Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Sinun ei tarvitse kuin täyttää alla oleva hakemus. Jos haluat säästää ylläpidon aikaa, laittaisitko kaikki kohdat, jotka hakemuksessa mainitaan, vaikka et aikoisi täyttää jokaista? Ja laita kohdat myös samassa järjestyksessä kuin alla. Ylläpidon ei sitten tarvitse kuin kuin kopioida hakemuksesi, ja liittää se tulevan hahmosi "profiili"sivulle. Ylläpito pidättää itsellään oikeuden korjailla mahdollisia kirjoitusvirheitä. Lähetä hakemus julkisesti!

Hakemus

Nimi: Hahmosi koko nimi. Laita mahdolliset kutsumanimet "heittomerkkien" väliin. Huom, kissoille ei soturikissa tyylisiä nimiä. Parasta myöskin valita jokin vieraskielinen nimi. Muista kuitenkin, että nimen tulee olla helposti kirjoitettavissa myös puhelimella. Jätetään á ja  tyyliset erikoisuuksilla varustetut kirjaimet pois.

Ikä: Ilmoita hahmosi ikä vuosissa ja kuukausissa kaavalla; vuodet (kuukaudet). Esim: 3 vuotta (36kk). Huomaa, että hahmoja pyritään ikäännyttämään tasaisin väliajoin (jos peli on aktiivinen), noin kerran kuussa 2kk verran. Aina näin ei kuitenkaan käy, ja tähän voi pelaaja vaikuttaa. Kumpikin laji, niin koira kuin kissakin elää maksmissaan 10-vuotiaaksi. Alle 2-vuotias vastaa nuorta, alle 18-vuotiasta ihmistä. 2-6-vuotias on aikuinen, ja siitä ylöspäin kissaa/koiraa voi kutsua jo vanhukseksi.

Laji/Rotu: Onko hahmosi kissa vai koira? Merkitse, vaikka koiran/kissan rodussa tulisi ilmi eläimen laji. Merkitse kaavalla: Koira/Weimarinseisoja tai Kissa/Siamilainen. Huom, toistaiseksi koirasi ei voi olla sukua sudelle.

Skp: Ilmoita hahmosi sukupuoli. Huomaa, että koiria kutsutaan nimillä "uros/narttu" ja kissaa "kolli/naaras".

Yhteisö: Hahmosi niin kutsuttu yhteisö riippuu hahmosi lajista; kissat (Auony), koirat (Yad). Yleisesti hahmot puhuvat joko Yadista, tai Auonysta. Joskus myös käytetään termejä Yad-lauma tai Auony-klaani, tai pelkkä "klaani", "lauma". Hahmosi ei valitettavasti voi luodessa kuulua ns. erakkoihin. Halveksuvasti näitä yksineläjiä kutsutaan kiertolaisiksi, loisiksi tai jollain muulla vähättelevällä nimellä. Hahmosi voi siirtyä pelin aikana kiertolaiseksi, jos se päättää jättää laumansa/klaaninsa, tai jos se häädetään laumasta/klaanista.

Asema: Ilmoita hahmosi asema/työ kaavalla: Virallinen asema "epävirallinen asema". Jos hahmosi on vaikka metsästäjä, mutta toimii usein nopeutensa vuoksi viestinviejänä, tulisi asema ilmoittaa näin: Metsästäjä "Viestinviejä".  Jos hahmolla ei ole epävirallista asemaa, niin heittomerkkejä ei tarvitse merkitä ollenkaan.

Isä: Hahmosi isän nimi.

Emo: Hahmosi emon nimi.

Jälkeläiset: Onko hahmosi saanut pentuja? Kirjoita vain pentujen koko nimet. Niiden ulkonökö yms voi tulla esille menneisyydessä, tai suhteissa.

Pelaaja: Sinun nettinimesi, eli nimi, jolla sinut tunnetaan täällä Vallatussa.

Luonne: Millainen hahmosi on luonteeltaan? Miten se suhtautuu vieraisiin? Saako se helposti ystäviä? Mitä mieltä se on mistäkin asiasta? Miten se reagoi tiettyihin tapahtumiin ja miksi? Vähintään kolmetoista (13) lausetta. Mielellään vähän pidempiä kuin "Rekku on musta. Sillä on sileä turkki. Sen silmät ovat ruskeat". Lauseet voisi yhdistää; "Rekku on musta, sileäturkkinen koira, jolla on ruskeat silmät".

Ulkonäkö: Kuvaile hahmosi ulkonäköä ja fyysisiä kykyjä vähintään kolmellatoista lauseella (13), vaikka sillä olisi kuva. Kuinka korkea hahmosi on? Millainen sen ruumiinrakenne on? Entä turkki? Tähän osioon voit myös kertoa hahmosi taidoista, onko se hyvä tappelemaan tai muuta sellaista. Jos hahmollasi on arpia, tähän ei kerrota miten se on ne saanut. Kerro arpien alkuperä mielellään menneisyydessä.

