Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Liity

Sinun ei tarvitse kuin täyttää alla oleva hakemus. Jos haluat säästää ylläpidon aikaa, laittaisitko kaikki kohdat, jotka hakemuksessa mainitaan, vaikka et aikoisi täyttää jokaista? Ja laita kohdat myös samassa järjestyksessä kuin alla. Ylläpidon ei sitten tarvitse kuin kopioida hakemuksesi, ja liittää se tulevan hahmosi "profiili"sivulle. Ylläpito pidättää itsellään oikeuden korjailla mahdollisia kirjoitusvirheitä. Lähetä hakemus julkisesti.
Sukupuoli- ja kuolinmerkit: ♂, ♀, †

Hakemus

Nimi: Hahmosi koko nimi. Laita mahdolliset kutsumanimet "heittomerkkien" väliin. Huom, kissoille ei soturikissatyylisiä nimiä. Parasta myöskin valita jokin vieraskielinen nimi, pelissä ovat suosittuja itäeurooppalaistaustaiset nimet. Muista kuitenkin, että nimen tulee olla helposti kirjoitettavissa myös puhelimella. Jätetään á ja  tyyliset erikoisuuksilla varustetut kirjaimet pois juuri tästä syystä. Nimen pituutta kannattaa myös miettiä, sillä sinun tulee kirjoittaa jokaisen roolin alkuun hahmon koko nimi.

Ikä: Ilmoita hahmosi ikä vuosissa ja kuukausissa kaavalla; vuodet (kuukaudet).
Esim: 3 vuotta (36kk). Huomaa, että hahmoja pyritään ikäännyttämään tasaisin väliajoin (jos peli on aktiivinen). Kumpikin laji, niin koira kuin kissakin elää tässä pelissä maksissaan 10-vuotiaaksi. Alle 2-vuotias vastaa nuorta, alle 18-vuotiasta ihmistä. 2-6-vuotias on aikuinen, ja siitä ylöspäin kissaa/koiraa voi kutsua jo vanhukseksi.

Laji/Rotu: Onko hahmosi kissa vai koira? Mikä sen rotu on?
Merkitse kaavalla: Koira/Weimarinseisoja tai Kissa/Siamilainen. Huom, koirasi ei voi olla sukua sudelle.

Skp: Ilmoita hahmosi sukupuoli. Huomaa, että koiria kutsutaan nimillä "uros/narttu" ja kissaa "kolli/naaras".

Yhteisö: Hahmosi niin kutsuttu yhteisö riippuu hahmosi lajista; kissat (Auony), koirat (Yad).  Hahmosi ei valitettavasti voi luodessa kuulua ns. erakkoihin. Halveksuvasti näitä yksineläjiä kutsutaan kiertolaisiksi, loisiksi tai jollain muulla vähättelevällä nimellä. Hahmosi voi siirtyä pelin aikana kiertolaiseksi, jos se päättää jättää klaanin ja lauman muodostaman Yhteisön tai jos se häädetään Yhteisöstä.

Asema: Ilmoita hahmosi asema/työ kaavalla: Virallinen asema "epävirallinen asema". Jos hahmosi on vaikka metsästäjä, mutta toimii usein nopeutensa vuoksi viestinviejänä, tulisi asema ilmoittaa näin: Metsästäjä "Viestinviejä".  Jos hahmolla ei ole epävirallista asemaa, niin heittomerkkejä ei tarvitse merkitä ollenkaan.

Isä: Hahmosi isän nimi. Voit laittaa myös "Tuntematon", jos et keksi nimeä. Lisää kuolinmerkki, jos isä on kuollut. Esim: Rekku †

Emo: Hahmosi emon nimi. Voit laittaa myös "Tuntematon", jos et keksi nimeä. Lisää kuolinmerkki, jos emo on kuollut. Esim: Mirri †

Sisarukset: Hahmosi veljien ja siskojen nimet, käytä sukupuolimerkkejä ilmoittamaan sisaruksien sukupuoli (♂ ♀). Voit laittaa myös "Tuntematon". Lisää kuolinmerkki (†), jos sisarus on kuollut. Esimerkki: Nala ♀ †, Simba ♂ †

Jälkeläiset: Onko hahmosi saanut pentuja? Kirjoita vain pentujen koko nimet sekä sukupuoli tai jos pentu on kuollut. Niiden ulkonökö yms voi tulla esille menneisyydessä, tai suhteissa.
Esim: Care ♀, Lucky ♂ †

Pelaaja: Sinun nettinimesi, eli nimi, jolla sinut tunnetaan täällä Vallatussa. Nimi jolla kirjoitat pelin vieraskirjoihin ja chattiin.

Luonne: Millainen hahmosi on luonteeltaan? Miten se suhtautuu vieraisiin? Saako se helposti ystäviä? Mitä mieltä se on mistäkin asiasta? Miten se reagoi tiettyihin tapahtumiin ja miksi? Vähintään kolmetoista (13) virkettä. Virkkeellä tarkoitetaan tässä tapauksessa tekstinosaa, joka alkaa isolla kirjaimella ja loppuu johonkin lopetusmerkkiin; pisteeseen, huuto- tai kysymysmerkkiin. Pilkku ei lopeta virkettä. Eli seuraavat esimerkit ovat kumpikin yhden virkkeen mittaisia;
"Rekku ei pidä väkivallasta."
"Rekku ei pidä väkivallasta, mutta se taistelee tarpeen tullen."

Ulkonäkö: Kuvaile hahmosi ulkonäköä ja fyysisiä kykyjä vähintään kolmellatoista virkkeellä  (13), vaikka sillä olisi kuva. Kuinka korkea hahmosi on? Millainen sen ruumiinrakenne on? Entä turkki? Tähän osioon voit myös kertoa hahmosi taidoista, onko se hyvä tappelemaan tai muuta sellaista. Jos hahmollasi on arpia, tähän ei kerrota miten se on ne saanut. Kerro arpien alkuperä mielellään menneisyydessä. Jos hahmosi on pentu/nuori, voit kertoa, muuttuuko sen ulkonäkö kun ikää tulee lisää, ja miten se muuttuu.
Vähän pidempiä virkkeitä kuin;
"Rekku on musta. Sillä on sileä turkki. Sen silmät ovat ruskeat".
Virkkeet voisi yhdistää;
"Rekku on musta, sileäturkkinen koira, jolla on ruskeat silmät".
Virkkeitä voi pätkiä osiin, jos virkerajojen saavuttaminen tuntuu muuten hankalalta.

Menneisyys: Pakollinen kohta, mutta tähän tarvitsee vain kymmenen (10) virkettä. Pennuilla poikkeus! Tätä voisi täyttää, kun peli etenee, hahmollesi karttuu tapahtumia. Kerro, mitä hahmollesi on tapahtunut ennen kuin se tuli mukaan peliin. Onko se syntynyt alueella? Vai tuliko se jostain muualta? Oliko se ihmisten lemmikki? Entä ketä sen emo ja isä olivat? Oliko hahmosi toivottu pentu? Oliko sillä sisaruksia? Miten se on päätynyt tänne tai nykyiseen asemaansa?

Muuta: Haluatko kertoa jotain muuta hahmostasi? Tämä kohta ei ole pakollinen, ja tähän linkkaa myös kuva, jos sellaisen hahmollesi haluat. Kuva voi olla piirretty, ja siinä voi esiintyä ihmisten juttuja, vaikka hahmosi olisi täysin villi. Kunhan siitä saa käsityksen hahmon ulkonäöstä. Huom. Kuvat linkataan. Kuvat myös mielellään sivustoilta Pixabay, unsplash tai Flickr; Some rights reserved.

Suhteet: Tätä kohtaa on pakko täyttää pelin kuluessa. Tähän siis kerrot hahmosi mielipiteen jostain toisesta pelattavasta hahmosta. Voit kirjoittaa joko hän- tai minä-kertojassa, mitä mieltä hahmosi on toisen pelaajan hahmon kohdattuaan. Ei tarvitse kirjoittaa pitkästi, jos ei halua. Laita ensin toisen pelaajan hahmon nimi ja sitten oman hahmosi mielipide. Ymmärrät varmaan paremmin, jos katsot jonkin oikean hahmon profiilia, tätä on vähän hankala selittää tässä. Esimerkiksi jos sinun hahmosi nimi on Rekku, ja se on tavannut Mirrin:
Mirri// Oikein mukavalta vaikuttava katti kissaksi.

Vielä ennen hakemuksen pistämistä; Luithan säännöt Info-osiosta?
Vallattua ei suositella alle 12-vuotiaille pelaajille.
Muista, että Vallattu on hyvin aktiivinen sivusto. Jos vierailet sivuilla vain kerran viikossa, et valitettavasti tule pysymään tapahtumissa mukana.

Lähetä hakemus julkisesti.
Pelaamaan saat alkaa heti, kun hahmosi on hyväksytty, sinun ei tarvitse odottaa, että hahmo lisätään!

Kuinka muokkaan hahmoni tietoja?

Kirjoita viestin alkuun hahmosi nimi CAPS LOCKILLA (erottuu selkeämmin :D) ja sen jälkeen vain muokattava kohta. Koko lomaketta ei tarvitse tehdä sen vuoksi, että haluat vain lisätä pari lausetta vaikka luonteeseen.

Esimerkki:

REKKU

Luonne:
Plaa plaa plaa plaa, plaa plaa pla plaaaaa.....

Suhteet:
Plaa plaa plaa plaa, plaa plaa plaa plaaaa......
 

Vihollislauman hakemukset

Vihollislaumaan voi luoda erikoisnpc-hahmoja. Pelaajan ensimmäinen hahmo ei voi olla vihollishahmo. Näillä hahmoilla ei tarvitse pelata aktiivisesti, eli ne eivät mene erotusuhalle hiljaisuudesta. Vihollislauman Alfa ja Beta lasketaan arvovaltaisasemaksi, pelaaja jolla on jo kaksi arvovaltaisasemaa, ei voi saada näitä asemia npc:lleen.

Hakemuksessa pitää tulla ilmi:
Nimi
Asema
Muutamalla lausella ulkonäkö, skp ja perusluonne.
Luonnetta ja menneisyyttä voi avata enemmän pelissä.

Esim:

NPC - HAKEMUS
Nimi: Silver
Asema: Laumanjäsen
Luonne/Ulkonäkö: Tummanruskea, pitkä turkkinen collie. Utelias ja rauhallinen narttu, joka välttää tappeluita. Seuraa laumaansa vain pelosta.
 

 1  2  3  > [ Kirjoita ]

Nimi: Meikäläinen

14.01.2019 18:58
Nimi: Slash (ja Joe & Spirit)

Ikä: 3v 8kk

Laji/Rotu: Koira, dobermanni

Skp: Uros

Yhteisö: Yad

Asema: Kaartilainen

Isä: Sniper †

Emo: Sun †

Sisarukset: -

Jälkeläiset: -

Pelaaja: Meikäläinen

Luonne: Slash on hyvin erikoislaatuinen koira, sillä hänellä on kaksi sivupersoonaa, Joe ja Spirit. He ovat tietoisia toisistaan. Kukaan muu ei vielä tiedä heistä, vaikkakin useat ovat ihmetelleet kuinka usein Slash oikein vaikuttaa aivan eri koiralta tietyissä tilanteissa. Heillä kaikilla on aivan erilaiset luonteet. Jokaisen persoonan luonteet ovat ikäänkuin omissa “laatikoissaan” alapuolella.

Slash on oikeudenmukaisuuden, empaattisuuden ja hyvän tahdon vertauskuva. Hän on kuin pieni enkeli, niin puhtoinen ja luotettava. Hän saa kaikkien luottamuksen osakseen ja häneen uskotaan muun muassa hyvänä sovittelijana joka saa kaikki riidat katkaistua ja kompromissin tehtyä. Hän ei ole elämänsä aikana valehdellut tuskin kertaakaan.
Hän inhoaa kaikenlaista väkivaltaa eikä oikein voi edes millään lailla sietää sitä. Hän on se joka tappelutilanteessa mieluiten antautuu, jolloin luultavasti Joe ottaa tilanteen haltuun.
Slash kunnioittaa ihan jokaista, chihuahuasta tanskandoggiin ja kissaan.
Hän inhoaa yli kaiken ylimielisyyttä ja “fleksausta”, ja sellaisissa tilanteissa hän saattaa sanahtaa muutaman pistävän kommentin aloittamatta tai jatkamatta kuitenkaan riitaa sen kummemmin.
Slash on heidän kolmen, hänen, Joen ja Spiritin, se “järjen ääni”, jolla yleensä aina pysyy ajatus matkassa ja joka ei ole ihan ylikierroksilla lähes koskaan vaikka kaikilla muilla olisi hälinä päällä.
Hän on ystävällismielinen ja rento koira joka ei yleensä turhasta stressaa ja pyrkii usein luomaan ympärilleen positiivisempaa ja optimistisempaa tunnelmaa. Hänen kanssaan tulee hyvin toimeen, ja on vaikeaa päästä Slashin mustalle listalle. Jos sinne kuitenkin joutuu, ei ole vaikeaa nousta jälleen kaverilistalle takaisin - hän ei ole pitkävihaista sorttia ja antaa helposti anteeksi. Hänen mielipiteensäkään eivät ole turhan vahvat, vastoin kuin esimerkiksi Joella, ja hän antaa periksi melko helposti. Siksi hänen kanssaan on myös helppo neuvotella melkeinpä asiasta kuin asiasta.

Joe on se pukari. Hän on Slashin täydellinen vastakohta, haastaa riitaa ja kinaa joka asiasta.
Hän ei pelkää tahrata turkkiaan kenenkään vereen, pikemminkin hän rakastaa kaikenlaisia tappeluita. Hän on täydellisen periksiantamaton, ja ilman Slashia ja Spiritiä hän olisi kuollut jo useaan otteeseen liian mahtavan vastustajan edessä. Nähdessään mahdollisuuden löylyttää jonkun hän myös tekee sen, olipa kyse miltei kenestä tahansa.
Häntä on helppo yllyttää. Hän on myös melko tyhmä, ja usein väärinkäsityksiäkin syntyy helposti. Hän ei aina tajua loukkausta eikä välitä siis mitään, mutta jos joku sanoo jotain minkä Joe kokee vaikkapa juuri loukkaukseksi, hän saattaa hermostua ja käydä kiinni toiseen. Silloin on vaikeaa saada tappelu tyrehdytettyä.
Kuten sanottu, Joe rakastaa tappelua. Hän inhoaa Yhteisön tiukkoja sääntöjä siitä kuinka ei saa tahallaan vahingoittaa ketään, ja jos hänellä olisi mahdollisuus, hän liittyisi johonkin vähän vapaampaan ja aggressiivisempaan laumaan.
Suuttuessaan hän on kuin raivo härkä. Hän iskee hampaansa jok’ikiseen kuka häntä sillä hetkellä ärsyttää, hakkaa vaikka päätään seinään jos ei muuta.
Hän halveksuu kaikkia pieniä ja heikkoja, kuten pelkureita ja pienikokoisia koiria ja muita eläimiä ja kokee heidät täysin turhiksi. Mieluiten hän heittäisi heidät kaikki vain lähimpään jorpakkoon.
Hän ei kadu oikeastaan yhtään mitään.
Tällä hetkellä hän on hyvin epäluotettava ja epäileväinen laumaansa ja klaania kohtaan ja miltei inhoaa kaikkia. Hetki hetkeltä hänen tekee enemmän mieli suksia kuuseen siitä typerien sääntöjen ja kissankumartelijoiden maailmasta jonnekin missä johtaja on se joka tappelee parhaiten. Hän on myös kokoaikaisesto hyvin vainoharhainen ja saattaa uskoa aivan luotettavienkin valehtelevan ja naureskelevan hänelle selän takana.
Hän luulee itsestään usein liikoja ja saattaa olla myös ylimielinen.

Spirit on yllytyshullu. Hän on typerän uhkarohkea, täydellisen naiivi ja idiootti - siinä on hänen luonteensa pääpiirteet lyhyesti.
Spiritiin tepsii kaikkein parhaiten “et uskalla”- ja “jos et tee sitä olet nössö”-puheet. Hän inhoaa pelkuriksi leimaantumista ja tekee kaikkensa välttääkseen sen. Hän on myös niin typerä että hänet olisi erittäin helppoa tapattaa vain sanomalla “olet niin nössö ettet uskalla hyökätä kahden karhun kimppuun.” Silloin hän takuuvarmasti tekee sen, ja ellei kukaan estä häntä, voidaankin jo jättää hyvästit.
Usein tuntuu kuin hän käyttäytyisi ihan penikan tavoin. Hän on vastuuton, ei arvosta kenenkään ansioita, ylpeilee ja muuta vastaavaa.

Kolmestaan he ovat hyvin ristiriitaisia. He pystyvät kommunikoimaan keskenään sekä ajatuksin että puhuen, juttelemaan ynnä muuta. Kerrallaan vain yksi heistä on “vallassa”, eli määrää kehon tekemisistä. Koska kukaan ei kuitenkaan ole hallitseva, se kolmikon bossi, edes Slashkaan, voi esimerkiksi Joe ottaa ‘vallan” Spiritiltä kesken kaiken.

Ulkonäkö: Slash on tyypillinen puhdas dobermanni. Hänen säkäkorkeutensa on 69cm ja hän painaa suunnilleen 40 kiloa.
Hänen turkkinsa on pikimusta ja siinä on tyypillisiä ruosteenpunaisia merkkejä, esimerkiksi silmien yläpuolella ruskeat pilkut, ja kuonossa, rinnassa ja jaloissa ruosteista väriä.
Turkki on kovaa ja karkeaa. Se on tiheää ja pitää vettä melko hyvin, mutta alusvillaa ei ole, joten se ei ole talvisin erityisen lämmintä. Kesäisin puolestaan musta turkinväri imee lämpöä kuin hunaja mehiläisiä.
Ruumiinrakenteeltaan hän on lihaksikas, muttei roteva. Turkki myötäilee lihaksia hyvin ja saa ne näkymään selkeästi, mikä antaa hänestä oikeanlaisen voimakkaan kuvan. Hän on “jänteikäs” ja melko ketteräkin koira, ja jalat ovat melko pitkät.
Korvat ovat typistetty, ja ne ovat siis nyt pystyt.

