- ja Varjoklaani, jotka odottavat juuri sinua liittymään mukaan suuriin seikkailuihin. Saat päättää kissasi elämästä aina pennusta asti! Tuleeko kissastasi suuri ja kunnioitettu päällikkö? Vai yrttitietoinen parantaja, joka pelastaa useammankin kissan hengen? Vai haluaako kissasi kenties elää kunnioitettuna soturina ja siirtyä vanhana klaaninvanhimpiin lepäämään? Kissasi tulevaisuus on sinun käsissäsi!

Nimi: Sumu
Kotisivut: http://syyshehku.suntuubi.com/

13.08.2018 20:23
Olet kuullut klaaneista jotka asuvat metsässä, ja nyt on sinun vuorosi päästä kirjoittamaan oma tarinasi heidän joukoissaan.
Kuulutko vahvaan, rehtiin Myrskyklaaniin, siroon kaloja pyytävään Jokiklaaniin, nopeaan ja komeaan Tuuliklaaniin vai ylevään ja lujaan Varjoklaaniin?
Voit myös liittyä Taivasklaaniin joka ponnistaa korkeuksiin, tai Veriklaaniin joka punoo juoniaan kaksijalkalassa. Kaikki on sinun päätöksesi varassa.
Liity nyt Syyshehkuun ja kirjoita kohtalosi omin sanoin!

Nimi: April 3rd
Kotisivut: http://endofthebus.suntuubi.com/

11.08.2018 18:30
Juuri perustettu sivu joka tarjoaa kauhistuttavaa sivulistausta ja arvosteluja.

Nimi: Karo-kun
Kotisivut: http://liljanrope.suntuubi.com/

07.08.2018 00:23
Tervehdys mainoksenlukija! Tuon viestiä uudelleen auenneesta Liljan Tarinaropesta! Lilja on 2012 luotu, aloittelijat hyväksyvä, rennon ilmapiirin tarinapohjainen soturikissaroolipeli. Parhaimpina vuosinaan Lilja tunnettiin aktiivisista pelitapahtumistaan, ja epä-soturikissamaisista elementeistään, jotka hipoivat todellisuuden rajaa: esimerkiksi jo tuhoutunut kuolleiden kissojen halloweenklaani, tappava rutto ja sen parantanut alppikukka, metsäpalo, sodat, ja yhä haamuna Liljanropea haamumaisesti tallaava Valkoinen Viirus- itsetioiseksi tullut kissaolento, joka tuhosi metsän vihrealueillaan, ja tiedosti Liljan olevan nettisivu.
Roolipeli oli pitkään tauolla, ja lopulta ylläpitäjä Kaaosyö/Mixinu julisti sen kuolleeksi. Muutamia kuukausia sitten roolipeli aukesi jälleen, ja on nyt aloittanut henkiinheräämisensä... Poikkeuksena että nyt uuteen Liljaan voi luoda myös epäklaanilaisia! Tuletko mukaan maailmaan, jota voimme muokata omaksemme?
Tämän viestin teille toi Karo-kun, vanhan ajan Liljassa Lohis, pelaaja vuodesta 2012.

Nimi: H VRL-14527
Kotisivut: http://https://hvirtuaali.wixsite.com/langelmaki/

06.08.2018 01:24
Etsitko itsellesi piirrettyä hoitohevosta tai yksityisellesi tallipaikkaa?

Längelmäen ratsastuskoulu on piirretty virtuaalitalli, joka sijaitsee Nuorgamin pikkukylässä, lähellä Norjan rajaa.

Tallia ympäröivät kallioiset, kumpuilevat laidunmaat, arktiset tundrat, havumetsät, laajat tunturikoivikot sekä puurajan yläpuolelle kohoavat lumihuippuiset tunturit, joiden välissä kiemurtelee lukuisia jokia sekä puroja.

Tilat ovat modernit ja valoisat. Koneellisesti ilmastoidusta tallirakennuksesta löytyvät tilat ja karsinapaikat 21 hevoselle ja ponille. Ratsastusta varten löytyy hyväpohjainen kenttä, monipuolisia maastoja sekä lämpöeristetty maneesi katsomoineen ja kahvioineen.

Tarjoamme kävijöillemme laadukasta ratsastuksenopetusta, eritasoisia hoitohevosia, karsinapaikkoja yksityisille sekä viihtyisät puitteet mielekkääseen harrastamiseen.