Menneisyys: Pakollinen kohta, mutta tähän tarvitsee vain kymmenen (10) lausetta. Pennuilla poikkeus! Tätä voisi täyttää, kun peli etenee, hahmollesi karttuu tapahtumia. Kerro, mitä hahmollesi on tapahtunut ennen kuin se tuli mukaan peliin. Onko se syntynyt alueella? Vai tuliko se jostain muualta? Oliko se ihmisten lemmikki? Entä ketä sen emo ja isä olivat? Oliko hahmosi toivottu pentu? Oliko sillä sisaruksia? Miten se on päätynyt tänne tai nykyiseen asemaansa?

Muuta: Haluatko kertoa jotain muuta hahmostasi? Tämä kohta ei ole pakollinen, ja tähän linkkaa myös kuva, jos sellaisen hahmollesi haluat. Kuva voi olla piirretty, ja siinä voi esiintyä ihmisten juttuja, vaikka hahmosi olisi täysin villi. Kunhan siitä saa käsityksen hahmon ulkonäöstä. Huom. Kuvat linkataan.

Suhteet: Tätä kohtaa on pakko täyttää pelin kuluessa. Tähän siis kerrot hahmosi mielipiteen jostain toisesta pelattavasta hahmosta. Voit kirjoittaa joko hän- tai minä-kertojassa, mitä mieltä hahmosi on toisen pelaajan hahmon kohdattuaan. Ei tarvitse kirjoittaa pitkästi, jos ei halua. Laita ensin toisen pelaajan hahmon nimi ja sitten oman hahmosi mielipide. Ymmärrät varmaan paremmin, jos katsot jonkin oikean hahmon profiilia, tätä on vähän hankala selittää tässä. Esimerkiksi jos sinun hahmosi nimi on Rekku, ja se on tavannut Mirrin:
Mirri// Oikein mukavalta vaikuttava katti kissaksi.

Liittyminen on auki! Lähetä hakemus julkisesti. Pelaamaan saat alkaa heti, kun hahmosi on hyväksytty, sinun ei tarvitse odottaa, että hahmo lisätään!

Kuinka muokkaan hahmoni tietoja?

Kirjoita viestin alkuun hahmosi nimi ja sen jälkeen vain muokattava kohta. Koko lomaketta ei tarvitse tehdä sen vuoksi, että haluat vain lisätä pari lausetta vaikka luonteeseen.

Esimerkki:

Rekku

Luonne: Plaa plaa plaa plaa, plaa plaa pla plaaaaa.....

 [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

21.11.2017 15:50
Nimi: Desafio (suom. Uhka)

Ikä: 3 vuotta

Laji/Rotu: Koira, Belgianpaimenkoira Groenendael

Skp: Uros

Yhteisö: Yad

Asema: varakomentaja

Isä: Desacato (Belggari, groenendael)

Emo: Taivas (Belggari, groenendael)

Jälkeläiset: -

Pelaaja: Meikäläinen

Luonne: Desafio on valpas ja aktiivinen. Hän on energinen, ja hän haluaisi aina toimia. Jos hänellä on tylsää, hän käy usein lenkillä tai vastaavalla. Hän on eloisa, tarkkaavainen ja varmaluoteinen. Hän ei ole ollenkaan aggressiivinen. Hän ei myöskään pelkää mitään eikä ketään. Hän oppii kaiken todella nopeasti, ja on viisas, fiksu ja nopeaälyinen. Hänellä on hyvät refleksit, ja hän osaa ajatella kaiken seurauksia. Hän on hyvin liikunnallinen ja "atleettinen." Vaikka hän ei olekaan aggressiivinen, hän voi vaikka tappaa tai vahingoittaa vakavasti vihollisen ollessa todella aggressiivinen ja vaarallinen, ja vaikka vihollinen olisi pienempi ja heikompi kissa. Hän kunnioittaa kissoja, ja on ystävällinen kaikkein heikoimmille. Hän tarkkailee kaikkea mahdollista, eikä häneltä jää mikään huomaamatta. Hän huomaa valheet, huoijaukset, kiertelyt ja kaartelut selvemmin kuin moni muu, ja siksi kukaan ei vielä ole onnistunut huijaamaan äntä. Hänellä on hyvä muisti, hän muistaa henkilöiden nimet, iät, "syntymäpäivät", kuolemat ynnä muut. Hän puolustaa aina pienempiä ja yksin olevia. Hän viihtyy isossa porukassa, ja on usein johtohahmona. Hänellä on loistava päättelytaito. Desafiolla on myös huumorintajua. Hän ystävystyy helposti, ja usein kaikki parveilevat hänen ympärillään.