Jokainen persoona on harjaantunut tekemään erilaisia asioita, ja Joe on esimerkiksi erinomainen taistelemaan, mutta Slash ei, eikä Joe ole nopea ja erityisen ketterä vaikka Spirit on. Kukaan heistä ei siis osaa toisen taitoja samalla tavalla. Se johtuu siitä ettei heitä kiinnosta samat asiat eivätkä he ole harjoitelleet niitä - kas kas - ja vaikka ruumis olisikin oppinut niitä taitoja, ei persoona itse osaa niitä.

Slashilla ei ole oikeastaan mitään erityisiä fyysisiä taitoja. Hänen taitonsa sijoittuvat oikeastaan sinne aivojen sopukoihin, luonteen vahvuuksiin. Hän saa kuitenkin pieniä vaikutteita Joelta ja Spiritiltä, ja hän esimerkiksi juoksee lennokkaasti ja helpon näköisesti, vaikkei olekaan erityisen nopea.
Joe on erinomainen tappelija, kuin härkä. Hän on yhtä aikaa yllättävän nopea, ennalta-arvaamaton ja vahva, eikä hän välitä kivusta. Myös periksiantamattomuus on iso osa hänen taitoaan.
Spirit on hyvin nopea ja ketterä, ja hän onkin kehittänyt esimerkiksi juoksutyylinsä aivan uudelle tasolle. Hän liikkuu lennokkaasti ja elegantisti ja jaksaa juosta pitkiäkin matkoja väsymättä.

Menneisyys: Slash syntyi ihmisten pariin seuranaan neljä sisarusta, joita hän ei kuitenkaan koskaan oppinut tuntemaan, ennenkuin heidät jo erotettiin toisistaan. Slash joutui vahtikoiraksi erääseen rikkaaseen perheeseen jossa koirat olivat kirjaimellisesti vain työläisiä, eivät helliteltäviä lemmikkejä.
Slash joutui heti muiden koirien silmätikuksi ja heittopussiksi. Hänen elämänsä muuttui kamalaksi. Hän sai usein selkäänsä ja joutui pakenemaan muita melkein henkensä edestä.
Yleensä persoonallisuushäiriö syntyy, jos henkilö kokee jotain niin kamalaa ettei kestäisi sitä ilman “tukea.” Niin on myös hänen tapauksessaan. Raakalaismaiset vahtikoirat tekivät hänen elämänsä h****tiksi, ja eräänä kauniina päivänä hän löysi paikan ainoan häntä sietävän koiran, kuolleena. Edelleenkään hän ei tiedä olivatko ne tehneet sen, oliko se vahinko vai mitä, mutta joka tapauksessa hän ei kestänyt sitä.
Silloin Joe ja Spirit syntyivät, ikäänkuin tukemaan häntä.
Yhtenä iltapäivänä hän onnistui livahtamaan ulos, eikä paluuta sinne enää ollut.
Hän oli silloin ehkä vuoden. Puolen vuoden erakkoelämän jälkeen hänet, tai oikeastaan heidät, löydettiin - he pääsivät liittymään kissojen ja koirien Yhteisöön.
Siitä edespäin elämä on jatkunut omalla omituisella tavallaan.

Muuta: Kuva (pixabaysta) : https://as2.ftcdn.net/jpg/01/71/42/53/500_F_171425360_AOOZsksrmmTzOSkna8LMQ JfGTZnhcD9c.jpg

Suhteet:
Slash // Joe ja Spirit pitävät Slashia fiksuna raukkiksena. Raukkiksena siksi, että tämä inhoaa taisteluita yli kaiken, ja antaa siten etenkin Joelle pelkurimaisen kuvan.
Joe // Joe on kahden muun mielestä vähä-älyinen kuumapää. Hänen pitäisi opetella hillitsemään itseään.
Spirit // Slash ja Joe ovat yhtä mieltä siitä että Spirit on idiootti, jonka olisi jo aika kasvaa aikuiseksi.
Niyra // Slash pitää Niyraa hyvänä Johtajattarena, Spirit suhtautuu häneen aika lailla olankohautuksella ja “ihan ok”-asenteella. Joe taas halveksii tämän mukamas teeskenneltyä iloisuutta ja ystävällisyyttä.
Alik // Joe arvostaa Komentajan tietynlaista kovakouraisuutta, Spiritin mielestä tämä on liian ankara. Slash ei osaa muodostaa hänestä mielipidettä suuntaan tai toiseen.
Aslan // Slash arvostaa häntä hyvänä klaanin Päällikkönä. Kaksi muuta taas halveksivat häntä vain siksi että hän on kissa.

//toivottavasti täs ei oo liikaa ristiriitoi

Vastaus:

Hyväksytty, odotan mielenkiinnolla mitä tämän hahmo saa Vallatussa aikaan. x)

-Glowe

Nimi: Glowe

29.10.2018 11:31
NIYRA

Luonne:
Niyra on persoona, johon on helppo tutustua, ja joka tulee monien kanssa toimeen. Narttu on lämminhenkinen, ystävällinen ja tavattoman äidillinen. Niyra hyväksyy erilaisuutta, ja uskoo hyvyyteen, sekä siihen että asioista voidaan selvitä ilman väkivaltaa. Collien luottamus on melko helppo saada. Niyra on muiden virheitä kohtaan ymmärtäväinen ja antaa helposti uusia mahdollisuuksia, riippuen tietysti rikoksen laajuudesta. Jos narttua loukkaa tai sen luottamuksen pettää, Niyra tuskin palauttaa suhdetta entiselleen. Luottamuksen pettämisestä huolimatta Niyra tuntee pahaa oloa huonosta suhteesta ja toivoo että asiat menisivät kaikkien kannalta paremmin. Niyran silmätikuksi ja pahojen puheiden kohteeksi on siis hyvin hankala päästä, sillä Niyra ei moista hurjasti harrasta. Niyra on hyvä huomaamaan jos jonkun mieltä vaivaa jokin, ja jos Johtaja uskoo loukanneensa jotakuta, jää asia vahvasti vaivaamaan koiran mieltä. Niyra on ahkera nostamaan asioita hienovaraisesti, tai vähän vähemmän hienovaraisesti pöydälle, niin Arvovaltaisten, kuin tavallistenkin yhteisöläisten kanssa, saadakseen kaikki mahdolliset väärinkäsitykset oikaistua.
Niyra on muutenkin hankala saada suuttumaan, tai huutamaan pää punaisena kenellekään. Niyran olemusta kannattelee aina rauhallisuus ja kohteliaisuus, joten eihän mikään raivoaminen sellaiseen muottiin edes mahtuisi. Äidillisenä koirana Niyra on varmasti narttujen/naaraiden sekä pentujen asioiden puolella, ja luultavasti juurikin kyseistä sukupuolta, tai viattomia pienokaisia kohtaan osoitettu vääryys saisi Niyran tuohtumaan kaikista eniten. Pennut ovat muutenkin Niyran totaalinen heikkous. Äidillinen collie on jo monelta taholta saanut kommenttia siitä, kuinka hyvä emo Niyra olisi. Niyra on hyvä pentujen kanssa, lämmin ja hellä, eikä mene solmuun oikeastaan minkäänlaisen itkupotkuraivarin edessä. Johtajan asemansa vuoksi Niyra ei oikein voi hankkia pentuja, ja usein narttu poteekin surua siitä, ettei ole saanut äidin kohtaloa osakseen. Puolisoa ei vain ole tullut vastaan. Niyralla ei siis ikinä ole ollut kumppania, rakasta tai oikeastaan ihastustakaan, eikä collie voi olla joskus unelmoimatta, millaisia sellaiset tunteet todella ovat. Niyra haluaisi kovasti pentuja, mutta toisaalta, narttu haluaisi myös pysyä Johtajana. Nyt kun ikääkin alkaa jo vähän karttua, on narttu tullut siihen päätökseen, ettei hankkisi pentuja, vaikka kohtaloa sellaiselle onnelle tilaa antaisikin. Kamala, surullinen päätös Niyran omasta mielestä, mutta tuskin collie menee sitä muuttamaan.
Äidillisiä tarpeitaan Niyra tyydyttää hoitamalla muiden eläinten pentuja. Niyra onkin tuttu näky emojen luona, ja kun uusi pentue on tulossa, Niyra kuuluu siihen tätikerhoon, jotka ovat heti tietämässä uusista tulokkaista. Vietettyään niin paljon aikaa odottavien emojen luona, on Niyrasta tullut aika hyvä huomaamaan ihan vain ulkonäön ja ominaistuoksun perusteella, jos joku on kantavana, tai kuinka kauan narttu/naaras on pienokaisiaan jo odotellut.
Rakkauden löytyminen on yhä collien haaveena. Niyra ei mitenkään yritä etsiä itselleen puolisoa, vaan uskoo, ettei rakkautta voi etsimällä löytää. Puolisoista puheenollen Niyra on hyväksyvä eri seksuaalisuuksia kohtaan, eikä pitäisi omallakaan kohdallaan maailmanloppuna sitä, jos narttu huomaisi ihastuneensa kissaan, tai saman sukupuolen edustajaan. Niyra ei kuitenkaan tunne itseään erityisesti bi-seksuaaliksi tai miksikään muuksi sellaisen edustajaksi.
Johtajana Niyra pyrkii olemaan oikeuden mukainen ja totuutta seuraava. Sellainen, jonka luokse kaikki voisivat tulla pelkäämättä kertomaan murheensa ja vaikka ihan vain kuulumisiaan. Ja ilokseen Niyra onkin saavuttanut sellaisen aseman, että niin kissat ja koirat pennusta vaariin asti tulevat kertomaan mieltään askarruttavia juttuja Niyralle. Ja joskus joku tulee ihan vain kuulumisiaankin kertomaan, mistä Niyra on vain mielissään. Niyra kyllä toivoo Johtajan asemaa kohtaan kunnioitusta, mutta haluaisi olla lähellä kansaansa. Narttu ei myöskään ole yhtä tarkka kumarteluista kuin monet muut Arvovaltaiset, vaan jokin kohtelias nyökkäys ja rouvittelu riittävät Niyran kohdalla.
Niyra ei ole kovinkaan ahreka jakamaan rangaistuksia ja jos niin käy, on usein muilla Arvovaltaisilla osuutta asiaan, ja puheillaan he ovat saaneet Niyran kääntämään päänsä. Usein rangaistusten antamisen jälkeen, kuten kaikkien muidenkin sellaisten päätösten joiden vuoksi joku voi vahingoittua, Niyralle jää usein kalvava tunne siitä, että narttu on tehnyt jotain väärin. Että päätös ei ollutkaan oikea ja Niyra on mokannut. Kaikissa vaikeissa päätöksissä, eli niissä mihin liittyy jonkun terveyden vaarantuminen, Niyra on epävarma ja kaipaa tukea muilta Arvovaltaisilta. Niyra ei muutenkaan ole Johtajana sellainen, joka tekee äkillisiä, harkitsemattomia ja radikaaleja päätöksiä yhtään mistään. Niyra haluaisi pitää Yhteisön kaikin tavoin turvallisena ja mukavana paikkana asua, ja saada kaikki yhteisöläiset tyytyväisiksi ja kokee paljonkin stressiä kun ei siinä onnistu. Yli sadan eläimen kanssa jokin paratiisi ei tietenkään ole mahdollinen, mutta ainahan sitä voi unelmoida.
Johtajan asemansa takana, vapaa-ajalla Niyra on kaikesta sosiaalisuudestaan ja lämmöstään huolimatta aika yksinäinen. Niyralla ei ole sydänystäviä, joille voisi jakaa kaiken maan ja taivaan väliltä. Eniten murheitaan ja mietteitään Niyra jakaa Komentaja-veljelleen, mutta veli on aina töissä ja Komentajan näkemysero on usein eri Niyran ajatusmaailmaan verrattuna että eipä sekään aina toimi kuin strömsössä. Vaikka Niyra kaipaa ystävää, ei sillä ole työpäivien jälkeen niin hirveästi aikaa tai energiaakaan pitää ystäväsuhdetta yllä. Vapaa-ajallakin Niyra pitää yllä jonkinlaista Johtajan arvokkuutta, eikä siitä varmasti ikinä kuulla mitään hurjia vapaa-ajan juoruja. Normaalissa keskustelussa Niyra on puheliaampi, ilmeikkäämpi ja nauravaisempi tätimäinen koira, johon ei kovin karski huumori uppoa. Mitään räkä poskella kääkätystä nartulta ei kannata odottaa, vaan muodollinen hillitty, kohtelias puhe- ja koko olemistapa taitavat olla jo Niyran perusluonteeseen iskostettuja.

Suhteet:
Alik // Rakas velipuoli, jonka järkkymätöntä luonnetta ja varmoja päätöksiä Niyra kaipaa tuekseen Johtajan työssään. Henkilökohtaisella tasolla hyvin läheinen ainoan perheenjäsenensä kanssa, eikä Niyra tiedä miten jatkaisi elämäänsä jos veljelle sattuisi jotain.

Rayo // Herra Apulaisjohtaja on Niyralle uskollinen alainen, mutta myös hyvin läheinen ystävä ja koira, jonka neuvoa Niyra uskaltaisi kysyä missä tahansa asiassa. Kohtelias, ja itsevarma shiba antaa Niyralle usein rohkeutta silloin, kun narttu itse epäilee asioita ja päätöksiään.

Desafio // Nuori, mutta lupaava Varakomentaja. Niyrasta tuntuu, että uros on epävarma itsestään ja taidoistaan, mutta Niyran mielestä Desafio on jo saanut eläinten kunnioituksen ja pärjää hienosti työssään, päivä päivältä itsenäisemmin.

Aslan // Kunnioitettava ja luotettava kolli, jolta Niyra uskaltaa aina kysyä apua ja mielipidettä. Aslan vaikuttaa oikein mukavalta, ja tukeaan antavalta persoonalta myös vahvan Päällikön ammattinsa takana. Haluaisi tutustua kolliin enemmän vapaa-ajalla.

Furi // Nuori, ihanan reipas pentu, joka osoittautui tavattoman fiksuksi ikäisekseen. Niyran mielestä Furi on vain syötävän suloinen tapaus, viettäisi mielellään enemmän aikaa pennun seurassa.

Yokai // Järkevä, mutta kovia kokenut pieni narttu, jonka Niyra toivoo jäävän ja sopeutuvan Yhteisöön. Haluaisi olla enemmän pennun tukena, jos vain voisi.

Rico // Mukava, herttainen vanhus, ei erikoisempaa mielipidettä.

Mystic // Hyvä Kaartilainen, avulias, rohkea, toimelias, tällaisia koiria Yhteisö tarvitsee enemmän. Niyra ei tunne Mysticiä henkilökohtaisesti, mutta tutustuisi mielellään.

Dovan ja Roerig // Petturit ovat onnistuneet kylvämään pelon siemenen Niyran sydämeen, kaksikon toimet ovat saaneet Niyran murehtimaan Yhteisön ja läheistensä turvallisuutta aivan kamalasti.

Mitra // Kokenut parantaja, mielipide vain työn pohjalta. Usein aika äreän oloinen.

Creeta // Tietää Mitran oppilaaksi, muta Niyra ei muutoin tiedä nuorukaisesta oikein mitään.

Ubo // Erikoinen Arvokaartilainen, jolla on ihaltavan kunnioittava asenne Yhteisöä kohtaan. Reppana on kokenut kovia, mutta jostain syystä Niyra ei ole päässyt Ubon kanssa kummemmin juttelemaan. Siitä huolimatta mielikuvaksi jäänyt vähän jörö, mutta kohtelias ja ihanan vanhoillinen koira.

Shin // Tämä kissa vetää kaikella olemuksellaan Niyran aina ihan hämilleen. Outo kissa siis, joka puhuu kummallisia ja virnuilee aina jokseenkin ikävästi.

Yhteisön eläimet, alaiset // Niyra pyrkii olemaan oikeudenmukainen ja totuutta seuraava johtaja, sellainen jonka luokse kuka tahansa voisi tulla kertomaan murheitaan. Narttu ei haluaisi salata alaisiltaan mitään, mutta valitettavasti se ei aina käy päinsä. Narttu haluaa ajatella kaikkien parasta ja että jokainen olisi tyytyväinen Yhteisön asioihin, ja tuntee olonsa pettyneeksi, jos näin ei tapahdu. Tuntee helposti syyllisyyttä alaistensa ongelmista ja murheista.

Vastaus:

Kiva kun viimein kehtasit muokkailla Glowe x)

-Glowe

Nimi: Meikäläinen

28.10.2018 16:53
Päivittelyä...!

Rayo: Luonne: Rayo on peloton, miltei kaikkivoipa uros. Hän on viileä ja etäinen eikä ollenkaan naiivi, ennemminkin hän epäilee kaikkea ja kaikkia ennenkuin menee uskomaan mitään.

Hän on melko vetäytynyt, hänestä ei saa kaivettua miltei koskaan sitä pientä positiivista ja iloluontoista koiraa joka kuitenkin jossain syvällä hänen sisällään lymyää vaikkei sellaisen olemassaoloa oikein huomaakaan itsevarman viileästä koirasta.

Rayo on täydellisen uskollinen Yhteisölle, ei juurikaan kenellekään yksittäiselle henkilölle vaan sille kokonaiauudelle jota palvelemaan hänet on luotu. Aivan, vaikka shiba onkin korkeassa asemassa Yadissa, hänen perimmäinen tehtävänsä on palvella kaikkia Yhteisön jäseniä, auttaa heitä, turvata heidän kotinsa ja lähimmäisensä ja neuvoa heitä elämässä. Niin Rayo ajattelee, ja niin se varmaan oikeastaan onkin.
Vihollisia ja vieraita kohtaan hän on epäileväinen, epäluuloinen, ja pitää huolellisesti varansa. Hän ei kuitenkaan ole ensimmäisenä heittämässä tuntemattomia ulos tai aiheuttamassa riitaa, vaan uskoo rauhan mahdollisuuteen ja pyrkii näin antamaan uuden mahdollisuuden kaikille. Kolmas mahdollisuus on kuitenkin hyvin epätodennäköinen, ja kaikille sitä toistakaan ei suoda, hyvä jos selityksen mahdollisuuttakaan.