Ratsastuskoulun päätoiminta keskittyy ratsastuskoulutoimintaan, joten suuressa osassa pyörivät ratsastustunnit. Tämän lisäksi järjestetään myös paljon erilaisia tapahtumia, kilpailuita, leirejä sekä vaelluksia, jotka ovat avoinna myös ulkopuolisille.

Tervetuloa!

https://hvirtuaali.wixsite.com/la ngelmaki
http://langelmaki.proboards.com/

Nimi: Anna
Kotisivut: http://nelipuut.boards.net/

05.08.2018 15:20
Nelipuut on vuonna 2018 ovensa avannut keskustelufoorumi Soturikissojen ystäville. Paikassa kohtaavat niin Soturikissat-aiheisten (tarina)roolipelien ylläpitäjät, liittyneet kuin vain kirjojen lukijat. Tule ja piristä päivääsi seurassamme!

>>Anna

Nimi: ouija
Kotisivut: http://www.feral.w2.fi

29.07.2018 13:06
Feral on perinteinen koirilla pelattava roolipeli. Koirat elävät Metsässä, ja muodostavat yhdessä kaksi laumaa: Vael ja Grelvek. Laumojen lisäksi alueella liikkuu myös irtokoiria, mutta irtokoiran elämä on paljon haastavampaa kuin laumassa elävän. Säilyykö laumojen välillä rauha? Mitä Metsässä tapahtuu? Se on hyvin pitkälti pelaajien päätettävissä.

Tule siis mukaan Feraliin!

Nimi: Huusari
Kotisivut: http://https://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/kilpailut.html/

27.07.2018 21:40
Heissan! :)

Me Hamilton Bravonin porukka toivotamme teidät lämpimästi tulleeksi meidän loppuvuoden 2017 kisoihimme. Meillä on loppuvuodelle 5 eri kisat (jokaisessa koulu-, este- ja kenttäratsastuskisat.) Oheisessa linkissä kutsut jokaiseen kisaan.
https://kisakeskushevosjarvi.weebly.com/kilpailut.html
Lämpimästi tervetuloa!

Nimi: Mayppi
Kotisivut: http://ropenet.fi

24.07.2018 22:25
Hei! Kiinnostaisiko Traconissa mainostaminen? Nyt olisi tällainen projekti vireillä:
https://78.media.tumblr.com/18e099ee86f0859f37886d34faaa0a21/t umblr_pcdtc6QnWn1w4g4b5o1_1280.png

Nimi: Heidi Merrilä
Kotisivut: http://megasim.eu/talli/

24.07.2018 10:12
Merrin Talli on uusi monipuolinen piirretty ratsastuskoulu. Tarjolla on niin hoitohevosia, tunteja kuin yksityispaikkojakin. Toimintamme pyritään pitämään innovatiivisena ja tallille onkin tulossa elokuussa uusi tapa hoitaa ja pitää huolta hoitohevosesta tai omasta hevosesta. Hevosille voi kerätä ominaisuuspisteitä ja aktiivisesta toimimisesta saa myös rahaksi muuttuvia pisteitä, joilla voi osallistua toimintaan tai jatkossa shoppailla tallin omassa tallikaupassa.

Tervetuloa tutustumaan tallin toimintaan!
Elokuussa Merrin Tallilla myös matalan tason estekilpailut: https://megasim.eu/talli/tapahtuma/avajaisestekilpailut

Nimi: Milu
Kotisivut: http://uusi0aamu.suntuubi.com/?cat=1

22.07.2018 19:51
Nyt on sinun vuorosi määrätä viiden klaanin kohtalo.

Uusi Aamu on juuri ovensa avannut, vieraskirjapohjainen Soturikissat -roolipeli, jossa Taivasklaani ei joutunutkaan lähtemään muiden klaanien luota. Kaksijalkojen tuhotessa sen reviirin, muut klaanit suostuivat sittenkin auttamaan. Metsässä on siis edelleen viisi klaania: Myrskyklaani, Jokiklaani, Tuuliklaani, Varjoklaani ja Taivasklaani. Lisäksi Tuuliklaanin soturit on yhä eroteltu kaivajiin sekä nummijuoksijoihin.
Mitä kaikkea olisikaan tapahtunut, jos Taivasklaani ei olisi joutunut lähtemään? Klaanien kohtalo on sinun käsissäsi.