Ulkonäkö: Desafio on musta, pitkä- ja kiiltäväturkkinen uros. Hänen rinnassaan on valkoinen läikkä. Kuonon pää on vaaleanharmaa, kuten "belggareilla" yleensä. Hän on keskikokoinen, "neliömäinen" ja pystyryhtinen. Hänen säkäkorkeus on 64, 5 cm. Hänen kallonsa on melko pitkä ja kapea, kuono on kapehko ja pitkähkö. Hänen silmänsä ovat mantelinmuotoiset ja melko tummat. Häntä ylettyy hieman kinnertä alemmaksi. Kun hän "seisoo levossa", häntä riippuu, ja liikkeessä se nousee. Hänen turkkinsa takkuuntuu helposti, mutta Desafio ei välitä siitä, vaikka sitä joutuu aina siistimään. Hänen takapäässään, jalassa olevat pitkät karvat ovat usein takussa. Hänen kuononsa on musta. Kynnet ovat terävät ja hampaat valkoiset. Hänen korvansa ovat melko teäväkärkiset ja pystyt. Desafion selkä on pitkähkö. Hänen jalkansa ovat melko pitkät. Hän on lihaksikas ja vahva.

Menneisyys: Desafio syntyi keväällä, kun aurinko paistoi ja linnut lauloivat. Hänen isänsä oli silloinen komentaja, mutta emo ei kuulunut Yhteisöön. Alussa hän asui emonsa kanssa kauempana kartanosta, mutta myöhemmin muutti yhteisöön isänsä luo. Hänen opettajansa oli melko nuorehko saksanpaimenkoira, joka opetti Desafion kaltaisekseen taistelijaksi. Ajan kuluessa Desafio pääsi Kaartiin, sitä myötä Arvokaartilaiseksi. Arvokaartilaiseksi nousu oli melko aikaista, mutta monet olivat sitä mieltä että hän oli paikkansa ansainnut. Hän oli tehnyt kaiken mitä käskettiin ja totteli mukisematta. Sellainenhan hänen luonteensa oli. Hän oli viisas, nopeaälyinen ja loistava taistelija, jopa parempi kuin hänen entinen opettajansa. Arvokaartissa hän ehti oola puoli vuotta, kun hänestä tulikin Varakomentaja. Yllättyneenä asemastaan hän tei velvollisutensa tunnontarkasti, piti Kaartilaiset toimeliaina, uskollisina, valppaina ja kurinalaisina. Hän ei paljoakaan välitä, jos häntä kutsuu nimellä, mutta sanoo kuitenkin, että pitäisi sanoa arvonimellä, jottei Kaartilaisten kuri lipsuisi. Hän piti huolen, että kaikista Kaartilaisista tuli hyviä taistelijoita, ja kehui heitä usein. Jos joku kutsui jotakuta arvovaltaista henkilöä nimellä, hän käski henkilön sanoa arvovaltaista arvonimellä.

Muuta: (vähän taidoista)
Hän on loistava taistelija ja hän on fiksu. Hän metsästää hyvin, ja jäljittäminen sujuu. Hän ei osaa uida kovin hyvin. Hän ei myöskään ole kovin hyvä piiloutumaan.

Kuva:https://scontent-sea1-1.cdninstagram.com/t51.2885 -15/sh0.08/e35/p750x750/13774573_1250316268354302_805706093_n.jpg?ig_cache_ key=MTMwMzgwOTcxOTUzNDAyMjA2NA%3D%3D.2

Suhteet:-

//Siin pitäis olla kaikki lauseet:)

Vastaus:

Muutoin oikein hyvä hahmo, mutta kuten chatissa jo sovimme, asema on ainakin toistaiseksi eri. Muokkaatko menneisyyden vielä uuteen asemaan sopivaksi, muuten tämä hahmo olisi todellakin hyväksytty ^^. Et vielä voi alkaa pelaamaan, kirjoita ensin muokattu menneisyys.