Hänellä on nopeat ja kekseliäät ajatukset ja ideanpoikaset asiasta kuin asiasta eikä hän yleensä jää pitkäksi aikaa tuumimaan asioita, ainakaan akuutteja sellaisia.

Vesi on asia josta hän ei pidä, eikä hän viihdy ulkona, ylläri ylläri, rankkasateessa, mutta tihku ei haittaa mitään. Ja ilma on aivan ihanaa, raikasta ja virkistävää aamulla kunnon sateen jälkeen, sitä hän rakastaa.
Hän ei osaa uida hyvin ja miltei pelkää syviä vesiä. Hän myös pelkää hukkuvansa jos yrittää uida, aivan kuin hänen kaksi sisarustaankin.

Useiden mielipiteiden mukaan hän on äreä, kylmä äkäpussi, ja niin hän pitkälti onkin, tai no, ainakin melkein. Hän osaa kuitenkin oikein yrittäessään olla ymmärtäväinen ja miltei mukava, ja yleensä hyvien ystäviensä seurassa häntä voisi luonnehtia ihan kivaksikin. Kaikkiä korkea-arvoisia kohtaan hän ei ole ehkä niin etäinen, riippuu tietenkin eläimestä.

Hän on kuitenkin ehdottomasti ammattilainen, käyttäytyy asemansa mukamas vaativalla ylpeällä ja etäisellä tavalla, ja pitää imagostaan kiinni. Häntä tulee mielellään teititellä, jos jollakulla on herra Apulaisjohtajalle asiaa tulee ensin kumartaa ja tiedutella olisiko hänellä aikaa..., ynnä muuta. Hän on myöskin tarkka siitä että muitakin korkea-arvoisia kohdellaan kunnioittavasti.

Hän saattaa olla myös hieman pelottava viileytensä ja pienoisen äreytensä vuoksi, vaikkei uroo itä tiedostakaan. Kuitenkaan hän ei tarkoituksella pyri luomaan sellaista ilmapiiriä ympärilleen, muttei tuo oikein osaakkaan käyttäytyä paremmin.

Hän ei ole oikein varma mielipiteistään kissoja kohtaan. No, ne ovat vähän kuin pieniä koiria, niillä on elämä. Hän kohtelee heitä aika samalla tavoin kuin koiriakin ja luonnehtiikin näitä pienemmän lajin edustajia "pieniksi koiriksi".

Anteeksi. Ihan. HIRVITTÄVÄ. "parannus" xDD, huonompi ku alkuperäinen :'D

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- - > suhteita
RAYO

Dovan ~ jos se pirulainen tulisi Rayon tielle, loppuisi nulikan elämä kyllä äkkiä!
Roerig ~ nulikka happosateeseen vähän mietiskelemään tekojaan!
Zeke ~ hongankolistelija kissantappaja Siperiaan, mars!
Kissat ~ kai niistäkin jotain hyötyä on. Okei, vähän kuin pieniä koiria... kunnioitusta niillekin siis.
Luopiot ~ takaisin sinne helvettiin vaan, sinne mistä tulivatkin.

Vastaus:

Kiitoksia muokkauksesta! :)

-Glowe

Nimi: Meikäläinen

27.10.2018 19:05
Suhteita!

YOKAI

Furi ~ taitaa olla sukua. Ei taida erityistä sidettä tuohon vielä olla, mutta ainoana elossa olevana sukulaisena vissiin aika tärkeä. Hauska pentu jonka kanssa tulee hyvin toimeen, mutta olisi se kiva tuntea vähän paremmin.
Rico ~ sellainen hauska papparainen jonka kanssa on kiva leikkiä hippaa. Ricolla on vissiin aika pitkä pinna, eikä se kyllä suutu! Hyvä tyyppi :P
Niyra ~ se täti jonka kanssa leikittiin joskus hippaa ja mikä vissiin johtaa tätä laumaa? Tosi mukava ja kiltti täti kyllä, mutta en oikein osaa enää käyttäytyä tämän seurassa. Joku korkeassa asemassa oleva, pitääkö sitä siis kumarrella? Miksi se on niin mukava, jos kerran on johtaja, eivätkös johtajat yleensä ole sellaisia viileitä? Kiltti tyyppi :D
Alik ~ Alikista hänellä ei vielä ihmeellistä mielipidettä ole. Vissiin aika jämäkkä. Se kuulemma haluaa testata kaikki kaartiin haluavat, hui!
Rayo ~ vielä pahempi kuin se Alik D: !!! Sos, jos joutuisi sen kanssa vastakkain... ei yhtään hauskempi voisi millään olla, vai?
Desafio ~ Hm, tästäkään ei vielä ihmeellistä mielipidettä ole. Vissiin ihan mukava...
Nico ~ se suuttu mulle kerran... (hauska tyyppi vaikka äksyilee aina...)
Dovan ~ hui, se on se ilkeä tyyppi joka meinas tappaa mut! Suksikoon kuuseen, se on pelottava D':
Roerig ~ Sos! Se on se Dovanin kaveri, pelastautukoon ken voi! Hirmu pelottava, miksi se on niin ilkeä? D:
Zeke ~ Ai se joka tappoi sen yhden kissan? Huh, pelottava, ja niin nopea! )":


//xD, tässä tämmöset tiedot, toivottavasti niistä saa tolkkua :")

Vastaus:

Kiitoksia päivityksestä.
:)

-Glowe

Nimi: Meikäläinen

27.10.2018 17:39
Toi iitun npc:kin siis on vakooja, eli ei varmaa toista tarvita, toi voi olla vaik joku soluttautuja xD

Vastaus:

xD Vastasinkin jo chatissa.

-Glowe

Nimi: Meikäläinen

27.10.2018 17:36
Npc-hakemus

Nimi: Zero
Asema: laumanjäsen, ns. vakooja (?)
Luonne/Ulkonäkö: epäluotettava, epärehellinen väkivaltainen ja melko sadistinen uros joka rakastaa valtaa ja väkivaltaa muita kohtaan. Ei kuitenkaan ihan heti ole tappamassa vieraita. Mustavalkoinen pitkäjalkainen husky jolla jäänsiniset kylmät silmät.
- - laumanjohtajan ns. ystävä (?)

//ton erillisen aseman saa siis poistaa jos haluu ='D jos tiedot on liian pitkät saa tiivistää, esim. Mustavalkoinen husky-uros. Kylmä, tunteeton ja miltei sadistinen muttei heti ole tappamassa vieraita.

Vastaus:

Hyväksytty.

-Glowe

Nimi: Iitu

27.10.2018 11:05
Suhteita:

FURI

Rico - Ensimmäinen Yhteisön koira, jonka Furi tapasi. Pennun mielestä vanhempi uros on kiltti ja ymmärtäväinen, eikä se pennun toilailuista välitä. Ajan myötä Furi on huomannut pitävänsä noutajasta todella paljon ja näkeekin vanhan uroksen nykyään perheenään. Pelkää sitä, että kiharaturkki kuolisi ja jättäisi Furin taas yksin.

Strix – Harjoittelija, Jurin kaveri ilmeisesti, sillä kaksikko tuntuu liikkuvan paljon yhdessä. Ei kummollisempaa mielipidettä, mutta ei myöskään ole innostunut tutustumaan nuorukaiseen sen paremmin.

Mito - Tosi kiva katti, eikä ollenkaan mikään tylsimys! Sen kanssa voisi joskus lähteä seikkailemaan.


CREETA

Luna – Toinen oppilas. Tonkineesi pitää norjalaisen seurasta, vaikka naaras vaikuttaa hieman ujolta ja sinisilmäiseltä. Creeta tahtoisi viettää oppilaan kanssa enemmän aikaa – kaksin on aina kivempi, eikö?


LICH

Venta – Norjalainen oli Lichin lahja karkureille. Olisivatpa ne onnistuneet litistämään sen. Ei mitään mielipidettä, kuin että tavallinen narttu. Eli hyi.

Aslan – Hyi. Hyi. Ja vielä kerran hyi. Karkurit voisivat litistää Ah-Niin-Suuren-Päällikön.


MYSTIC

Muuta: My on biseksuaali ja on tällä hetkellä salaa ihastunut ystäväänsä Ateenaan. Pelaaja tahtoisi Myn Arvokaartilaiseksi.

Suhteet:

Furi – Aika söpö pentu, joka on pari kertaa osunut eteen. My tutustuisi mielellään lähemmin, pennut ovat vaan niin suloisia! Vaikuttaa kuitenkin hieman pelkäävän isoa narttua, joten My ei ole viitsinyt lähestyä.

Venta - Metsästäjänarttu, jonka My oli mukana pelastamassa karkureiden kynsistä. Ei tunne muuten henkilökohtaisesti, mutta toivoo nartulle kaikkea hyvää.

Aslan – Varmaan oikein hyvä Päällikkö, jota My kunnioittaa. Ei ole niinkään päässyt kollin juttusille.

Akame – Hmmmm. My ei voi sanoa pitävänsä uroksesta, mutta se oli mukana pelastamassa Ventaa, joten pakko paimenessa jotain hyvää on olla.

Roerig – Kamala luopio, jonka My haluaisi saada pois häiriköimästä Yhteisön elämää.

Dovan – Moraaliton rakki. Näsäviisas ja hyi.

Zeke – Yhtä kamala kuin muut karkurit, vaikkei My nuorta koiraa tunnekaan. Sen valitsema polku kuitenkin riittää uskolliselle mastiffille.


STRIX

Venta – Mukava metsästäjänarttu. Vaikuttaa kivalta, voisi joskus hengailla myös norjalaisen seurassa.

Mito – Kivan tuntuinen katti!

Ezra – Pelokas whippet, joka voisi olla ihan hyvä kaveri silti. Ehkä vähän säälittävä, mutta Strix haluaisi silti näyttää, ettei uroksen tarvitse ystävällistä narttua pelätä. Strix ei syö muita koiria päivälliseksi.

Rico – Strixin Kouluttaja. Melkein ikäloppu uros alaskalaisen silmissä, joka kuitenkin varmaan jaksaisi kieltää kaiken kivan. Strix arvostaa silti Kouluttajaansa ja on oppinut tältä paljon. Ihan aina ei kuitenkaan jaksaisi mukisematta totella käskyjä.

Nona – Harjoittelijatoveri, josta ei vielä ole kummollisempaa mielipidettä muodostunut. Kaipa siitä olisi ihan kelpo kaveriksi.

Vastaus:

Kiitoksia päivityksestä.

-Glowe

Nimi: Defia

26.10.2018 23:28
ZEKE:

Niyra// Hyi.

Alik// Hyi.

Roerig// Vaikuttaa ihan coolilta. Ainakin parempi esikuva kuin se vanha räkäsukka.

Dovan// Dude, chill out.

Kaarti// Tyhmiä luusereita kaikki tyyni!

Ubo// Voisi syödä homeisen sukan!

Zorro// Tyhmä vanha äijä! (NPC)

Mystic// Murisi mulle. ;(

Venta// Joku heittopussi, lol.

Akame// Joku ääliö. Tosin Dovanin kaveri?

Kissat// Kuolkaa.

Pentu// Vois lopettaa mun jaloissa pyörimisen. Pidän sitä vain hätäruokavarana!

Vastaus:

Kiitoksia mielipiteistä XD

-Glowe

Nimi: Iitu

26.10.2018 22:35
NPC-HAKEMUS

Nimi: Inferno
Asema: Laumanjäsen
Luonne/Ulkonäkö: Julma ja moraaliton canecorso-uros, joka ei pelkää käyttää muita hyödykseen. Musta, lihaksikas koira nauttii tappamisesta ja suuttuu vähän joka asiasta. Käyttää muiden pelkoa taitavasti hyödykseen. Laumalleen kuitenkin äärimmäisen uskollinen.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Glowe

Nimi: Defia

26.10.2018 21:17
NPC-HAKEMUS

Nimi: Igor
Asema: Laumanjäsen "Neuvonantaja"
Luonne/Ulkönäkö: Julma ja sadistinen koira, jolla ei edes näytä olevan mitään oikeaa motivaatiota toiminnalleen. Vihaa ihmisiä enemmän kuin mitään ja mieluiten tappaisi ne kaikki. Harmaa sekarotuinen uros, jonka koko naama on hapon vuoksi epämuodostunut ja karvaton. Uroksen molemmat korvat ovat repaleiset ja siltä puuttuu puolet hännästä, ja jälkiä kaltoinkohtelusta löytyy ympäri sen kehoa. Älyltään terävä, mutta keholtaan heikko.

Nimi: Tank
Asema: Laumanjäsen "Tankki"
Luonne/Ulkönäkö: Valtava vaalea mastiffi, jolta löytyy voimaa vielä voimankin päälle. Älyä ei sitten niinkään. Todella helposti manipuloitavissa ja harhaanjohdettavissa, jonka vuoksi ei saa koskaan liikkua yksin. Lauma saakin uroksen tekemään mitä haluaa valehtelemalla sille. Lempeä jättiläinen, joka on muutettu katujyräksi.

Vastaus:

Hyväksytty

-Glowe

Nimi: Untuva

20.10.2018 17:56
NPC-HAKEMUS
Nimi: Nazar
Asema: Laumanjäsen
Luonne/Ulkonäkö: Musta, puolipitkän turkin omaava sekarotuinen uros, jolla valkea vatsanalus. Ei omaa lainkaan huumorintajua, ja ottaa asiat vakavasti. Uros on uhkarohkea ja suuttuu helposti, käyttää usein vihaansa hyödyksi.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Glowe

Nimi: Iitu

19.10.2018 07:23
NPC-HAKEMUS

Nimi: Adja
Asema: Harjoittelija, "vakooja"
Luonne/Ulkonäkö: Peloton kishunuorukainen, joka tunnetaan hyvistä manipulointitaidoistaan. Nartun valkoista karvapeitettä korostaa lukuisat arvet.

Vastaus:

Hyväksytty!

-Glowe

Nimi: Lintu

15.10.2018 15:48
Nimi: Lyra (r lausutaan pehmeänä)

Ikä: 12 kuukautta

Laji/rotu: Kissa/munckin

Skp: Naaras

Yhteisö: Anuony

Asema: Parantajaoppilas, "piketti"

Isä: Fotiá †

Emo: elpída †

Sisaret: eiríni ♀ †

Jälkeläiset: -

Pelaaja: Lintu

Luonne: Lyra on erittäin hiljainen kissa. Pieni kissa pelkää melkein mitä vain, ja säikkyy helpolla. Lyra pelkää koiria, ja tule hulluksi suure joukon koiria seassa. Lyra piiloutuu yleensä, mutta vaara tilanteessa tämä joutuu shokkiin. Shokissa lyra näkee kuvia karusta menneisyydestään, ja kun tämä herää siitä, tämä yleensä yrittää auttaa vaaran hoitamisessa. Lyra yrittää aina parhaansa auttaa muita, ja tämä rakastaa auttamista. Lyran auttamis taidot keskittyvät enemmän haavojen puolelle.

Lyra rakastaa luontoa, ja kunnioittaa lountoa koko sielustaan. Pieni lyra kunnioittaa koko sielustaan myös pääliköitä, ja siitä päästään tämän piketin intoon. Pikettinä Lyra rakastaa olla, sillä tämä tykkää kuunnella kissoja, kuin koiriakin. Ainostaan Lyran pelko, vähentää Lyran arvo valtaa koirista. Lyra kuitenkin pitää kaikkia saman arvoisena, eikä voisi satuttaa ketään. Lyra pitää yllättävän paljon uimisesta, eikä kammoa vettä.

Lyra yleensä pelkää vieraita kissoja, kuin koiriakin. Jos pääset Lyran ystäväksi, olet onnekas. Lyralla ei ole montaa ystävää, ja jos olet yksi tämän ystävista, eteesi paljastuu kiltti, hyvin utelias, mutta kiltti kissa. Edes silloin Lyra ei paljasta taustaansa. Lyra ottaa kaiken tosissaan, eikä koskaan melkein vitsaile, eikä ystäviensä seurasta huumoria käsitä. Jos olet Lyran ystävä, tämä ei sinua lähemmäksi päästä. Sinun pitää alusta asti näyttää mitä aijot, jotta saat sen.

Lyra tekee paljon työtä kaiken eteen, muttei kuitenkaan työtään jätä kesken. Naaras ei koskaan anna periksi, eikä koskaan päästäisi kissan henkeä menemään. Ainostaan yksi haittapuoli Lyrassa on, Lyra on kömpelö. Kömpelöllä tarkoitan sitä, ettei tämä aina muista kaikkea, ja tämä kompastuu aika helpolla.

Vihaiseksi lyyran saa helposti, mutta silloinkin tämä lähtee pois paikalta, ja palaa takaisin vasta rauhoittuneena, mutta silloinkin tämä on vielä vihainen suututtajallensa.