Olet sydämellisesti tervetullut Uuteen Aamuun!

- Uuden Aamun ylläpito

Nimi: sunstreaker
Kotisivut: http://ageofearth.suntuubi.com/

20.07.2018 16:04
ᴛʜᴇ ᴀɢᴇ ᴏғ ᴇᴀʀᴛʜ - ᴡᴇ ᴀʀᴇ sɪᴍᴘʟʏ ᴍᴏʀᴇ ᴛʜᴀɴ ᴍᴇᴇᴛs ᴛʜᴇ ᴇʏᴇ

Vieraskirjapohjainen roolipeli, jossa voit pelata ihmisillä ja transformereilla.

Nimi: Raven
Kotisivut: http://futuretribes.suntuubi.com/

19.07.2018 17:20
Uskotko selviäväsi heimojen raa'asta elämästä, vallankaappauksista ja sodista, sekä särkyneistä sydämistä?

Jos näin on, tutustu fantasiaroolipeliimme ja sen uniikkiin maailmaan!

Nimi: Apila
Kotisivut: http://apilaniitty.suntuubi.com/

12.07.2018 19:27
Etsitkö sivustoa, jossa voisit kirjoittaa tarinoita muiden luettavaksi? Vai etsitkö sivua, jossa saat lukea tarinoita? Etsitkö paikkaa, jossa saat karkoittaa tylsyyttä ja pitää hauskaa toisten kanssa? Haluatko löytää paikan jossa voit tutustua uusiin ihmisiin? Vai haeskeletko uutta ulkoasua sivuillesi?

Apilaniitty tarjoaa kaiken tuon! Jokainen on tervetullut niityn kirjailijaksi! Jokainen on tervetullut lukemaan tarinoita, ja kirjoittamaan niitä! Jokainen on tervetullut Apilaniitylle!

Nimi: Iro
Kotisivut: http://harha.w2.fi/

08.07.2018 14:14
Haluaisitko sivustollesi arvostelun, tai vaikka uuden ulkoasun? Harha on vasta avattu ja valmiiksi saatu arvostelu- ja kopiointisivusto! Tarjolla tulee olemaan sekä vapaasti kopioitavia, että tilausulkoasuja. Tervetuloa!

Nimi: Inga
Kotisivut: http://tylypahkamagia.suntuubi.com/

07.07.2018 22:43
Tahdotko takaisin Tylypahkaan? Tylypahka Magia on tarinankirjoitukseen perustuva sivusto, jossa voit luoda oman oppilashahmosi ja seikkailla taikamaailmassa!

Nimi: sunstreaker
Kotisivut: http://ageofearth.suntuubi.com/

06.07.2018 20:21
ᴛʜᴇ ᴀɢᴇ ᴏғ ᴇᴀʀᴛʜ - ᴡᴇ ᴀʀᴇ sɪᴍᴘʟʏ ᴍᴏʀᴇ ᴛʜᴀɴ ᴍᴇᴇᴛs ᴛʜᴇ ᴇʏᴇ

Nimi: Untuva
Kotisivut: http://pathofthewarrior.suntuubi.com/

29.06.2018 10:39
Olen yksi PotW:n liittyjistä ja omistan luvan mainostukseen.

Tervetuloa sukeltamaan Path of the Warriorin ystävälliseen maailmaan. Juokse nummilla ja kiipeile kallioilla, samoile vihreissä metsissä tai pulahda viileään jokeen. Tämä Soturikissat-roolipeli tarjoaa kaikkea! Jopa uuden kutkuttavan jännittävän tapahtuman, jossa juuri sinä voit pelastaa klaanit!

Nimi: Swea
Kotisivut: http://evely.suntuubi.com/

29.06.2018 01:34
Evely on vuodesta 2013 toiminut arvostelusivuna suntuubin ihmeellisessä maailmassa. Pitkän aikaa hiljaiselo oli läsnä sivuilla, mutta tänään Evely on vihdoin noussut kuolleista ja valmis jatkamaan siitä mihin viimeksi jäätiin. Siispä, tule ihmeessä tilaamaan arvostelu ihanille sivuillesi ja voimme taata, ettet tule pettymään!

Swea, 29.6.2018

©2018 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com