-Glowe

Nimi: Meikäläinen

16.11.2017 07:59
Nimi: Rayo

Ikä: 3. 2 vuotta

Laji/rotu: Koira (Shiba Inu)

Skp: Uros

yhteisö: Yad

Asema: Apulaisjohtaja (Ymmärrän jos ei käy)

Isä: Ei tiedossa

Emo: Estallar (Kuollut)

Jälkeläiset: -

Pelaaja: Meikäläinen

Luonne: Rayo on viileä ja vetäytynyt uros. Hänellä ei ole kovinkaan lämpimiä suhteita kenenkään, eikä hän haluakaan ystävystyä. Hän on kuitenkin melko ystävällinen. Mutta vihollisia kohtaan hän on aggressiivinen ja vihamielinen. Hän on erittäin lojaali johtajalle, eikä ole koskaan edes kuvitellut pettävänwä häntä. Rayo valehtelee harva se päivä. Hän on siinä taitava, ja jos joku sattuu huomaamaan sen, ja kysyy, hän valehtelee uudelleen ja pääsee kuin koira veräjästä. Hän on viekas, mutta hän varoo todella, mitä sanoo tai puhuu. Hän on usein yksin omissa oloissaan. Hän vihaa vettä, koska ei osaa uida juuri ollenkaan ja inhoaa muutenkin turkkinsa kastumista. Mutta silti hän rakastaa sateen jälkeen tuulen raikkautta ja sen kosteaa ja viileää ilmaa. Hän ei pidä tappamisesta, mutta tosipaikan tullen mikään ei häntä estäisi tekemästä sitä. Rayo ei pidä kissoista, mutta kunnioittaa klaanin korkea-arvoisimpia jäseniä, tai ainakin teeskentelee. Hä uskoo kuolemanjälkeiseen elämään, vaikka pitääkin sen salassa. Urokseen ei ole kovin helppo tutustua, mutta jos onnistuu voittamaan hänen luottamuksesnsa, Rayo on erittäin mukava, puolustava ja ritarillinen, mutta ei yleensä muiden nähden. Hän ei viihdy suuressa joukossa, vaan vetäytyy omiin oloihinsa. Hän on tarkka sen suhteen, että alempana hierarkiassa olevat teitittelevät häntä ja kutsuvat arvonimellä. Hän on rohkea, häntä ei pelota suuret viholliset tai vaarat. Hän on melko nirso, ja hänellä on hieman joitakin kissamaisia piirteitä

Ulkonäkö: noin 40 centtimetrin kokoinen uros on punainen turkiltaan, ja hänen turkissaan on urajiro, eli vaaleahkoa karvoitusta kuonon sivuilla, poskissa, raajoissa ja hännän alapuolella, leuan ja kaulan alapuolella sekä rinnassa ja vatsassa. Hänen turkkinsa on karkeahkoa ja melko lyhyttä, mutta kaksinkertainen turkki takaa sen, ettei hänellä ole kylmä. Hän on voimakasrakeneinen ja lihaksikas. Hänen kyntensä ovat normaalit mutta hampaat ovat todella isot ja terävät. Hänen silmänsä ovat tummat ja älykkäät. Hänen polkuanturansa ovet melko kovat. Hänellä on muutamia vanhoja arpia, mutta enimmäkseen vain pikku naarmuja. Hänen korvansa ovat pitkähköt. Rayon häntä on sirpin muotoisesti kaarella selän yllä. Yleensä hänen asentonsa on päättäväinen ja luja, jalat harallaan ja pää pystyssä. Hänen jalkansa ovat vahvat ja lihaksikkaat. Hänen turkkinsa on yleensä aina puhdas ja siisti. Hänen nenänsä on maksanruskea.

Menneisyys: Rayo syntyi hyvin tuulisena ja kylmänä päivänä loppusyksystä, kun ensilumi satoi maahan. Hän oli syntymän yhteydesä loukannut tassunsa melko vakavasti, ja kuntoutus kesti melkein kuukauden. Pentuna hän oli hyväntuulinen ja hauska, ja rakasti vettä, mutta kun hänen kummatkin sisarensa hukkuivat, vieläpä samana päivänä, hän alkoi vihata vettä. Emonsa kanssa he etsivät paikkaa johon voisivat asettua emon vanhojen päivien ajaksi, kunnes Rayo voisi perustaa oman lauman tai perheen, tai ainakin etsiä hyvän asuinpaikan. He löysivät Auonyn ja Yadin luokse, ja he saivat liittyä Yadiin. Hänen emonsa kuoli pari kuukautta sen jälkeen. Seuraavana aamuna Estallarin kuolemasta Rayon luonne muuttuin entisestään, hänestä tuli hiean aggressiivisempi, hiljaisempi ja kylmempi. Hän ei enää halunnut ystäviä, suhteita tai mitään. Pitkän aikaa hän vain makasi ja söi, mutta lopulta hän päätti haluavansa kunnon asemaan. Ensin hän haaveili Komentajuudesta, mutta myöhemmin mieli muutti ja hän halusi johtajaksi. Siitä lähtien hän teki kaiken mahdollisen, auttoi kaikkia ja ponnisteluja päästäkseen haluamaansa arvoon.