Kaiken keskellä, Lyra on kekseliäs, kiltti, kuunteliainen, ja ymmärtäväinen. Hän ei koskaan satuta ketään, eikä halua pahaa kenellekkään.Ulkonäkö: Lyra on harmaa valko raidallinen, mutta keskipitkä turkkinen kissa. Turkki on paksu, ja helle jaksoilla Lyra löhöilee vedessä, eikä nouse sieltä paljoa. Lyran silmät ovat suuret, todella kirkkaan siniset, joilla näkee hyvin pimeässä. Tällä on myös pienet korvat, niin kuin lajilla yleensä. Lyhyet jalat, mutta ne ovat naaraiden vahvin osa. Myös tämän jalat olivat olennaisia rodulle. Jalat ovat Lyran ainoa puolustus keino, ja tällä tämä yleensä suojautuu isältään. Nykyään Lyra hyppii korkealle jaloillaan. Uiminen onnistuu ainostaan naaraan tassujen avulla, ja tämä on helpolla aina pysynyt pinnalla. Lyralla on arpia kaikkialla kehoa, mutta suurin arpi on hännässä. Hännässä on suuri 'juovamainen' viiru, ja hännän keski osasta häntä katkeaa poikki. Lyran ilme on kasvoilla aina pelokas, eikä sitä muuta melkein mikään. Turkissa on myös voimakkaita mustia viiruja, joita ympäri kehon voi löytää. Silmien yläpuolella, on harmaa täplä, joka saa kissan näyttämään kuin sillä olisi kulmakarvat. Nenä tällä on kokonaan musta, samoin tassun pohjukset.

Menneisyys: Lyra syntyi alueen ulko puolella, kahdelle kissalle. Lyralla oli yksi sisko, eiríni. Fotiá, lyran isä, ja Elpída eivät olleet hyvissä väleissä. Fotiá inhosi pentuja, ja jo Eirínin syntyessä, Fotia tappoi Eirínin. Fotía ja Elpída riitelivät, ja monen kuun ajan Fotía pahoinpiteli Lyraa. Viimein kun Lyra oli 10 kuuta, Fotía lukitsi Lyran ulos happo sade kuuroon, josta happo yli herkkyys alkoi. Lyra selvisi juuri ja juuri hengissä, mutta tällä löytyy yhä arpia tästä. Lyra kapinoi isäänsä vastaan, ja sai yhä lisää haavoja. Pikku hiljaa Lyra oppi pitämään suunsa kiinni. Elpída vei yhtenä yönä Lyran pois, ja jätti tämän oman onnensa nojaan alueen sisälle.

Lyra halusi auttaa kissoja, joten tämä alkoi parantajan oppilaaksi.

Muualla samaan aikaan Fotía tappoi Elpídan. Fotía kuoli jostain syystä itsekkin.

Muuta: Omistan itse taudin joka vaikuttaa joihinkin asoiohin. Esim lukemiseen luki häriönä.

Suhteet:

Fotía // hirvein isä koko maailmassa

Elpída // rakas emo


Vastaus:

Hyväksytty

-Glowe

Nimi: Glowe

30.09.2018 19:50
RICO

Nona // Mukava harjoittelija josta tulee vielä hyvä Kaartilainen. Rico pitää Nonasta, mutta ei omaa vielä kovin tarkkaa mielipidettä nartusta.

Mito // Rohkea, fiksu kissa.

ALIK

Furi // Alikin mielestä pennulla on paljon rohkeutta, mutta pentumainen ajattelemattomuus ja pieni kunnioituksen puute näkyy. Pohjimmiltaan kuitenkin hyvä, reipas ja luotettava nuori, Alik seuraa hieman tarkemmin mitä pentu aikoo tulevaisuudellaan tehdä. Komentajan mielestä Furissa olisi ainesta hyväksi Kaartilaiseksi.

MITRA

Luna // Eläköityneen kollegan entinen oppilas. Potenttiaalinen nuori kissa, Mitraa vähän säälittää että Luna jäi ilman opettajaa, kamalaa potenttiaalin haaskausta ja koulutuksen viivästyttämistä. Nuorukaisen ujomman luonteen vuoksi Mitra yrittää puhua Lunalle vähän pehmeämmin kuin monille muille.

VENTA

Roerig // Mitä nyt pahoinpitelijästään voi ajatella? Roerig ja muut karkulaiset saavat Ventalta harvinaisen mielipiteen, sillä nartun mielestä koko konkkaronkka ansaitsee kuolla. Tunteet erityisesti Roerigiä kohtaan sekoitus vihaa ja pelkoa, karkurin teot ovat jääneet painamaan Ventan alitajuntaan traumaattisena kokemuksena.

Mystic // Venta ei oikeastaan muista pelastajaansa, eikä vielä tiedä kuka Mystic on. Kiitollinen pelastajalleen ja tuntee häpeää siitä, ettei huomannut aiemmin selvittää ketä saa kiittää eloonjäämisestään. Sama mielipide koskee Mysticin ystävää Ateenaa, jota Venta ei myöskään muista.

Shilo // Ihanan pirteä narttu! Mukava koira, josta olisi varmasti ystäväainesta. Harmi että Shilo kuuluu Kaartiin, minkä Venta epäilee vievän aika paljon Shilon aikaa.

ROERIG
Venta // Säälittävän heikko, söpö narttu, jonka Roe kohtaisi mielellään uudelleen.

Zeke // Oikein hyvä vahvistus karkureille, mutta ei vielä yllä Dovanin tasolle. Saanut kuitenkin Roerigin luottamuksen.

EZRA

Mito // Joku random katti.

JURI

Nona // Harjoittelijakollega. Njaa, kaipa se ihan ok tyyppi on, lähtisköhän se jekkuihin mukaan?

MITO

Furi // Mahtava rämäpää pentu, persoona Miton mieleen.

Nona // Ei vielä mielipidettä.

Ezra // Säikyn oloinen koira.

Rico // Ei vielä mielipidettä.

Alik // Arvovaltainen, Komentaja, kumartelun kohde.

Vastaus:

Muokattu

-Glowe

Nimi: Untuva

30.09.2018 18:44
LUNA

Suhteet:
Creeta // Erittäin mukava naaras, jonka kanssa Luna viettäisi mielellään enemmänkin aikaa.
Mitra // Luna ei kyllä ikinä lähtisi tämän kissan kanssa sanaharkkaan - hyvä, että ujoudeltaan uskaltautuu edes parantajan kanssa puhumaan. Ei oikein mitään muuta sen ihmeellisempää mielipidettä.
Shin // Luna ei oikein tiedä mitä mieltä kissasta olisi.

Vastaus:

Kiitoksia suhteiden muokkauksesta, ja juuri tätä muokkaustyyliä tarkoitin (että muokattavan hahmon nimi on capsilla). ^^ Hyvä hyvä :D

-Glowe

Nimi: Defia

16.09.2018 18:14
// Köh käh köh, taisin uhata päivittäväni nämä ulkonäöt ja nyt sai sen tehtyä. Shilo ainoa, jolle tuli oikeita muutoksia. Muilta fiksailin jotain aivopieruja. Ja tässä kanssa Ubolle päivitetyt kuvat, joten ne vanhat voi poistaa. //

UBO:

Ulkonäkö:
Ubo on pitkän linjan sekarotuinen, ja siltä se myös näyttää, hyvin perinteiseltä sekarotuiselta koiralta. On siis vaikea sanoa mitä kaikkea sen perimässä todellisuudessa on, mutta sen, sen vanhempien ja sisarusten ulkonäistä voi poimia ainakin collien, saksanpaimenkoiran ja joitain pystykorvia.
Ubon värin voi luokitella soopeliksi. Sen pohjaväri on kellertävän ruskea, joka jatkuu ympäri sen koko kehon. Päällä onkin sitten hieman tummempaa ruskeaa ja tyypillisesti mustia “dipattuja” raitoja tietyissä osissa kehoa, kuten lavoissa, reisissä ja hännässä. Uroksella on myös tummemmat korvat, osa kuonosta ja silmänympärykset. Tämän turkki ei ole erityisen pitkää, siinä on kuitenkin pohjavilla ja hieman karheampi päälikerros. Happosateen takia Ubolta irtosi jonkun verran karvaa, mutta se on kasvanut suurimmaksi osaksi takaisin, vain korvista sitä jäi uupumaan. Pisimmät karvat ovat koiran hännässä, joka rentona on tämän selän jatkeena. Jännittyneenä häntä nousee suoraan ylöspäin. Jaloissa ja naamassa tämän karvat ovat hyvin lyhyitä. Myös korvissa on pääasiallisesti lyhyet karvat, mutta niiden kannasta lähtee jonkinlaiset hapsukarvat. Vasen korva on pystyssä, mutta sen kärki lerpattaa hieman. Oikea korva on vain puoliksi pystyssä. Molempien korvien kärjistä puuttuu karvat, iho niissä kohdin on harmahtava.
Tällä hetkellä uroksen naamasta kuitenkin hyppää heti jotain silmille, nimittäin lukuisat arvet ja sen silmät. Silmät olivat ennen tumman ruskeat, mutta nyt niissä on vaalea kalvo päällä, joka kertoo siitä, että koira ei näe mitään. Arvet tämän naamassa ovat selkeitä kynnen jälkiä, joista suurin osa on sen omista kynsistä ja muutama sitten kissan kynsistä. Kaikkien arpien takia tämän kuonon karvoitus on melko harvaa, joten sen alta näkyy vaaleanpunainen iho, jossa on tummia läikkiä.
Ubo on rakenteeltaan melko sopusuhtaisen näköinen. Sillä on vahvat jalat ja se on melko tanakka, urokselta löytyykin ihan kiitettävästi lihaksia. Ubolla on hieman neliömäinen kuono, johon mahtuu hyvin vahvat hampaat. Korkeutta koiralla on noin 57 cm ja normaalisti painoa noin 30 kg. Peliin liittyessä uroksen kunto ei ollut huipussaan ja se painoi vähemmän. Koiran kynnet ovat mustat, paitsi oikean etutassun ulkoreunalla oleva kynsi, joka on valkoinen. Sen anturat ovat mustat, paitsi vaalean kynnen alapuolella oleva varvasantura, joka on vaalenapunainen.
Ubo on voimakas koira, joten se on aina pärjännyt hyvin tappeluissa. Niiden jäljiltä uroksella on joitain arpia, mutta ei mitään silmiinpistävää. Tällä hetkellä se ei kuitenkaan ole vahvimmillaan, sillä se on elänyt melko niukasti viimeiset puoli vuotta, menossa parempaan suutaa, mutta nurkan takana odottaa vanhuus. Ubo soveltui ennen kaikenlaisen riistan metsästykseen, mutta viimeaikoina ei ole metsästänyt mitään jänistä suurempaa. Pystyy siis sokeudestaan huolimatta metsästämään, jos saa apua siinä.

Muuta:
Ubo sokeutui happosateessa, eikä siis näe mitään. Shin on toiminut koiran silminä.
Ubon isä oli kaksikon palatessa edelleen elossa, lähestyen kuitenkin uhkaavasti 10-vuoden ikää. Vanha uros asui tyttärensä puolison Spiritin ja niiden pennun Shilon kanssa metsässä. Vanha uros kuoli viikon poikiensa paluun jälkeen.
Kuvat: http://oi64.tinypic.com/m8n50l.jpg http://oi65.tinypic.com/25qrfcg.jpg

ZEKE:

Ulkonäkö:
Zeken äiti oli puhdasrotuinen venäjänvinttikoira, suurikokoinen ja pitkäturkkinen tricolor. Uros on siis puoliksi venäjänvinttikoira, mutta se ei ole välttämättömän selvää koiraa katsoessa. Siitä näkee kyllä heti, että se sisältää vinttikoiraa, mutta kyseisen rodun näkeminen ei ole helppoa muuten kuin koiran koossa. Uros on perinyt paljon ulkonäöstään isältään, joka on beauceronia muistuttava sekarotuinen.
Suurikokoinen uros on vinttikoiran tapaan koko ruumiiltaan kapea, mutta selvästi puhdasta vinttikoiraa rotevampi. Sen kallo on selkeästi leveämpi kuin vinttikoiralla. Koiran kuono on pitkä, mutta jälleen paksumpi eikä aivan niin suippo kuin vinttikoiralla. Sen leuoissa ei ole kovinkaan suurta voimaa, joten se luottaa ennemmin terävillä hampaillaan lävistämiseen kuin murskaamiseen. Kuono on suunniteltu saaliin pihtien lailla puristamiseen ja paikalla pitämiseen. Taktiikka on hyödyllisin laumassa metsästykseen, joka ei tietenkään ole tämän uroksen mieleen. Se metsästää mieluiten yksin ja sekin käy helposti sen suuren koon ja nopeuden vuoksi.
Uroksella on hyvin pitkät jalat ja melko pitkä ruumis. Jaloissa on voimaa juosta pitkiäkin matkoja nopeasti. Tässä avustaa myös uroksen suuret keuhkot. Tämän juoksuaskeleet ovat pitkät ja matkavoittoiset. Uros on hyvin nopea, eikä normaalin koiran ole helppo saada sitä kiinni, mutta kisassa se kyllä häviäisi puhtaalle vinttikoiralle raskaamman rakenteensa vuoksi. Pitkillä jaloillaan tämän on helppo liikkua myös hangessa, mutta tietysti se on hitaampaa. Voimaa uroksella ei ole sen enempää kuin mitä sen silkka koko tuo. Se ei ole muutenkaan kovinkaan harjaantunut tappeluissa, mutta on silti itsevarma sellaiseen joutuessaan. Tämän itsevarmuus on siis täysin perätöntä, eikä se pärjää tappelussa oikeasti kokeneita koiria vastaan. Uros on kuitenkin erinomainen metsästäjä ja sen onnistumisprosentti on todella korkea. Venäjänvinttikoirat metsästivät aikoinaan jopa susia, joten kaikki näyttää riistalta tälle urokselle. Pienten jyrsijöiden saalistaminen on tälle hieman haastavampaa juurikin sen suuren koon takia, mutta itsepäisen kissojen pilkkaamisen vuoksi uros on kiillottanut taitojaan tälläkin saralla.
Uroksella on lyhyt, pääosin musta turkki. Turkin laatu on hyvin karhea, kuten beauceronilla. Se on hieman pidempää ja paksumpaa koiran kaulassa ja rinnassa. Turkki on hyvin tiivistä eikä se päästä vettä läpi helposti. Mustan karvan kaverina koiralla on punertavan ruskeat merkit naamassa ja tassuissa. Rinnassa sillä ei kuitenkaan ole merkkejä, vaan valkoinen läntti. Uros olisi itse mieluummin merkkivärinen, mutta valkoisen määrän takia se luokitellaan kolmiväriseksi kuten äitinsä. Pentuna läintti oli paljon pienempi, selvärajaisempi ja siisti ruutu, koiran kasvaessa se kuitenkin levisi. Valkoinen ruutu leveni sen rinnassa niin, että se näkyy myös koiran sivulta. Ylös- ja alaspäin valkoinen levisi ohuempana viiruna, joka ylettää melkein tämän kaulaan ja jatkuu mahan alla vielä hieman tämän etutassujen taakse.
Koiran häntä on pitkä ja piiskamainen. Se taipuu lopusta hieman luonnostaan, mutta pystyy menemään suoraksikin. Uros kantaa häntäänsä usein melko korkealla, mutta levossa se roikkuu lähellä tämän kintereitä. Takajaloissa uroksella on sen isältä perityt kannuskynnet.
Korvat koiralla ovat hieman erikoiset. Ne ovat jotakin puoliluppaisten korvien ja ruusukorvien välistä. Rentoina ne saattavat levätä koiran pään sivuilla kuten beauceronilla. Valppaana ne saattavat nousta jopa hieman eteen, reunan päälle taittuen, kuten puolipystyt korvat. Useimmiten ne ovat kuitenkin taittuneet taakse vinttikoiramaiseen ruusuun. Korvanlehdet ovat suuret borzoihin verrattuna.
Uroksen silmät ovat tummanruskeat. Sen iho on siniharmaata karvojen alla. Vatsassa oleva paljas iho on vaaleaa ja hieman rusehtavaa. Säkäkorkeutta uroksella on huomiotaherättävät 83 cm, jolloin sen pää huiteleekin jo metrissä. Painoa urokselle on kertynyt noin 51 kg, joka on enemmän kuin vinttikoiralla juurikin uroksen hieman raskaamman rakenteen vuoksi. Solakassa kehossa ei kuitenkaan ole yhtään ylimääräistä. Nuori uros ei ole vielä kerännyt mitään huomattavia arpia.
Uros liikkuu näyttävin ja suurin askelin, uhkuen nuoruuden intoa ja itsevarmuutta. Sillä on kepeä askel, joka saa sen vaikuttamaan melkein jousitetulta. Uroksen nuoruus näkyy usein myös ilkikurisena tai itsevarmana virneenä sen kasvoilla. Tämän ääni on melko korkea ja ajoittain jopa hieman pistävä.

Muuta:
Kuva2 http://oi67.tinypic.com/10ol7kn.jpg

SHILO:

Ulkonäkö:
Shilo n sukujuurista löytyy monia eri rotuja ja se onkin taas vaihteeksi pitkän linjan sekarotuinen. Nuori narttu näyttää hyvin vahvasti huskysekoitukselta. Se ei muistuta ulkoisesti vanhempiaan, mutta sen ulkonäkö on kyllä täysin selitettävissä sen vanhempien juurilla.
Molempien takaa löytyy myös huskyverta.
Erityisesti sen isää on aina epäilyttänyt Shilon siniset silmät, jotka se on kuitenkin perinyt juurikin Spiritin isältä. Spirit ei tiennyt mitään omasta isästään, joten miksipä se olisi epäillyt tämän olevan hyskysekoitus. Uroksen oma emo on puhdas dobermanni ja siltä uroskin näyttää, vaikka onkin sekarotuinen.
Väritykseltään Shilo on mustavalkoinen. Nartulla on valkoinen kuono, josta jatkuu pieni valkoinen pätkä kohti sen otsaa sekä valkoiset merkit silmien päällä. Kuonossa on jonkin verran mustia pisteitä, jotka muistuttavat koiralla pisamia. Muuten sen pää ja pystyt korvat ovat mustat. Valkoinen väri jatkuu kuonosta alaspäin nartun kaulaan ja rintaan. Valkoinen jatkuu tämän jalkojen välistä vatsaan ja vatsaa pitkin aina tämän takamukseen asti. Siitä valkoinen jatkuu vielä sen hännän alapintaan.
Shilolla on kaikissa tassuissa valkoiset sukat. Oikean etutassun sukka on korkein, hieman yli nartun polven ja kaikki muut sitä matalampia. Etutassuissa nartulla on kuitenkin myös mustia pisteitä, joten sukat eivät ole puhtaanvalkoiset. Matalin sukka on oikeassa takatassussa ja se on vain hieman tämän tassun yli.
Nartun karva on melko pehmeää ja hieman ohutta. Eniten turkkia on kaulassa ja hännässä. Tämän häntä kaartuu melko vahvasti selän päälle, ominaisuus joka tulee oikeastaan dobermannilta. Häntä on useimmiten ylhäällä kaarella, mutta pystyy laskeutumaan taaksekin ja suoristumaan jonkin verran, mutta ei täysin suoraksi. Luonteensa mukaisesti Shilon häntä heiluu useimmiten iloisesti.
Shilon ruumis on melko neliömäinen. Korkeutta nartulla on noin 59 cm. Se ei ole erityisen vanttera eikä erityisen kevyt vaan jotain siltä väliltä. Sillä on vahvat jalat, joissa on paljon hyppyvoimaa. Narttu pystyy hyppäämään melko korkealle ja sillä onkin pienimuotoinen fiksaatio yrittää päästä puihin. Paljon hyppivällä nartulla on hyvät lonkat ja polvet.
Shilo ei ole erityisen vahva, eikä se kaikista nopeinkaan, mutta sillä on paljon voimaa takajaloissaan kaiken hyppimisen tuloksena. Hyppyvoimaansa narttu harjoittaakin lähes päivittäin. Se on ihan kelpo metsästäjä, mutta ei erotu erityisesti joukosta muuten kuin lintuja metsästettäessä. Shilolla ei ole lainkaan kokemusta tappelemisesta, sillä sellainen ei ole koskaan erityisemmin kiinnostanut sitä, vaikka onkin toiminut sivustaseuraajana.

Muuta:
Kuva http://oi64.tinypic.com/2954gb4.jpg

ROKU:

Ulkonäkö:
Roku on melko suurikokoinen kissa, tähän vaikuttaa vahvasti sen äidin geenit. Painoa kollilla on tällä hetkellä hieman päälle 7 kg ja se tulee varmasti nousemaan vielä jonkin verran, kunhan nuorukainen saa lisää massaa. Roku on melko roteva, mutta huomattavasti solakampi kuin esimerkiksi puhtaat norskit.
Kollin turkin voi määritellä puolipitkäksi, mutta se on lyhyemmän puoleista. Paikoittain sen turkki on myös hyvinkin säälittävän ohuen näköistä, jos sitä vertaa kunnon turkkiseen kissaan. Useiden tappeluiden myötä kolli on nimittäin menettänyt tupottain karvaa, eikä se ole alunperinkään ollut ihan tasaista. Parhaiten tämä näkyy kissan hännässä, joka tuuhean puuhkan sijaan on melko säälittävän näköinen hapsuharja.
Väriltään kissa on mustavalkoinen. Sillä on kaikissa jaloissa valkoiset sukat, jotka etutassuissa ovat todella matalat. Otsasta alaspäin lähtee valkoinen kuvio, joka levenee matkallaan, kunnes taas kapenee tämän etujalkojen väliin. Valkoinen jatkuu pienelle matkalle tämän vatsaan, muuten sen keho on musta. Kollin nenä on vaaleanpunainen ja sen yläpuolella on pieni musta läikkä karvaa, joten sen kuono ei ole täysin valkoinen.
Roku muituttaa hieman suurta mustaa pöllöä. Sillä on suuret keltaiset silmät ja sen ilme on lähes aina todella ärtynyt.
Sen korvat ovat suuret ja melko teräväkärkiset.
Riitaa usein haastavana kollilla on nuoresta iästään huolimatta jo melko paljon kokemusta tappelemisesta. Sen suuresta koosta on hyötyä, kun se käy jopa koirienkin kimppuun. Rokulla on hyvät refleksit ja se on hyvä väistämään, jonka vuoksi sillä ei ole vielä mitään huomattavia arpia. Kollilla on paljon voimaa, mutta se ei ole erityisen nopea taikka notkea. Se ei ole kovinkaan hyvä kiipeämään, mutta on melko hyvä uimari. Nauttii sateesta ja metsässä kävelemisestä.

Muuta:
Kuva http://oi66.tinypic.com/rlf6t0.jpg

Vastaus:

Aivopierut fiksattu ^^

-Glowe

Nimi: Glowe

15.09.2018 22:09
Nimi: Mito
Ikä: 3, 5 vuotta (42kk)
Laji/Rotu: Kissa/Sekarotuinen
Skp: Kolli
Yhteisö: Auony
Asema: Klaanilainen
Isä: Tuntematon
Emo: Tuntematon
Sisarukset: Tuntematon
Jälkeläiset: -

Luonne:
Päällisin puolin Mito on ulospäinsuuntautunut, mielipiteensä helposti ilmaiseva kolli, jonka eleet ja ilmeet eivät kuulu perinteiselle jörölle. Kollin kasvoilla näkee tunteita laidasta laitaan, eikä Mito niitä pelkää näyttää isostikin. Kuitenkin mitkään kujeilevat ilmeet ja virneet eivät ole kollin perusilmeeseen kuuluvia.
Mito on menevä kaveri, joka ei pidä paikallaan olosta, vaan haluaa aina jotain tekemistä ja toimintaa. Siinä mielessä kolli on vähän rämäpää, se on lähdössä lähes joka seikkailuun mukaan. Kollilla on kuitenkin jonkin verran tilannetajua, eikä se juokse vaarasta toiseen, vaan osaa pysähtyä miettimään. Kolli on puhelias, ja vitsaileva, mutta osaa myös tarpeen vaatiessa olla vakavanakin.
Mito ei ole ääliömäinen, seurauksista piittaamaton pelleilijä. Kolli on uskollinen Klaanille, ja kuuluu ahkeriin työntekijöihin ja muita motivoiviin kissoihin. Se kunnioittaa kaikkia Arvovaltaisia ja yhteisöläisiä ylipäätään, niiden rotua, ikää tai lajia katsomatta. Sen mielestä kaikkien pitäisi olla tasa-arvoisia. Paitsi ehkä vaaka kallistuu hieman enemmän kissojen arvostukseen.
Mitossa on pientä ääriajattelijan ripausta. Se haluaisi kovasti toteuttaa Yhteisön ihannetta kissojen ja koirien tasa-arvosta, mutta valitettavasti kolli ei näe tasa-arvon rantautuneen Yhteisöön täydellisesti. Koirista, -vaikka ne toki kissoja vahvempia ovatkin-, aivan liian moni ilmaisee kollin mielestä kissojen olevan se huonompi laji. Mito ei halua lähteä huuteluun mukaan, vaan tahtoo osoittaa teoilla kissat koirien arvoisiksi. Siksi Mito onkin tavattoman kiinnostunut saalistamisesta, taistelusta ja niiden vakiinnuttamisesta enemmän kissojen arkeen. Miksei voisi olla vaikka metsästäjäkissoja, tai kaartilaiskissoja? Mito on kerännyt hyvin taistelu- ja saalistustaitoja ja jakaa niitä mielellään eteenpäin. Ajan kuluessa kollin ympärille onkin muodostunut tiivis kissatukiverkosto, joka ajattelee samoin, ja harjoittelee yhdessä taistelemista. Joukkoa voisi sanoa jo kerhoksi, joka ottaa avosylin vastaan uusia taistelunmaailmasta kiinnostuneita pentuja. Kerhossa Mito on noussut eräänlaiseen pyörittäjän asemaan, yleensä kollille jää järjestelyt ja tapaamisten vetämiset.
Taistelukerho oli aluksi melko salainen ja sisäpiirin juttu, mutta aika on saanut sen koirienkin korviin. Vielä kovin moni kerhon kissoista ei ole halukas ottamaan koiria mukaan harjoituksiin, mutta Mito on muuttamassa senkin. Sehän olisi sitä tasa-arvoa, mitä kolli hakisi. Koirat ja kissat taistelisivat yhdessä. Kerhon vetämisen lisäksi Miton on ottanut harteilleen pienen marttyyrintehtävän, saadakseen kaunaiset kissat näkemään koirien hyvyys ja tekojen merkitys riitelemisen sijaan. Kollin tavoitteissa on kuitenkin pieni ristiriitaisuus sen oman luonteen kanssa. Mito osaa suuttua, ja kun se suuttuu, saattaa se vihanpuuskassaan hyökätä kimppuun tai rikkoa jotain. Ja eniten sitä raivostuttaa koirat, jotka avoimesti halveksuvat kissoja. Kolli kuitenkin yrittää vain kihistä kiukusta, ja välttää ongelmia, mutta aina se ei onnistu, ja usein Miton suoransukaisen luonteen kanssa nimenomaan ei. Mitolla on siis pieni impulsiivinenkin puoli, jonka yleensä kolli saa purettua harjoittelun kautta.

Ulkonäkö:
Mito on kollikissojen mittakaavalla aika sirorakenteinen ja suurta osaa kolleista matalampi säkäkorkeudeltaan. Ihan pienikokoiseksi sitä ei voi luetella, mutta kumminkin. Kollin keho on harjoittelun myötä hyvin lihaksikas, mutta se ei ole saanut kollia menettämään kissoille tyypillistä notkeutta. Päinvastoin, Mito on kissojenkin mittakaavalla hyvin atleettinen. Kolli pystyy tavattoman korkeisiin hyppyihin, ja kykenee kiipeämään pystysuoraa seinää, jos kynnet vain uppoavat pintaan. Kollin voimat ja taiot perustuvatkin notkeuteen, ja ketteryyteen.
Miton turkki on hohtavan lumenvalkea. Aran värin takia Mito hoitaa turkkiaan ahkerasti, mutta ei toisaalta pelkää pientä likaantumista. Puhtaimmillaan kollin turkki kiiltää ja taittaa pienintäkin valoa hohtaen. Miton turkki on pituudeltaan lyhyehköä, mutta pörröistä, ja silkkisen pehmeää. Hyvin miehekästä.
Kollin yksitoikkoisesta väriskaalasta ainoa poikkeava on kissan häntä. Normaalia lyhyemmän hännän tyvi on vielä hohtavan valkoinen, mutta loppu on musta-hopeanharmaa raidallinen. Häntää lukuun ottamatta kolli onkin niin vaalea kuin mahdollista. Valkean turkin läpi kuultaa vaaleanpunaisten korvien iho, kirsu ja polkuanturat ovat vaaleanpunaiset, ja kynnet vaaleat. Miton silmät ovat keltaiset.

Menneisyys:
Mito ei ole kotoisin Yhteisöstä. Kollin vanhemmat asustivat Ukrainan eteläpuolella, Moldovassa. Sinne asti oli kulkeutunut huhuja kaupungista, jossa ei elänyt ihmisiä, ja jossa koirat ja kissat elivät täydessä sovussa. Kulkukissoina Moldovan pääkaupungissa eläneinä, Miton vanhemmat olivat saaneet tarpeekseen ihmisistä. Pariskunta päätti lähteä kohti pohjoista, kohti Yhteisöä. Ainoana huolena oli se, etteivät kissat tienneet ollenkaan, kuinka pitkä matka Yhteisöön oli, ja Miton emo oli kantavana. Vanhemmat eivät voineet muuta kuin toivoa, että he ehtisivät Yhteisöön ennen pentujen syntymää.
Aikaa ei ollut tarpeeksi. Mito ja sen veli syntyivät kesken matkan, jolloin kissaperheen matka pitkittyi. Vanhemmat saattoivat toki kantaa pentuja ja kulkea samalla, mutta vastasynnyttäneen Miton emon voimat eivät riittäneet pitki matkoja kerrallaan, ja kesän lämmöstä huolimatta pennuissakin tuntui olevan jokin vialla. Miton isä ei ollut mikään parantaja, mutta pian se alkoi epäillä puolison ja pentujen olevan jotenkin sairaita ja niiden tila vain paheni mitä lähemmäs Yhteisöä he pääsivät. Mikä heillä oli, sitä kolli ei saanut tietää, mutta kun Mito täytti kuukauden, kuolivat sen veli ja emo outoon tautiin, joka aiheutti veristä oksentelua. Isä ja poika jatkoivat matkaa yksin, ja joutuivat itsekin taistelemaan outoa tautia vastaan.
Kissojen reitin tielle tuli vuolas ja leveä joki. Miton isä ei keksinyt muuta, kuin ottaa pentu selkään ja lähteä uimaan. Virta oli kuitenkin liian voimakas sairauden heikentämälle kollille, ja Miton kuin sen isänkin voimat alkoivat huveta. He eivät pääsisi joen yli. Juuri kun Miton isä alkoi luovuttaa uupumukselle, Miton miukuessa peloissaan isän niskakarvoihin takertuneena, tarttui jokin suuri ja voimakas Mitoa niskasta. Tai, se jokin oli niin suuri, että pieni kissanpentu oli hävitä suuren koiran suuhun melkein kokonaan. Valtaisat hampaat eivät satuttaneet pientä, valkeaa pentua ja murahtaen lähti valtava koira kauhomaan varmasti rantaan. Koira tiputti pennun rantatörmälle ja käski pysymään siinä. Mito kohotti katseensa ja näki ensimmäisen kerran pelastajansa, sen suuren, luppakorvaisen pään, ja kiharan mustan turkin, sekä lempeät ruskeat silmät. Koira syöksyi hakemaan pennun isää, ja siitä eteenpäin Mito ei juurikaan muistanut mitä tapahtui.
Pennun pelastanut koira oli ollut Arvokaartilainen Rico, joka oli ollut yksin joen rauhallisessa uomassa uimassa. Vain kissojen kirkkaan valkea väri oli saanut Ricon huomaamaan isän ja pojan, ja noutaja oli lähtenyt hakemaan kissoja. Pennun napattuaan Rico oli käskenyt isää ottamaan turkista kiinni, mutta Miton isä ei ollut joko kuullut tai ymmärtänyt. Nopean päätöksen tehneenä Rico oli lähtenyt viemään pennun rantaan ja palasi hakemaan isää. Isää ei kuitenkaan löytynyt. Rico vei Miton Kartanoon, jossa pentua hoidettiin kaupungin tautia vastaan. Mito oli liian pieni muistamaan Ricoa, ja Ricokin oli unohtanut yhden pelastetun pennun. Parannuttuaan Mito adoptoitiin kissaperheeseen, johon kolli katkaisi yhteyden melko pian itsenäistymisensä jälkeen. Kissoilla ei ollut vihavälejä, mutta Mito ei muuten vain pidä yhteyttä perheeseensä, eivätkä ne Mitoon.

https://www.flickr.com/photos/163380033@N04/42668946595/in/datepost ed-public/

Vastaus:

Hyväksytty, lisätty

-Glowe

Nimi: Meikäläinen

15.09.2018 17:13
Nimi: Akame Kōsokukiba (Akame)
Ikä: n. 4v (n. 48kk)
Laji/rotu: koira, saksanpaimenkoira
Skp: uros ♂
Yhteisö: Yad
Asema: Arvokaartilainen

Isä: Yakokame †
Emo: Kioku †
Sisarukset:
Bara Bara ♂ †
Jälkeläiset: -

Pelaaja: Meikäläinen

Luonne: Akame on velvollisuudentuntoinen ja vakava uros, joka hoitaa hommansa välittämättä siitä mitä täytyy tehdä.

Hän on oikeudenmukainen, mutta hänen oikeudenmukaisuutensa on erikoislaatuista. Jos hänellä olisi oma lauma, siinä olisi kova kuri ja tiukka järjestys. Se, joka töpeksisi saisi potkaista tyhjää, olipa kyse kenestä vain. Jonkun suorittaessa jonkin uroteon tai suuren tehtävän huolella Akame antaisi sille vapauksia tai suuren palkinnon. Hänen mottonsa voisi olla: "Epäonnistumisesta tulee rankaista, onnistumisesta palkita." Jos hänellä olisi pentuja, ne saisivat kasvaa kunnollisiksi ja velvollisuudentuntoisiksi uroksiksi tai olla varttumatta ollenkaan. Hän on siis hyvin ankara, sekä itselleen että muille, välittämättä kenestä olisi kyse. Kumppanilleen hän olisi luultavasti aika lailla samanlainen kuin pennuilleen: tee mitä täytyy, tai tässä olisi hyvästit. Ellei kumppani itse asettaisi rajoja, jolloin Akame luultavasti mukautuisi niihin ja olisi erinomainen puoliso.

Akame tarvitsee vahvan ja määrätietoisen kumppanin joka osaa sanoa ei tai päättää asioista. Silloin kaikki sujuu hyvin ja kummallakin on mukavaa. Mikäli uroksen kumppani olisi heikko, puolustuskyvytön ja epäröivä, suhde olisi toiselle osapuolelle hirvittävä. Ja mikäli ei osaisi päästää irti suhteesta se vain jatkuisi.

Akame ei ole taitava ajattelemaan muita, muttei myöskään itseään.

Hän on hyvin... Valtaa janoava. Ei niin paljoa että siitä tulisi pakkomielle tai että vallan vuoksi pitäisi tehdä jotain… Väärää. Ei, vaan se pitää ansaita rehellisesti ja korkeaan asemaan täytyy päästä omilla ansioillaan. Akame halveksii siitä asiasta toisin ajattelevia hyvin paljon eikä voisi missään tapauksessa ystävystyä kenenkään sellaisen kanssa jolla olisi aivan erilaiset mielipiteet.
Hän on myös voitontahtoinen eikä siedä häviämistä. Jos olisi meneillään kilpailu tai kamppailu elämästä tai kuolemasta, Akame joko voittaisi tai kuolisi.
Jos joku pilkkaa häntä Akame käy luultavasti kiinni kurkkuun ja retuuttaa hieman. Hän nauttii kunnioituksesta ja ehkä jopa pelosta ja on saanut taitonsa pitkän työn ja tuskan jälkeen.
Hän ei pidä kissoista eikä tule erityisen hyvin toimeen niiden kanssa mutta sietää niitä niin kauan kuin niistä on hyötyä jossain.