Muuta: -

Suhteet: -

Vastaus:

Kyllä arvo kuule käy! Rayo on hyväksytty! Tervetuloa, muistahan olla aktiivinen. ;)

-Glowe

Nimi: Glowe

14.11.2017 21:16
Nimi: Alik
Ikä: 4 vuotta (48 kk)
Laji/Rotu: Koira/Sekarotuinen alaskanhusky
Skp: Uros
Yhteisö: Yad
Asema: Komentaja
Isä: Tuntematon
Emo: Tuntematon
Jälkeläiset: -
Pelaaja: Glowe

Luonne: Tuleeko uroksen Komentajan asemasta mieleen huumorintajuton, vakavamielinen karski tyyppi? No sellainen Alik on, ja on ollu kauan ennen Komentajan asemaansa. Alikilla on ollut vähän kurjan puoleinen lapsuus, joka on jättänyt jälkensä nykyiseen Alikiin.
Alik on varsin tunnekylmän oloinen koira, joka ei paljoa hymyile tai osoita iloaan. Sen katse on tyly ja uros tuijottaa jokaista sille puhuvaa tiukasti, kuin uros eu haluaisi kyseistä eläintä seuraansa. Alikin puhe ei kuitenkaan ole tylyä tai epäkohteliasta. Sen sanoissa kaikuu lähes aina pieni tyytymättömyys. Alik on kieltämättä hyvä valittamaan ja se on muutenkin melko negatiivinen ja pessimistinen persoona. Alik on tarkka hierarkiasta ja kohteliaisuuksista. Asemassaan Komentajana uros pitää tarkkaa kuria ja järjestystä. Ja sen määräämää kuria ja järjestystä rikkovat saavat varmasti selkäänsä. Monen kaartilaisen ja harjoittelijan joukossa sanotaan, että Komentaja pitäisi rangaistuksien teettämisestä. Totuus ei kuitenkaan ole näin. Alikilla on hyvin selkeä mielikuva siitä, millanen Kaartin tulee olla. Siitä mielikuvasta uros pitää tarkasti kiinni, eikä se siedä laiskoja, heikkoja ja osaamattomia koiria Kaartissaan. Alik vaatii ehdotonta kunnioitusta kaikkia korkea-arvoisia kohtaan. Alikilta on iso juttu saada kehuja, jolloin kehu on yleensä kylmänkankea "hyvää työtä". Alik ei kuitenkaan ole tunteeton, tunteiden voimakas näyttäminen ei vain kuulu sen tapoihin. Uros osaa välittää läheisistään ja kantaa vastuun teoistaan. Lisäksi se osaa osoittaa hellyyttä, jonka ovat kokeneet sen läheiset ja yhden yön seuralaiset. Uroksella ei ole kiinnostusta perustaa perhettä, vaikka vastakkaisen sukupuolen seura on silloin tällöin mieluisaa. Seuralaistaan kohtaan Alik on varsinainen herrasmies, kohtelias ja huomaavainen. Eihän se halua tyttöä pakottaa mihinkään.

Ulkonäkö: Alikin suonissa virtaa monien eri rotujen verta, mutta eniten sen ulkonäköön ovat luultavasti vaikuttaneet erilaiset pystykorvaiset metsästyskoirarodut. Alik on säkäkorkeudeltaan noin 60cm, eli se ei kuulu koirista suurikokoisimpiin. Alikin turkki on paksua, mutta ei kovin pitkää. Turkki on väriltään kauniin vaalean kellertävä, pääväri on hyvin lähellä kerman sävyjä. Väritys on lähes valkeaa vatsassa ja hännän alla. Selässä, kintereillä, lavoissa ja reisillä kerman väri tummenee useita asteita, lähes ruosteen punaiseen. Myös uroksen korvat ovat kokonaan punertavat. Turkki on laadultaan todella tiheää ja säänkestävää, mistä johtuen päälykarva tuntuu hyvin karkealta. Pohjavilla on pehmeämpää ja vaaleampaa.
Alik on tiivisrakenteinen, kuten monet pystykorvat ovat. Jalat ovat lyhyet ja lihaksikkaat, tassut isot ja kestävät. Uroksen häntä ei mene kippuralle, vaan jää sirppimäiseen muotoon, kuten joillain japanilaisilla roduilla. Pää ja terävät kolmoimaiset korvat ovat kuten huskyilla. Alikin silmät ovat lämpimän ruskeat ja hieman akitamaisen vinot. Alikin iho on vaaleanpunaista, mikä näkyy sukuelinten alueella ja vatsassa. Myös kuononpäälliseltä vaaleaa, tummalaikkuista ihoa. Vatsassa ja sukuelinten alueella iho on kuitenkin vaaleanpunaista. Alikin kirsu ja polkuanturat ovat ruskeat. Kynnet ovat valkoiset ja verikynsi erottuu selkeästi vaaleanpunaisena tyvenä.
Vaikka Alik ei ole kovin isokokoinen, sitä ei kannata aliarvioida. Urokselta löytyy voimaa etenkin jaloista ja leuoista, eikä sen purema ole leikin asia. Alik on hyvä tappelemaan, ja päättäisen luonteen ja sisukkuuden takia se on valmis puolustamaan kunniansa ja taistelemaan vaikka kuolemaan asti. Turkin alla on piilossa muutamia arpia siellä täällä, ne voi tuntea turkin läpi pienenä kohoumana ja karkeampana ihona. Uroksen ääni on varsin matala ja karkea, ehkä syypäänä on huutaminen, jota Alik harrastaa työssään hyvin ahkerasti.