Laumayhteisössä Akame on luotettava ja velvollisuudentuntoinen. Jos hänen käsketään tehdä jotakin hän tekee sen valittamatta loppuun saakka.
Hän ei näytä kipua, pettymystä tai heikkoutta mitenkään ja alkaa välittömästi inhota jokaista joka näkee hänen hetkeksikään murtuvan.

Hän on itsevarma ja rohkea, vaaratilanteessa hän on se joka alkaa määrätä välittämättä asemasta. Tyypillisen saksanpaimenen mukaisesti hän on peloton, hyökkäisi usein yksinkin keksien kuitenkin suunnitelman.
Hän olisi hyvä johtaja lukuunottamatta pienoista raakuuttaan.

Akamella ei ole mitään luustollisia ynnä muita vikoja, mutta hän on luonteeltaan hyvin terävä, ja se luetaan saksanpaimenella usein viaksi.

Hän käyttää joskus nimeä Akame Kuro, joka tarkoittaa Akame Mustaa, tai nimeä Akame Kiba, Akame Kulmahammas.

Ulkonäkö: Akame on mustaturkkinen, 62-senttinen saksanpaimenkoirauros joka painaa 36 kiloa.

Hän on lihaksikas ja pitkäjalkainen, runko on sopusuhtainen. Luusto on sakemannien tyyliin vankka. Pää on kiilamainen ja melko suurikokoinen ja vahva. Hän omaa vahvat leuat ja terävät hampaat. Hänen kulmahampaistaan luultavastikin juontaa hänen toinen nimensä, Kōsokukiba, nopeat kulmahampaat.
Akamella on keskipitkät jalat eikä hän ole mikään maailman nopein, mutta hän on vahva juoksemaan nopeasti pitkiä matkoja. Saksanpaimenkoirat ovat kuitenkin melko nopeita, eikä hän ole mikään poikkeus; ei Akame tosiaankaan hidas ole. Usein hän kuitenkin väsyttää ajettavansa ennemmin kuin saa tämän kiinni.
Häntä yltää suunnilleen kintereisiin ja on usein tönkösti matalalla muttei miltei poikkeuksetta jalkojen välissä tai korkealla. Tassut ovat isokokoiset ja laakeat, kynnet ovat mustat.

Akame omaa keltaoranssit viileät ja teräksisenlujat itsevarmat silmät jotka tuijottavat kohdettaan kiinteästi ja haastavasti. Hänellä on pystyt pyöreähkökärkiset tarkkavaiset korvat joiden avulla hän kuulee hyvin. Niiden juuressa on hieman pitkää karvaa joka sojottaa ympäriinsä aika hauskan näköisesti.
Uroksen kirsu on musta.
Akamen ilme on tyyni ja itsevarma ja riippumatta olotilasta hän näyttää aina melkein samalta.
Hänen kuononsa päältä kulkee heikosti näkyvä neljän viivan arpi kuonon toiselle puolelle, ja jos joku kysyy siitä Akame muuttuu puolustelevaksi ja tympeäksi.

Akame on loistava taistelija. Hän omaa vahvat lihakset ja jaksaa juostaja liikkua paljon, hän on hyvin vahva. Hän on myös erinomainen hyppimään. Hän ei kuitenkaan osaa metsästää pirntä ja nopeaa riistaa ollenkaan, johtuen varmaan huonosta hiipimiskyvystä.

Menneisyys: Akame syntyi erakoksi suunnilleen neljä vuotta sitten, ja hänen ensimmäiset muistikuvansa ovat käärme ja keltaruskeat lempeät silmät.
Ensimmäiset selkeät muistikuvat ovat kuitenkin se, kun hän heräsi Yhteisön kolmannessa kerroksessa kissojen hääriessä ympärillä.
Pian hänelle kerrottiin, että Hin- Dream- ja Caramel Eye-nimiset koirat olivat löytäneet hänet metsästä, hylättynä ja heikkona, ja tuoneet hänet Kartanoon. Kissat hoitivat hänen paleltumansa ynnä muut vaivat, ja kun hän oli täysissä sielun ja ruumiin voimissaan häneltä kysyttiin halusiko hän jäädä Yadiin.
Ei, ei penikka halunnut. Akame lähti etsimään vanhempiaan ja taivalsi pitkän matkaa. Matkallaan hän kohtasi monia vaaroja, selviytyi niistä useimmiten yksin ja pakenematta, joskus tovereiden seurassa ja paeten. Hän ei kuitenkaan koskaan jäänyt paikoilleen.
Hän ei tiennyt mitä etsi eikä tiennyt mitä tekisi elämällään. Sen hän tiesi, ettei halunnut jäädä paikoilleen.
Akame oli suunnilleen puolentoista vuoden ikäinen kun hän oli kiertänyt yli vuoden pituisen ympyrän ja palannut lähtöpisteeseen; syntymäpaikkaansa lähelle Yhteisön aluetta. Se oli pieni suunnilleen 3000 ihmisen kylä jossa asui enimmäkseen vanhuksia. Paikkaa hallitsi kuitenkin koiralauma: hyvin väkivaltainen, hurja ja ylpeä lauman johtaja omasi keskikokoisen koiralauman joka terrorisoi kaikkia paikalle sattuvia ihmisiä ja eläimiä. Ja niinpä siinä sitten kävi, Akame saatiin kiinni ja hänet vietiin sen johtajan luo. Johtaja ei ollut pitkään aikaan saanut pitää lystiä ja määräsi pari tyyppiä silppuamaan Akamen hitaasti. Se oli koiran mielestä ensiluokkaista huvia.
Akamea ei saatu edes kiinni ennenkuin hän oli sännännyt muiden ohi ja loikannut lauman johtajan kimppuun. Akame iski sitä vasempaan silmään, pyörähti ympäri ja säntäsi parin isokokoisen koiran jalkojen alitse karkuun. Se pannahisen johtaja ehti kuitenkin tehdä sen arven hänen kuononsa päälle...
Koko koirajoukko ei ehtinyt pysäyttää häntä ennenkuin hän oli jo liian kaukana.
Sitten hän löysi itsensä Yhteisön Kartanon pihalta, ja siitä eteenpäin oleili siellä, tietäen kuitenkin ettei se hurtta jättäisi häntä rauhaan. Ehkä ne palaisivat kostamaan hänelle?

Muuta: Meikäläinen kutsui Akame Kōsokukibaa eräässä tarinassaan virheellisesti Akame Kurokibaksi.
Kuva: https://cdn.pixabay.com/photo/2017/12/03/07/49/black-german-shepherd-299440 9_640.jpg

Suhteet:
Dovan - entinen hyvä ystävä. Dovan, Roerig ja Akame olivat entisaikaan hyvin läheiset, mutta Dovanin ja Roerigin epäonnistuttua juonessaan saada Roerig Varakomentajaksi ja sitä myöten Komentajaksi Akame alkoi katsoa heitä alta kulmain ja aliarvostaen. Akame tubtee kuitenkin edelleen jotakin ystävyyden kaltaista Dovania kohtaan ja pienesti kunnioittaa Dovanin saavutuksia luopion urallaan. Dovan on Akamen mielestä aika samanlainen kuin hänkin: viileä, miltei kylmä, taitava valehtelija, läheisille ystävilleen ehdottoman luotettava, aina siihen saakka kunnes tapahtuu jotakin peruuttamatonta. Mutta no, ihan hyvä tyyppi.

Roerig - Roerig on ehdottomasti luotettavampi kuin kaverinsa Dovan. Rotutoveri on myös paljon harkitsevaisempi, osaa ajatella paremmin; siinä missä Dovan hyökkää suinpäin vihollisen kimppuun Roerig jää luultavasti miettimään kannattaako se. Luopiokaveruksista Akame ystävystyi ensin Roerigin kanssa ja uskoo tämän sanaan ennemmin kuin Dovanin. Tai uskoi. Joo, ihan kuin Dovaninkin tapauksessa, Akame halveksuu epäonnistunutta ja ajattelematonta vallananastusyritystä, vaikka ihmettelee miksei häntä otettu mukaan. Jos Akamella olisi lauma ja Roerig ja Dovan kuuluisivat siihen Dovan olisi jonkin sortin sotapäällikkö. Roerig olisi strategi ja neuvonantaja. Lyhyesti sanottuna, Roerig on Akamen mielestä hyvä toveri, vaikkei kunnioitakaan tämän epäonnistunutta vallankaappausyritystä. Jos Akame saisi sekä nykyisen asemansa Yhteisössä että kaksikon toveruuden hän suostuisi ilomielin.

Desafio - Akame ei ole tavannut belgianpaimenen kuin kerran, mutta pitää tätä aika hätäisenä ja aivan liian nuorena Varakomentajana. Penikka mikä penikka. Akame olisi parempi siihen hommaan.

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty!

-Glowe

Nimi: Täysikuu

15.09.2018 08:00
Nimi: Flocon De Neige "Nona"

Ikä: 2,5 vuotta (30 kk)

Laji/Rotu: Koira / Bordercollie

Skp: Narttu ♀

Yhteisö: Yad

Asema: Harjoittelija

Isä: Rey †

Emo: Papillon †

Sisarukset: Sol ♂†

Jälkeläiset: -

Pelaaja: Täysikuu

Luonne: Nona on seurallinen ja rauhallinen nuori koira. Narttu pitää sekä koirista että kissoista, eikä pidä itseään parempana kuin muita. Nona haluaa hakeutua aina muiden seuraan, sillä se ei pidä yksinolosta. Nartulle on jäänyt menneisyydestään traumat yksinolosta, joten se välttelee tilanteita, joissa pitäisi olla yksin. Nona on oppinut nuoresta iästään huolimatta käyttäytymään rauhallisesti ja joissakin tilanteissa Nona ymmärtää miettiä, mitä pitäisi tehdä. Narttu voi joskus olla hieman säikkynä, eritoten yksin ja iltaisin ollessaan. Nona pelkää nukkua yksin. Nartulla voi joskus olla pienimuotoisia nukahtamisvaikeuksia, vaikka Nona osaa rauhoittua iltaa myöten.

Narttu ei pidä vieraista eläimistä. Se karttaa ne kaukaa. Nona voi myös vierastaa itselleen uusia eläimiä, vaikka ne kuuluisivatkin Yhteisöön. Collie pelkää luopioita, eikä luota keheenkään ulkopuoliseen siinä pelossa, että paljastaisi jotain tärkeää tai vaarantaisi itsensä. Nona voi silti joissakin tilanteissa luottaa tuntemattomaan, jos toinen vaihtoehto olisi jäädä yksin pimeään. Nona luottaa tuntemattomiin siltikin erittäin harvoin ja on uusia Yhteisöläisiäkin kohtaan epäluuloinen.

Nonan epäluuloisuus ja varovaisuus ovat usein esteenä sille, että narttu ystävystyisi helposti. Nona ei tarkoituksella tee sitä, ja yrittää seurallisuudenkipeänö tehdä tuttavuutta uusien kanssa. Narttu voi itse ujostella, eikä välttämättä uskalla tehdä aloitetta ystävyydelle. Nona alussa ei puhu paljon, uusia kun vierastaa, mutta kun narttuun tutustuu, tuleekin Nonasta erittäin puhdasluontoinen ja puhelias seurankipeä koira. Nona luottaa vain harvoihin ja valittuihin.


Ulkonäkö: Nona ei ole kovin isokokoinen koira, muttei kovin pienikään. Collienarttu on aika keskikokoinen, koon tuntua voi luoda paksu turkki ja melko pitkät jalat. Nonan turkki on mustavalkoista : se on muuten musta, mutta nartun jalat ovat valkoiset, sen selässä, mahassa ja naamassa kulkee valkoisia viivoja, samoin kuin Nonan rintaturkki on valkoista. Nartun häntä on osittain valkoinen. Collien turkki on melko pitkää ja tuuheaa. Kun narttu kastuu, sen turkki muuttuu todella takkuiseksi.

Nonalta ei paljoa lihaksia löydy. Narttu on silti vahva. Sen jalat ovat melko pitkät ja sillä on isot tassut. Collien polkuanturat ovat vaaleanharmaat. Nonan turkki jaloissa ei ole kovin pitkää, sileää ja lyhyttä valkoista, mikä usein helpottaa narttua esimerkiksi syvässä lumessa tarpomisessa.

Collien pää on pääosaksi musta, vaikka sen keskeltä kulkee valkoinen viiva, joka suureenee alhaalla läiskäksi kuonon ja suun ympärille. Nartulla on musta kuono, pienet ja huomaamattomat viikset ja leveä suu. Nonan silmät ovat suloiset ruskeat nappisilmät, melkein kuin pentusilmät. Sillä on terhakat ja isot mustat korvat, joiden avulla Nona kuulee melko hyvin.

Hyvän kuulon lisäksi Nonalla on koirien tapaan tarkka kuono, joten se pystyy haistamaan vainun kosteastakin maasta. Narttu on hieman kehno saalistaja, eikä usein saakaan jahtaamaansa saalista kiinni. Nona harjoittelee taistelua ahkerasti ja onkin jo melko taitava. Hän kehittyy päivä päivältä. Collie pelkää korkeita, pimeitä ja ahtaita paikkoja, eikä Nona olekaan kovin ketterä koira. Narttua korkeiden paikkojen pelko ei haittaa, sillä collie tietää pärjäävänsä hyvin maanpinnalla.


Menneisyys: Nona syntyi Yadiin yhdessä veljensä Solin kanssa. Heidän isänsä Rey oli arvokaartissa ja emo Papillon oli kaartilainen. Nonalla ja Solilla oli hyvät oltavat. Pian kuitenkin selvisi, että Rey on petturi ja uros häädettiin ja tapettiin. Papillon vaipui masennukseen ja hänen oli vaikeaa huolehtia pennuistaan. Kun ne kasvoivat tarpeeksi vanhoiksi, Papillon alkoi kaivata Reytä enemmän ja lähti öisin ulos etsimään entistä kumppaniaan, tietäen silti koko ajan, että hän on kuollut. Eräänä aamuna Papillon löydettiin metsästä kuolleena. Tuosta Nona sai traumansa. Hän ei emon kuoltua halunnut mennä minnekkään yksin. Nona ja Sol eivät kasvaneet kovinkaan vanhoiksi, kun Sol kuoli kylmyyteen. Nonalla on ollut kova menneisyys, mutta narttu pääsee vielä sen yli. Joskus.


Muuta:
- Nonan oikea nimi on ranskaa ja se tarkoittaa lumihiutaletta
https://pixabay.com/fi/koira-eläinten-bordercollie-patche d-3467637/

Suhteet:
Ei vielä tavannut oikein ketään

Vastaus:

Hyväksytty ja lisätty ^^

-Glowe

Nimi: Untuva

22.08.2018 17:54
Nimi: Luna
Ikä: 1,5 vuotta (17kk)
Laji/Rotu: Kissa/Norjalainen metsäkissa
Skp: Naaras
Yhteisö: Auony
Asema: Parantajaoppilas
Isä: Tuntematon
Emo: Diana
Sisarukset: Juno ♀
Jälkeläiset: -
Pelaaja: Untuva

Luonne: Lunaan saattaa olla hieman vaikea tutustua, sillä yleensä se pitää suunsa kiinni ja puhuu vain kun täytyy. Harvemmin kuulee kissan puhuvan säästä tai kuulumisistaan, muttei se aivan mahdotontakaan ole. Kun Lunalta kysyy jotain, naaras vastaa, mutta yleensä mahdollisimman lyhyesti ja nopeasti. Tästä voikin päätellä, että naaras on melko ujo sekä hiljainen. Tämä kissa on kuitenkin erittäin ystävällinen ja luotettava. Kun Lunaan pääsee kunnolla tutustumaan, huomaa sen olevan ihan siedettävää seuraa, vaikka joutuisikin olemaan itse enemmän äänessä. Tutuilleen Luna puhuu ilman ujotta, eikä ole heidän seurassaan yhtään niin hiljainen kuin yleensä. Ujoudesta on vain haittaa naaraalle, sillä se ei uskalla sanoa mielipiteitään, vaikka haluaisi. Luna toivoisikin itselleen enemmän rohkeutta, jotta saisi äänensä kuuluviin. Tämä norjalainen metsäkissa arvostaa perhettään, ja olisi valmis uhrautumaan heidän puolestaan - onhan perhe ainoa, jolle se pystyy huolista ja murheista puhumaan. Vihaisena Lunaa harvoin nähdään, sillä naaras pitää kaikki tunteensa sisällään. Yleensä kissan kasvoilla näkyykin tyyni ilme. Vieraiden lähellä Luna on varuillaan ja puolituttujen kanssa jutellessa vaivautunut. Naaras ei oikein osaa olla toisten kanssa, varsinkaan keskustella. Tämä kissa on aina valmis auttamaan toisia, vaikka sen seurauksena Luna saisikin tehdä keskustelun aloitteen.