Menneisyys: Alik on kotoisin Ukrainasta, Kiovan kaupungista. Uroksen vanhemmat olivat kumpikin kulkukoiria. Alikin isä oli väkivaltainen ja pahoinpiteli emoa ja kolmea pentuaan vähn väliä. Kun pennuista vanhin kuoli isänsä hampaissa, emo päätti lähteä kaupungista kokonaan. Narttu otti mukaansa kaksi elossa olevaa 4 kuukautista pentuaan. Se suuntasi pohjoiseen kahden kuukauden ajan ja oli päässyt varsin lähelle Prypjatia. Noiden kahden kuukauden aikana kettu oli vienyt toisen pennun ja jäljellä oli vain Alik. Nyt puolivuotias pentu jäi orvoksi, kun emo astui vanhaan metsästäjän ansaan; jalkarautaan. Metallihampaat osuivat pahaan paikkaan, ja Alikin emo vuoti kuiviin ruuanhakuretkellään. Alik ei ollut näkemässä emonsa kuolemaa, vaan odotti muutaman päivän samassa paikassa. Sitten nuori, nälkiintynyt uros lähti etsimään vettä ja ruokaa. Se pysyi hengissä, mutta laihtui ja heikkeni. Eräänä päivänä se päätyi nukahtamaan lopen uupuneena kuusen alle, josta Niyra opettajineen Alikin löysi. Alik vietiin Kartanoon ja adoptoitiin Niyran perheeseen. Yhteisön turvin pentu liittyi Kaartiin, ja nousi aikanaan sen Komentajaksi.

Muuta: Kuva: http://vallattu.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/DSC_0954.jpg
Pela ajan toiveena on saada hahmolle pennut.

Suhteet:
Niyra// Sisarpuoli, jota Alik kutsuu kumminkin sisarekseen. Urokselle hyvin läheinen ja tärkeä, pitää enemmän sukulaisenaan kuin johtajanaan.

Vastaus:

Hyväksytty.

-Glowe

Nimi: Glowe

11.11.2017 16:26
Nimi: Niyra
Ikä: 4,5 vuotta (54 kk)
Laji/Rotu: Koira/Skotlanninpaimenkoira, lähes puhdasrotuinen
Skp: Narttu
Yhteisö: Yad
Asema: Johtaja
Isä: Egor †
Emo: Nadja †
Jälkeläiset: -
Pelaaja: Glowe

Luonne: Niyra on persoona, johon on helppo tutustua, ja joka tulee monien kanssa toimeen. Narttu on lämminhenkinen, ystävällinen ja äidillinen. Niyra hyväksyy erilaisuutta, ja uskoo hyvyyteen, sekä siihen että asioista voidaan selvitä ilman väkivaltaa. Collien luottamus on melko helppo saada, mutta jos sen pettää, Niyra tuskin palauttaa suhdetta entiselleen. Niyra on kuitenkin hankala saada suuttumaan ja menettämään malttiaan. Ystävänä Niyra on hyvin luotettava ja uskollinen, se ei voisi jättää läheistään pulaan. Niyra ei kuitenkaan ole koirista rohkein. Sen eleissä ja puheessa ei erota että se olisi arka, mutta taistelua ja väkivaltaa se ei kestä. Se ei rupea mielellään tappelemaan, vaikka voisikin voittaa, vaan ennemmin narttu pakenee. Niyran kivunsietokyky ei ole hyvä. Se ei myöskään kestä nähdä muita eläimiä tuskissa, erityisesti pentuja. Narttu itse olisi varmasti hyvä emo ja toivoisi itselleen pentuja, mutta toisaalta pennut haittaisivat Johtajan työtä. Usein Niyra haluaakin mennä hoitamaan muiden pentuja, oli kyseessä sitten kissan- tai koiranpennut. Niyra pitää kissoista todella paljon, ja pitää tätä pienempää lajia samanarvoisena koirien kanssa.
Johtajana Niyra ei ole tyranni, eikä edes odota kovin suurta kunnioitusta. Kuitenkin kun tapoihin kuuluu, että Johtajalle kumarrellaan, niin ei Niyra ole sitä muuttamassa. Joskus se pahastuu, jos joku joutuu ongelmiin yhden kumarruksen unohtumisen vuoksi. Se kaipaa neuvoja ja tukea päätöksien teossa. Collie haluaisi aina auttaa kaikkia ja saada kaikki tyytyväiseksi, ja kokee voimakasta stressiä jos ei kykene siihen. Silloin neuvot ovat paikallaan, mikä olisi kaikista kannattavin asia tehtäväksi kokonaiskuvaa ajatellen. Niyra ei ole Johtaja, joka tekee äkillisiä, radikaaleja päätöksiä.
Rangaistuksia narttu ei pelkää antaa, mutta tuomioita ei tule helposti. Rikoksen tulee olla todella vakava, kuten laumatoverin tappaminen tai Yhteisön sopimuksien rikkominen. Niyra ei kannata kuolemantuomioita, vaan karkotus on pahin rangaistus, minkä se voi langettaa. Niyra pitää kissoista todella paljon, ja pitää tätä pienempää lajia samanarvoisena koirien kanssa. Eleiltä ja ilmeitä Niyra antaa paljon ilmi, mutta on silti hieman pidättyväinen, nartun yrittäessä ylläpitää Johtajalle kuuluva arvokkuutta. Se puhuu muodollisesti ja kohteliaasti ja odottaa juttelutoveriltaan samaa.