Ulkonäkö: Luna on isokokoinen, voimakasrakenteinen, ja sen vartalo on pitkä. Naaraan jalat ovat vahvat, takajalat ovat etujalkoja korkeammat. Painoa Lunalla on 5 kg.
Sen pää on kolmiomainen, jossa pitkä ja suora kuono sekä eteenpäin suuntautuvat korkeat korvat, joiden kärjissä on tupsut kuten ilveksellä. Luna omaa pyöreät, melko isot vihreät silmät. Naaraalla on pitkät valkeat viikset sekä isot ja valkeat hampaat.
Turkki on paksu, tiheä ja muhkea kauluri ulottuu vatsaan saakka. Lunan turkki ei takkuunnu helposti. Naaraan alusturkki on pehmeää, ja sitä peittää pitkä, sileä peitinkarva, joka suojaa naarasta kastumiselta ja kylmyydeltä. Turkki on lähes vedenpitävä, ja naaras ravistelee sitä kuin koira kastuttuaan. Lunalla on erikseen talvikarva, jonka se kasvattaa syksyllä, ja pudottaa keväällä. Kesällä naaras näyttääkin tavallista hoikemmalta, vaikka onkin pysynyt saman kokoisena koko ajan. Kissan häntä on sekä pitkä että tuuhea.
Väriltään turkki on musta.
Jos Luna joskus joutuisi käyttämään taistelutaitojaan, se todennäköisesti häviäisi. Vaikka naaraalla onkin kokoa, ei se siltikään ole mikään hyvä taistelija. Lunalta puuttuu ketteryys lähes kokonaan, ja hänet voikin luokitella melko kömpelöksi. Vahvojen jalkojensa avulla Luna pääsee kovaan vauhtiin, toisin sanoen naaras on nopea. Luna on taidokas kiipeilijä ja puuhun kiipeäminen käy hetkessä. Metsästystaidot ovat lähes yhtä heikot kuin taistelutaidot, mutta kyllä naaras paremmin metsästää kuin taistelee. Kissalla on hyvä yrttimuisti.
Luna saavuttaa täyden mittansa ja ulkoiset ominaisuutensa vasta nelivuotiaana, eli naaras ei ole vielä saavuttanut täyttä kokoaan.

Menneisyys: Luna syntyi isälleen ja emolleen sisarensa Junon kanssa. Naaras ei koskaan ehtinyt tavata isäänsä, tosin ei se edes tiedä, onko hänen isänsä elossa. Emo ei suostunut pihahtamaankaan isästä silloin Lunan ollessa pentu, eikä sen koommin ole isästä puhunut nykyäänkään. Luna ja Juno ovat olleet läheiset syntymästä asti. Kaksikko jakaa niin murheet kuin synkimmät salaisuudetkin - jos sellaisia sattuu olemaan - toisilleen. Naaraan elämässä ei ole tapahtunut mitään erikoista sitten pentueaikojen, eikä Luna mitään suuria seikkailuja janoakaan. Diana ei ole kertonut Lunalle mitään menneisyydestään taikka elämästään, eikä todellakaan isästään, joten Luna ei paljoa mitään vanhemmistaan tiedä. Sen emo on kuitenkin sille kertonut, että heidän vanhempansa ovat aina asuneet tällä alueella. Diana toivoi Lunasta parantajaoppilasta, johon naaras sitten ryhtyikin. Toivoi emo samaa Junostakin, mutta rohkeampana sisar valitsi toisen tien.

Muuta: Luna on roomalaisessa mytologiassa Kuun henkilöitymä.

Suhteet:
Diana (NPC) // Ylihuolehtiva emo, joka ei suostu puhumaan menneisyydestään taikka Lunan isästä. Luna kuitenkin rakastaa emoaan yli kaiken.
Juno (NPC) // Lunan rakas sisar, jonka kanssa naaras jakaa lähes kaiken. Yksi harvoista jonka seurassa ei tunne vaivaantuneisuutta.

//iik! Toivottavasti tässä oli kaikki ja osasin laittaa kaiken tarvittavan!//

Vastaus:

Kyllä kuule osasit! :D
Sinut on hyväksytty, tervetuloa Untuva ja Luna. Voit aloittaa pelaamisen, eikä sinun tarvitse odottaa hahmosi lisäämistä.

-Glowe

Nimi: Iitu

21.08.2018 22:07
Strix // Suhteet

Furi – Jostain hornantuutista ilmestynyt pentu, joka saa epämiellyttävän paljon huomiota Arvovaltaisilta. Ei kuitenkaan tunne henkilökohtaisesti, mutta kysyessä varmaan sanoisi, että ei pennusta pidä.

Dovan – Pelottava karkuri, joka kerran rökitti nuorukaista. Itsekeskeinen uros, säälittävä pelkuri. Ei mielellään törmää uudestaan.

Roerig – Mukana pelottelemassa Strixiä ja nartun harjoittelukaveri Juria. Karkuri siinä missä sen toveritkin, Strixiä ei haittaisi sen kuolema ollenkaan.


Lich

(Lisäys) Muuta: Lich toimii vakoojana luopioille, kertoen niille mitä kaikkea Kartanolla oikein tapahtuu. Pelaaja toivoo uroksen saavan elää kaksoiselämäänsä hetken Yhteisön tietämättä, mutta voisi jossain vaiheessa jäädä kiinni!

Lich / Suhteet

Shin – Ensimmäinen kissa, jonka kanssa Lich on puhunut enemmänkin. Ei paranna rottweilerin mielikuvaa kisuista; näsäviisas ja liian suurisuinen. Jollain tapaa urosta kuitenkin myös huvittaa kollin hieman kiero huumorintaju.

Ubo – Joku rakki, joka yhtäkkiä palasi Kartanolle. Ei kummoisempaa mielipidettä, kun että varmaan inhottava tyyppi, vaikuttaa arvostavan Yhteisöä niin paljon. Hyi.

Roerig – Karkuri, jonka puolesta Lich vakoilee Yhteisöä ja raportoi tapahtumia. Karskea uros, hyvä tappelija, joka nostatti heti pisteitä rottweilerin silmissä. Voisi jopa kuvitella jonkinlaiseksi toveriksi, varsinkin, jos Roerig pystyy hyödyntämään Lichin kertomia tietoja luodakseen kaosta Yhteisöön.

Dovan – Roerigin kaveri, suuripuheinen, itseään täynnä oleva uros. Lich ei pidä siitä, että karhukoira tuntuu välillä pomottelevan liikaa vakoojaansa. Kuitenkin Lichin kanssa ’samalla puolella’, ja uros pystyy varmasti tuottamaan Yhteisölle vaikeuksia.

Zeke – Uusin karkuri, Lichillä on hieman ristiriitaisia tunnelmia, sillä se on vasta äskettäin jättänyt Yhteisön, mutta tietää vahtikoiran vakoilupuuhista. Jos se näyttää olevansa karkureiden puolella, Lich ottaa sen mielellään ’porukkaan’ mukaan.

Furi – Joku pieni, varmaan rasittava pentu. Ei kuitenkaan rottweilerille mikään uhka, kunhan pysyy poissa tieltä. Ei kummollisempaa mielipidettä.


Aslan //Suhteet

Alik – Hyvä, voimakas Komentaja, joka on arvomaailmaltaan hyvin samanlainen maine coonin kanssa. Kova tekemään työtä, ja sitä Aslan arvostaa suuresti. Erittäin luotettava ja hyvä johtajahahmo Kaartille. Mielipide on ammattipohjainen, ei tunne urosta muuten henkilökohtaisella tasolla.

Niyra – Reilu Johtaja, mutta ehkä hivenen liian kiltti ja haluaa aina uskoa kaikista hyvää. Voisi olla Aslanin mielestä hieman ankarampi, mutta on kuitenkin luotettava ja arvostettu Johtajana.

Mitra – Taitava parantaja, joka ei pelkää sanoa sanottavansa. Tekee aina työnsä tarkasti, eikä ole lusmuilija, mikä on Aslanin mielestä mahtava juttu.

Creeta – Parantajaoppilas, ei kummallista mielipidettä nuorukaisesta. Kuitenkin Mitran oppilas, joten Aslan olettaa oppilaan olevan valmis tekemään paljon töitä.


Creeta //Suhteet

Aslan – Hyvä, välittävä Päällikkö, mutta tonkineesi on sen seurassa vähän ujo. Vaikuttaa vähän nyrpeältä, vaikka oppilas ei oikein kollia henkilökohtaisesti tunnekaan.

Vastaus:

Muokattu ^^ ♥

-Glowe

Nimi: Shadow Warrior

07.08.2018 14:42
Nimi: Pluton

Ikä: 3,3 vuotta (39kk)

Laji/Rotu: Koira/Itäsiperianlaika

Skp: Uros

Yhteisö: Yad

Asema: Metsästäjä

Isä: Grafton

Emo: Selene (†)

Sisarukset: Iris (♀), Skywalker (♂ †)

Jälkeläiset: -

Pelaaja: Shadow Warrior

Luonne: Pluton on nimensä veroinen koira: tappaja, murhaaja, kylmä, inhottava, pelottava, miksikä häntä nyt tahtookaan kutsua. Pluton saa eräänlaista raakaa tyydytystä tappamisesta ja toisten vahingoittamisesta. Uros ei pidä kissoista ja näyttääkin sen. Hän saattaa hyvinkin käydä jonkun kissan päälle ellei joku ole näkemässä. Seurasta Pluton ei ole kovinkaan mielissään eikä pidä suurista joukoista. Pluton on viisas ja tietää sen. Viisaus saattaa tehdä uroksesta omahyväisen, mikä ei ole Plutonin tapauksessa todellakaan hyvä asia, omahyväisyys kun tekee koirasta myös uhkarohkean. Pluton tahtoo näyttää Yhteisölle ja varsinkin koirille, kuinka hyvä hän on. Joskus pelkkä näyttämisen halu saattaa tehdä uroksesta aivan eri koiran, arvaamattoman ja villin sielun, joka puhuu paljon ja sivistyneen kuuloisesti. Sitä Pluton ei kuitenkaan ole, pikemminkin päinvastoin. Pluton on vähäpuheinen, ilkeä, niin pidättyväinen, että se vaikuttaa jo teeskennellyltä siveellisyydeltä, ja juro koira. Metsästäessä taas Pluton on kuin valloilleen päässyt peto, täynnä raakuutta.

Pluton on kuitenkin villistä ja raa'an kylmästä luonteestaan huolimatta uskollinen. Uskollinen Yhteisölle, tehtävälleen metsästäjänä, Johtajalle ja ystävilleen, jos hän ikinä sellaisia saa. Hän alistuu ylemmiltä tahoilta tulleille käskyille ja saattaa vielä kumartaakkin käskynantajalle silmät kuitenkin siristettyinä ja kummarruksen kohteeseen iskettyinä. Uros on kohtelias, mutta antaa aina tulla ilmi, että hän tekee tehtävänsä vain ja ainoastaan omasta tahdostaan, eikä käskettynä. Jos Plutonia yritetään alistaa jonkun käskytyksen alaiseksi, kuin orjaksi, hän taistelee vastaan. Ystävyyssuhteista Pluton ei ole aivan varma. Toisaalta niistä voi olla hyötyä, mutta suhteet voivat olla myös pyrkimysten tiellä.

Ulkonäkö: Pluton on komea ja suurikokoinen Itäsiperianlaika. Hän on 65 senttimetriä korkea, yhden sentin korkeampi kuin saman lajin urokset yleensä. Tämä johtuu siitä, että Plutonin suvussa on myös muita rotuja, ei paljoa, mutta sen verran, miten nyt joku hänen kulkukoirasukulaisistaan kuuluu rottweilereihin. Hyvin puhtaana Itäsiperianlaikana uros kuitenkin tunnetaan ja sukujuuristaan sekä komeasta ulkonäöstään Pluton onkin salaa ylpeä. Plutonilla on suuret ja voimakkaat käpälät, pitkät kynnet ja kovat polkuanturat. Turkki on tiheää ja pitkää, kaikkein pisintä se on hännässä. Päässä, tassuissa ja korvissa karvoitus on ohuempaa ja hyvin silkkistä. Häntä on pitkähkö ja saukkomainen, vahva ja leveä. Pää on leveä ja kiilamainen, kirsu taas iso ja pikimusta. Plutonin korvat ovat suurehkot ja kolmion muotoiset. Ne alkavavat hieman sivummalta päästä kuin korvat normaalisti ja ohenevat tasaisesti kohti päitä, jotka ovat tylpät.

Tanakaksi uroksen kehoa ei voi sanoa millään mittakaavalla. Hän on vinttikoiramaisen laiha ja omaa ohuet jalat, joiden päissä käpälät näyttävät vielä suuremmilta kuin ne ovatkaan. Takajalkojen lihakset näkyvät selvästi, samoin kaulassa sijaitsevat lihakset sekä purulihakset, muute Plutonin lihakset eivät näy. Onko hän sitten lihakseeton ruipelo? Ei todellakaan. Vaikka Plutonin lihakset eivät näy, hän on täyttä terästä, nopea ja voimakas, hyvä metsästäjä ja kohtuullinen taistelija. Vaaniminen taas kuuluu Plutonin heikkouksiin, samoin piiloutuminen. Plutonin aistit ovat aika heikot, näkö, kuulo ja vähän hajuaistikin ovat uroksen heikkouksia.

Plutonin turkki on pohjaväriltään kauniin kermanvärinen. Vatsa, kaula ja hännän alapuoli ovat luonnonvalkoiset. Tassut, hännänpää, kuono ja korvien nipukat ovat tummanruskeat ja nämä tummemmat alueet vaalenevat tasaisesti mitä lähemmäs Plutonin vartaloa tullaan, kunnes ruskea soluttuu täydellisesti kermanvaaleaan turkiin. Uroksen silmät ovat kauniit, mantelin muotoiset ja jäänsiniseen läheltä pupillia taittuvat. Mitä kauemmas pupillista mennään, sitä haaleampaa ja pehmeämpää väri on. Joku voisi kuvailla Plutonin silmiä kuin liukuvärjätyiksi.

Menneisyys: Plutonin emo ja isä olivat kulkukoiria, Ukrainan metsissä vaeltelevia erakoita, tai loisia, miksi jotkut niitä kutsuvat. Emo, kaunis kermanvärinen melkein puhdasrotuinen Itäsiperianlaika Selene oli ollut kulkukoiralauman jäsen ennen kuin karkasi sieltä ilmapiirin käydessä nartuille painostavaksi. Lauman urokset uhkailivat ja pitivät heikompiaan, eli naaraita, nälässä heidän tullessa yhä enemmän nälkäisiksi. Osaa Selenen tovereista pahoinpideltiin ja astutettiin, mutta Selene oli välttynyt tuolta kohtalolta kuin ihmeen kaupalla. Narttu kuitenkin pelkäsi, ettei onni suosisi häntä enää pitkään ja niinpä hän yön turvin lähti karkuun nälkäisenä, takkuisena ja peloissaan. Metsässä kulkiessaan Selene löysi mustalaikkuisen Itäsiperianlaikan, johon hän turvautui ja tarrasi viimeisenä toivonaan.

Plutonin isä, komea Itäsiperianlaika Grafton oli syntynyt ja elänyt Ukrainassa kulkukoirana. Hän ei ollut koskaan nähnyt ihmistä, kuullut vain tarinoita. Grafton eli perheensä kanssa kolmevuotiaaksi, milloin hän lähti etsimään itselleen uutta elämää ja salaisena haaveenaan, rakkautta. Hän taivalsi puolisen vuotta, kunnes hän riistaa vaaniessaan näki kermanvaaleaan nartun. Graftonin osalta se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Seleneksi esittäytynyt koira oli hyvin huonossa kunnossa ja uros saalisti hänelle riistaa.

Selenen parantuessa ja vahvistuessa myös nartun ja Graftonin välit vahvistuivat. Grafton rupesi ehdottelemaan perheen perustamista ja Selene rakastui Graftoniin hiljalleen. Kun Grafton eräänä iltana ehdotti vakavissaan pentujen tekoa ja Selene kieltäytyi, alkoi Grafton hermostua. Hän tahtoi jo pentuja ja perheen tuon nartun kanssa. Selene taas meni pieneen paniikkitilaan. Hän oli taas tilanteessa, jossa pakkoastutus olisi samassa paikassa nukkuvalle urokselle yksi vaihtoehto. Grafton kuitenkin ymmärsi rakkaansa paniikin ja antoi Selenelle aikaa. Muutaman kuukauden päästä Selene oli tiineenä, omasta tahdostaan ja onnellisena. Parivaljakko jäi paikoilleen ja jonkun ajan kuluttua Selene sai pentunsa, puoli kuukautta liian aikaisin. Pentuja oli viisi, mutta kaksi niistä eivät olleet vielä tarpeeksi vahvoja selvitäkseen. Ne kaksi pentua Grafton hautasi pienen tammen taimen alle. Kolme eloon jäänyttä saivat nimikseen Skywalker, Iris ja Pluton. Pennut olivat hädin tuskin puolivuotiaita, kun perheen kimppuun hyökkäsi kettu. Yöllä se tuli hiipien ja ennen kuin kukaan huomaisi mitään, se oli tappanut ja vienyt mukanaan Skywalkerin. Päivällä se palasi ja yritti syödä loputkin pennut, mutta Selene oli valmiina. Hän puolusti pentujaan raivokkaasti ja sai tapettua ketun, mutta kuoli muutaman tunnin kuluttua verenhukkaan. Grafton meni shokkiin, eikä reagoinut mitenkään pentujen valitukseen, nälkään tai mihinkään muuhunkaan. Iris ja Pluton opettelivat itse saalistamaan ja toivat riistaa myös isälleen, joka vain makasi lasittunein silmin, eikä tehnyt mitään.

Eräänä päivänä paikalle tuli muutama ihminen valkoisissa suojapuvuissaan. Iris ja Pluton juoksivat pois, mutta Grafton ei. Kun kohta vuoden ikäiset sisarukset palasivat, isä oli viety. Grafton oli viety pois, ihmisten kaupunkiin, jossa siitä oli tullut lemmikki. Sitä Pluton ei tosin tiennyt. Iris ja Pluton olivat kauhuissaan ja Iris yritti löytää lohtua veljestään, mutta tämä ei tahtonut olla turvana siskolleen. Kylmä tappajan luonne vaati oman elämän löytämistä ja entisestä elämästä erkaantumista, seikkailuja, haasteita. Hän sanoi Irikselle muutaman valitun sanan ja kääntyi pois ja lähti. Pluton kuitenkin katui sanojaan ja palasi vielä takaisin, pyysi Irikseltä anteeksi ja kysyi häntä mukaansa. Sisko kuitenkin oli jo päättänyt, mitä tekisi. Iris lähti etsimään Graftonin perhettä kertoakseen, mitä isälle oli käynyt. Niinpä Pluton lähti ja oppi sen, että taakseen ei kannata katsoa. Mitä ikinä teki, sen teon jälkiä oli mahdoton pyyhkiä ja muut eivät varmasti antaisi sitä anteeksi. Tai jos antaisivat, siitä ei olisi mitään hyötyä.