Ulkonäkö: Niyra on skotlanninpaimen koira, tyypiltään pitkäkarvainen. Nartun säkäkorkeus on noin 60cm, mutta pitkä ja paksu turkki saavat Niyran näyttämään hieman korkeammalta. Koiran selkä on pitkä ja ruumis todellisuudessa melko hoikka ja kapea, mutta turkki saa Niyran näyttämään todellisuutta jykevämmältä. Pää on pitkänomainen ja kuonoa kohti kapeneva. Kapean ja pitkän kuonon vuoksi Niyralla ei ole kovin voimakas purenta. Hampaat ovat toki terävät ja collien puraisu sattuu, mutta kovin suurta vahinkoa se ei saa aikaiseksi.
Niyran turkki on todella pitkää ja tiheää. Pisimmät karvat sijaitsevat hännässä ja kyljillä. Niiden pituus voi olla helposti 20cm. Turkki menee helposti takkuun, mistä narttu keksi ottaa käyttöön pikentit.
Niyra on väritykseltään tricolor eli kolmivärinen. Päävärinä toimii musta, jota on nartun selässä, kyljillä, päässä ja reisillä, sekä hännässä. Niyran kirsu on musta. Kirsun tyvestä alkaa valkea laikku, joka jatkuu kuononselkää pitkin otsalle. Valkoista on myös hieman alaleuassa, mutta suurimmaksi osaksi alaleuka, posket ja kurkku ovat lämpimän vaalean ruskeat. Valkea väri jatkuu kokokaulukseksi niskaan ja sieltä rintaan ja etujalkoihin. Etujalat ovat kokonaan valkoiset. Vatsassa valkea väri kapenee pelkäksi viiruksi. Takajaloissa valkeaa on vain tassusta kintereen alle. Kinner on vielä musta ja valkoisen ja mustan rajalla on juova lämmintä ruskeaa. Häntä on musta, lukuun ottamatta valkeaa hännänpäätä. Niyra kulkee usein ylpeästi ryhdissä ja roikottaa häntäänsö rennosti kintereiden välissä. Polkuanturat ovat mustat ja kynnet valkoiset. Niyra ei ole tavattoman hyvä taistelemaan, mutta voimaa sillä on yllättävän paljon voimaa. Collie on kestävä, muttei kovin nopea.

Menneisyys: Niyran suku on jo usean sukupolven ajan ollut näissä metsissä. Ensimmäisenä useita sukupolvia sitten, joitain vuosia ennen ydinonnettomuutta eräs pripjatlainen nainen perusti Skotlanninlammaskoirakennelin. Nainen piti kenneliä vielä silloinkin kun kaupunkin jouduttiin evakoimaan. Kasvatteja naisella oli useita, ja niistä yksi oli juuri muutama viikko sitten saanut pentuja. Nainen otti muut koirat mukaansa, mutta joutui jättämään emon ja pennut asuntoon. Nainen jätti oven auki, vaikka uskoikin, että emo kuolisi säteilyyn tai nälkään.
Näin ei kuitenkaan käynyt. Emokoira selvisi, ja pääsi ulos rakennuksesta hakemaan itselleen ja pennuilleen ruokaa. Ruuanhakumatkoillaan se tapasi muutamia muitakin hylättyjä koiria, ja lyöttäytyi niiden seuraan. Vieraat koirat tulivat suojan toivossa asuntoon, jossa emolla oli pentuja, ja vieraat auttoivat emoa kasvattamaan ja hoitamaan jälkikasvuaan. Tuo pieni koirajoukko oli yksi niistä kymmenistä koira- ja kissajoukoista, jotka myöhemmin yhdistyivät laumaksi ja klaaniksi, ja vielä myöhemmin Yhteisöksi.
Niyran perimä pysyi vahvasti collieiden puolella, mutta täysin puhdasrotuinen narttu itse ei taida olla. Se oli yksi ja ainoa narttu kolmihenkisestä pesueesta, jotka sen vanhemmat, Egor ja Nadja saivat. Valitettavasti toinen Niyran veljistä syntyi kuolleena, ja toinen kuoli muutama viikko syntymän jälkeen, luultavasti säteilyyn. Niyra jäi ainoaksi pennuksi. Tuolloin emot eivät vielä saaneet asua Kartanossa, joten Egorin ja Nadjan pesä oli eräässä ladossa pienellä pellolla. Kumpikaan Niyran vanhemmista ei ollut kovin korkea-arvoinen. Isä oli metsästäjä ja emo oli ollut ennen pentuja kaartilainen.
Kului vuosi, ja Niyra aloitti oman koulutuksensa metsästäjäksi. Niyra sai opettajakseen mukavan, vanhemman uroksen, joka suhtautui pennun koulutukseen vakavasti, mutta lempeästi. Jo ensimmäisenä koulutuspäivänään, opettaja vei Niyran metsään tutustumaan erilaisiin hajuihin ja alueeseen ylipäätään. Kaksikko ei ollut ehtinyt kulkea kuin muutaman kilometrin, kun he löysivät jotain eriskummallista.
Niyra oli ollut nuuskimassa jäniksen jälkeä, ja yritti seurata sitä opettajansa seuraillessa sivussa. Mutta sitten pennun kirsu haistoi jotain muuta, ja Niyra harhautui seuraamaan sitä jäniksen sijaan. Opettajansa kanssa he jäljittivät hajun erään pienen kuusen luo. Ja kuusen alle oli käpertynyt kerälle nukkumaan pieni, kullankeltainen urospentu. Se oli langanlaiha, ja likainen. Taistelutahtoa sillä kylläkin oli, sillä kun Niyran opettaja tökki nulikan hereille, meinasi kullankeltainen pentu purra opettajaa.
Kesti jonkin aikaa ennen kuin Niyra opettajineen sai suostuteltua pennun kertomaan mitä se teki yksin metsässä. Pienen puolivuotiaan pennun vastaukset olivat lyhyitä ja vihamielisiä, mutta selvisi, että se oli orpo, eksynyt, eikä tiennyt mitään Yhteisöstä. Lisäsuostuttelujen jälkeen orpopentu lähti Niyran ja opettajan mukaan Kartanolle. Siellä pentu joutui kuulusteltavaksi usean korkeamman tahon toimesta, mutta kukaan ei tiennyt kuka pentu oli tai mistä se oli tullut. Mutta ei sitä voitu uloskaan hylätä. Mutta kenellä oli varaa ja tahtoa ottaa jonkun muun pentu itselleen hoidettavaksi? Niyran isä Egor ilmoittautui ottamaan pennun luokseen. Kullankeltainen pentu sai nimekseen Alik. Tällä tavalla Niyra sai itselleen velipuolen, joka piikikkäästä ensivaikutelmastaan huolimatta osoittautui hyväksi perheenjäseneksi ja rakastavaksi veljeksi.
Myöhemmin elämässään veli kouluttautui Kaartiin ja Niyra jäi metsästäjäksi. Kumpikin kuitenkin nousi arvoasteikolla ylös, sillä Niyra valittiin Apulaisjohtajaksi, ja Johtajan kuoleman jälkeen Niyra nousi valtaan. Kun Kaartin Komentaja eläköityi, nosti sisar Varakomentajaksi kivunneen veljensä Komentajaksi.

Muuta: Niyran nimestä y-kirjain lausutaan hieman u-kirjaimen kaltaisesti. Nimi kuulostaa lausuttuna "Niuralta". Nimellä ei ole tarkkaa alkuperää tai merkitystä.
Kuva1: http://vallattu.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/DSC_0953.jpg
Kuva2: http://vallattu.suntuubi.com/datafiles/userfiles/Image/DSC_0952.jpg

Suhteet:
Alik// Rakas velipuoli, uskollinen alainen, neuvonantaja ja Kaartin komentaja. Alik on Niyran mielestä joskus turhan karski ja kylmä persoona, uros voisi toisinaan kokeilla hymyä ja muuta tunteiden ilmaisua.

Vastaus:

Hyväksytty.

-Glowe

©2017 Vallattu - suntuubi.com