Hyvän matkaa kaupungin laitaa kuljettuaan Grafton törmäsi joukkoon koiria. He toivottivat yksivuotiaan Plutonin tervetulleeksi joukkoonsa, Yadiin. Pluton oppi lauman ja Yhteisön tavat ja kouluttautui metsästäjäksi. Hänet opetettiin kunnioittamaan kissoja ja Aonya, mutta uros piti oman mielipiteensä. Kissat olivat hyödyttömiä liittolaisia.

Muuta: Pluton on antiikin Kreikan taustoissa Manalan ja kuolleiden jumala.

Suhteet:
Grafton// Mukava koira, jota on kuitenkin vaikea ajatella Isänä. Teki tyhmästi jäädessään murehtimaan emoa.
Selene// Ylihuolehtivainen emo ja hyvä taistelija.
Iris// Mukava sisko, mutta samanlainen ärsyttävä hössöttäjä kuin Selene.
Kissat// Jonain kauniina päivänä niille käy vielä köpelösti...

Vastaus:

Upea hakemus Shadow Warrior! Sinut ja Pluton on hyväksytty! ^^
Tulehan chattiin juttelemaan, ja voit alkaa pelaamaan, sinun ei tarvitse odottaa hahmon lisäämistä.

-Glowe

Nimi: ouija

29.07.2018 18:40
Nimi: Valya
Ikä: 3,2 (38kk)
Laji/Rotu: Koira/Siperianhusky
Skp: narttu
Yhteisö: Yad
Asema: Metsästäjä
Isä: Tuntematon
Emo: Tuntematon
Sisarukset: -
Jälkeläiset: -
Pelaaja: ouija

Luonne:
Valya on erittäin energinen ja aktiivinen tapaus. Hän on aina menossa jonnekin, ja turhautuu ja tylsistyy helposti jos tekemistä ei löydy. Jos Valya joutuu viettämään pitkiä aikoja paikallaan mitään tekemättä, hänen keskittymisensä alkaa herpaantumaan, ja narttu voi vaikuttaa poissaolevalta. Valya on myös melko sosiaalinen, vaikka hän ei juttelusta juurikaan välitä. Seura kelpaa kuitenkin aina, kunhan se ei kuitenkaan pidä Valyaa paikallaan. Narttu ei nauti mistään muusta yhtä paljon kuin juoksemisesta, se tulee niin hänen rodunomaisista vaistoistaan kuin villistä luonteestakin.

Valyalla on kuitenkin tarpeeksi tilannetajua, että narttu tietää milloin tulee rauhoittua. Kyllä hän vakavaksikin osaa heittäytyä, jos on tarve. Valya ei aina vaikuta kovinkaan empaattiselta, sillä hän antaa itsestään viileän kuvan. Nartun on vaikea avata itsensä muille, vaikka luottaisikin toiseen. Hän myös pelkää läheisyyttä aavistuksen verran, eikä Valya ole hyvä sitoutumaan. Kai tätäkin kammoa ajaa vain pelko siitä, että jos hän todella sitoutuisi johonkuhun, Valya vain hylättäisiin. Narttu nimittäin pelkää muiden menettämistä, tai lähinnä sitä että häntä ei haluttaisi tai toivottaisi enää. Jos jostakusta tulee läheinen Valyan kanssa, tulee tuosta tärkein asia koko nartun elämässä. Valya ei vain ole uskaltanut päästää ketään niin lähelle häntä pitkään aikaan.

Ulkonäkö:
Valya on melko puhdasrotuinen siperianhusky, tai ainakin näyttää siltä. Toki hänen suvussaan on muitakin rotuja, mutta lähinnä vain muita arktisia rekikoiria. Valyassa kaikkein huomattavimmat piirteet ovat tuon vitivalkea turkki ja sävähdyttävän jäänsiniset silmät. Valya on noin 52 senttimetriä korkea säkäkorkeudeltaan, ja painaa noin 20 kiloa. Hän on ruumiinrakenteeltaan kevyt ja siro, mutta varsinkin pitkistä jaloista löytyy voimaa ja kestävyyttä. Valyan runko on virtaviivainen, ja hänen lievästi viisto lantionsa ja lanteensa ovat kapeampia kuin rinta. Valyan lumenvalkea turkki on keskipitkää ja erittäin tiheää. Se on kerroksittaista, ja pitää nartun lämpimänä kovimmissakin pakkasissa.

Valyan kuono kapea mutta ei suippo ja pää keskikokoinen. Nartun silmät ovat mantelinmuotoiset ja aavistuksen vinot. Niiden ympärillä oleva iho on musta, kuten on hänen ihonsa muutenkin suurimmalta osin kehoa. Valyan kirsu on tumma, mutta ei täysin musta. Kuonon päällä näkyy läikikästä, mustaa ja vaaleanpunaista ihoa. Nartun huulet ovat tiiviit ja tummat. Valyan korvat ovat kolmion muotoiset ja pystyt. Hänen otsallaan turkki luo selvän pystysuoran uran. Valyan ilme on valpas.

Menneisyys:
Valya syntyi suureen koiratarhaan Venäjällä. Koiratarhassa asui satoja koiria, joista suurin osa oli siperianhuskyjä tai muita rekikoiria. Valya on pentueensa ainoa elävänä syntynyt pentu, sillä hänen kolme sisarustaan eivät koskaan olleet edes elossa. Valyan emo oli paljon astutettu narttu, eikä tuo välittänyt pennustaan ollenkaan. Emo halusi tuskin edes imettää tätä ainoaa pentuaan, mutta tuo pakotettiin. Valya kasvoi hyvin pitkälti vihattuna tai ignoorattuna, sillä ei kenelläkään tarhan koiralla kiinnostanut tämän valkean pennun hyvinvointi. Valya selvisi kuitenkin murheista huolimatta aikuisuuteen, jolloin hän aloitti työnsä, eli valjakossa juoksemisen.

Valyan ensimmäinen pitkä reissu tapahtui hänen ollessa melkein kaksivuotias. Hänen valjakkonsa matkasi nimittäin Ukrainaan. Ukrainassa valjakolle kuitenkin tapahtui onnettomuus, jonka seurauksena monet koirat pääsivät irti. Valya oli yksi niistä, ja suuntasi heti vapauteen. Hän ei halunnut palata takaisin koiratarhaan, jossa häntä todennäköisesti odottaisi samanlainen tulevaisuus vankeudessa kuin hänen emollaankin.

Valya matkasi pitkän matkan läpi Pohjois-Ukrainan, kunnes hän saavutti oudon alueen. Alueella ei liikkunut ihmisiä, vaan luonto oli levinnyt jokapaikkaan. Täällä Valya tapasi Yad -nimiseen laumaan kuuluvia koiria, jotka kutsuivat hänet heidän mukaansa liittymään Yhteisöön. Valya oli hiukan epäluuloinen, sillä ainoa yhteisö jonka hän oli elämänsä aikana tuntenut oli painajaismainen koiratarha, mutta Kartanolla valkeaturkki saikin yllättyä positiivisesti. Valya otettiin vastaan Yadin jäseneksi, ja pian hänet nimitettiin yhdeksi metsästäjistä. Siinä asemassa Valya onkin työskennellyt jo yli vuoden ilman ongelmia.

Muuta:
- Valya äännetään 'valja'
- Valya on suhteellisen hyvä metsästämään, vaikka hän ei mitenkään erityisen voimakasta metsästysviettiä omaakaan. Valya on kuitenkin erittäin nopea ja kestävä, joten hän jaksaa juosta saaliin perässä vaikka kuinka pitkään.

https://unsplash.com/photos/y6R4HRIQdS0
https://unsplash.com/pho tos/6e_TqohV70U
https://unsplash.com/photos/-zGoju8fyg8

Vastaus:

Hyväksytty!
Tervetuloa Valya ja ouija. Voit alkaa pelaamaan eikä sinun tarvitse odottaa hahmon lisäämistä ^^

-Glowe

Nimi: Defia

25.07.2018 23:10
Nimi: Roku
Ikä: 1,9 vuotta (22kk)
Laji/Rotu: Kissa / Sekarotuinen
Skp: Kolli
Yhteisö: Auony
Asema: Klaanioppilas
Isä: Yoda †
Emo: Nida
Sisarukset: (Ichiro ♂ †, Nidame ♀ †) Sanda ♀ †, Yonda ♀, Gon ♂ †
Jälkeläiset: -
Pelaaja: Defia

Luonne: Roku on hieman epävakaa nuori kolli. Tällä on vaikeuksia hallita tunteitaan. Tämä näkyy helposti, sillä pienikin ärsyke voi saada Rokun raivostumaan. Eikä ole mitenkään harvinaista, että raivonsa puuskissa kolli käy muiden eläinten kimppuun. Tämä tietenkin aiheuttaa ongelmia Rokulle itselleen ja muille sen ympärillä.
Rokua on melko helppo lukea, sillä se ei osaa lähes lainkaan piilottaa tunteitaan. Nuorukainen ei vain aina itsekään tiedä mitä tuntee tai miksi, joten ristiriitaiset signaalit ovat myös yleisiä. Rokun ailahteleva käytös on tehnyt siitä vaikeasti kasvatettavan ja koulutettavan kollin. Edes Nidan kaltainen kookas ja tiukka naaras ei saanut tätä pentuna pysymään kurissa. Tahtoi kukaan myöntää asiaa tai ei, niin Roku olisi tarvinnut miehisen esikuvan elämäänsä. Sille tarjottu opettaja ei todellakaan ollut sopiva kyseiseen tehtävään. Roku olisi siis tarvinnut kunnon isän tai edes sen kaltaisen positiivisen roolimallin.
Siinä missä helposti provosoituva kolli voi vaikuttaa melko tyhmältä, asia ei ole ihan niinkään. Usein kollin palavat tunteet eivät anna sille lainkaan aikaa ajatella, mutta rauhallisena se on siihen hyvinkin kykenevä. Oikeammin se käyttää paljon aikaa asioiden pohtimiseen, mutta yksinään se harvoin pääsee puusta pitkälle. Rokulla olisi siis saattanut olla edes jonkinlaista potentiaalia parantajaksi, mutta sen ja sen opettajan luonteet seisoivat asian tiellä. Vaikka parantaminen kiinnostaakin tätä jonkin verran, oli sen äidin toive silti suurempi syy edes kokeilla alaa. Sillä kaikesta huolimatta Roku tahtoisi olla kunnioittavampi äitiään kohtaan, vaikkei se usein ihan toteudukkaan. Kollin on vaikea olla mukava edes omaa äitiään kohtaan.
Rokun hyökkäävästä käytöksestä voikin helposti päätellä, ettei se saa kovinkaan helposti kavereita. Harvat haluavat edes puhua kollille, koska siitä seuraa aina riski saada kynsistä naamaan. Tämän kissan suututtaminen onkin tosiaan hyvin helppoa. Roku ei tahtoisi olla niin herkästi syttyvä ja siksi se yrittää itsekin hillitä itseään, mutta se vain on vaikeaa. Sen vuoksi kolli viettää kuitenkin hyvin paljon aikaa itsekseen ja kiertelee pitkin metsää jättäen välillä hommansa hoitamatta.
Nuori kolli kaipaisi edelleen rajoja ja rakkautta elämäänsä, mutta ei oikein vaikuta siltä, että kukaan osaisi antaa niitä sille sillä tavalla, että ne tehoaisivat. Tämän äiti yritti sitä kovastikin, mutta ei onnistunut. Jokin kollille selittämätön halu on aina ohjaillut sitä käyttäytymään kuten se tekee. Se on hieman kuin hormoniensa vietävänä oleva teinipoika.
Koira tai kissa, se on Rokulle yhdentekevää, sillä kenen tahansa kanssa voi tapella. Nuorukainen ei muutenkaan ole ehtinyt muodostaa mitään syvällisiä mielipiteitä mistään, koska on aina tunteidensa vietävänä ja niissä ei usein ole mitään järkeä.

Ulkonäkö: Roku on melko suurikokoinen kissa, tähän vaikuttaa vahvasti sen äidin geenit. Painoa kollilla on tällä hetkellä noin 7 kg ja se tulee varmasti nousemaan vielä jonkin verran, kunhan nuorukainen saa lisää massaa. Roku on melko roteva, mutta huomattavasti solakampi kuin esimerkiksi puhtaat norskit.
Kollin turkin voi määritellä puolipitkäksi, mutta se on lyhyemmän puoleista. Paikoittain sen turkki on myös hyvinkin säälittävän ohuen näköistä, jos sitä vertaa kunnon turkkiseen kissaan. Useiden tappeluiden myötä kolli on nimittäin menettänyt tupottain karvaa, eikä se ole alunperinkään ollut ihan tasaista. Parhaiten tämä näkyy kissan hännässä, joka tuuhean puuhkan sijaan on melko säälittävän näköinen hapsuharja.
Väriltään kissa on mustavalkoinen. Sillä on kaikissa jaloissa valkoiset sukat, jotka etutassuissa ovat todella matalat. Otsasta alaspäin lähtee valkoinen kuvio, joka levenee matkallaan, kunnes taas kapenee tämän etujalkojen väliin. Valkoinen jatkuu pienelle matkalle tämän vatsaan, muuten sen keho on musta. Kollin nenä on vaaleanpunainen ja sen yläpuolella on pieni musta läikkä karvaa. Myös sen leuassa on pieni musta läikkä, joten sen kuono ei ole täysin valkoinen.
Rokulla on suuret keltaiset silmät. Sen ilme on lähes aina todella ärtynyt.
Riitaa usein haastavana kollilla on nuoresta iästään huolimatta jo melko paljon kokemusta tappelemisesta. Sen suuresta koosta on hyötyä, kun se käy jopa koirienkin kimppuun. Rokulla on hyvät refleksit ja se on hyvä väistämään, siksi sillä ei ole vielä mitään huomattavia arpia. Kollilla on paljon voimaa, mutta se ei ole erityisen nopea taikka notkea. Se ei ole kovinkaan hyvä kiipeämään, mutta on melko hyvä uimari. Nauttii sateesta ja metsässä kävelemisestä.

Menneisyys: Nida, tuo klaanin uhkaava outolintu. Epäonnekseen naaras syntyi persialaisen ja norjalaisen metsäkissan sekoituksena. Tämä teki naaraasta hyvin suuren ja oudon näköisen. Sillä on pitkä ruskeajuovikas (tabby) turkki, joka on useimmiten todella takussa, tehden siitäkin vain kivuliaan osan kissan elämää. Nidan naama näyttää siltä kuin se olisi jotenkin vinossa ja tietysti myös lytyssä. Suuret pyöreät silmät saavat naaraan näyttämään vihaiselta pöllöltä. Kaiken kukkuraksi sen kieli tulee useimmiten sen suupielestä ulos ja roikkuu ulkopuolella, tehden siitä hyvin kuivan. Ei siis ehkä ollut mikään ihme, että naaraan elämä on ollut alusta asti vaikeaa.
Pentuna Nida oli sisimmässään täysi pehmo. Nuorena se vielä uskalsi haaveilla romantiikasta ja rakkaudesta, mutta ne haaveet murskaantuivat melko nopeasti. Muut kissat kiusasivat Nidaa minne ikinä se menikin, joten pian se alkoi rakentaa itselleen kovaa kuorta. Tässä kohtaa suuresta koosta oli tietenkin hyötyä. Nida oppi nopeasti pistämään sitä pilkkaavat kissat pakettiin ja suurin osa avoimesta pilkasta lakkasi. Kaksi vuotiaana Nida löysi tiensä Yhteisöön ja liittyi klaaniin. Silloin naaras oli jo täysin luovuttanut kumppanin löytämisen suhteen. Iso osa kissoista oudoksui sen ulkonäköä, mutta nekin jotka eivät välittäneet sen ulkonäöstä säikähtivät naaraan myrkyllistä luonnetta. Vaikka se olikin alkanut pelkkänä esityksenä, niin siitä oli tullut pysyvä osa naaraan käytöstä.
Nidan ollessa yli neljä vuotias tapahtui ihme. Puoli vuotta yhteisössä elänyt Yoda - entinen kotikissa, nyt viisi vuotias parantajaoppilas - alkoi tunkea yhä useammin naaraan seuraan. Kolli oli hieman epävarma ja säälittävän oloinen, mutta se ei silti säikähtänyt naaraan epäystävällistä käytöstä. Kesti jonkin aikaa ennen kuin Nida tottui Yodan seuraan, mutta siinä vaiheessa naaraas alkoi huolestua. Se tajusi rakastuneensa, joka taas sai sen pelkäämään, ettei Yodakaan voisi rakastaa tätä takaisin. Totuus oli kuitenkin toinen, joten jonkin aikaa Nida sai kokea sen onnen, josta se oli haaveillut koko elämänsä.
Pariskunta tahtoi perustaa perheen, mutta siitä ei tuntunut tulevan mitään. Lopulta kun Nida tuli tiineeksi päättyi sekin pelkkään suruun. Kaksi punaturkkista pentua syntyivät etuajassa, eikä niitä saatu pelastettua. Tästä huolimatta pariskunta nimesi kaksi kuollutta pienokaistaan ja hautasivat ne. Nida oli aina haaveillut omista pennuista, joten tapahtunut masensi sitä todella paljon. Meni hetki ennen kuin se uskalsi edes yrittää uudestaan. Sen jälkeen ei mennyt kauaa, kun naaras joutui kokemaan lisää vaikeuksia ja sydänsuruja.
Yoda oli alunalkaenkin ollut vahvan puolisonsa vastakohta ja vaikuttanut aina kovin heikolta. Sillä oli ollut kova halu auttaa muita, jonka takia yhteisöön päästyään se oli tahtonut parantajaksi. Kolli oli ollut älykäs, mutta se ei voinut heikolle keholleen mitään. Parantajilla ei ollut mitään hajua mihin kolli kuoli, mutta varmastikin se oli geneettistä. Nida oli jälleen aivan surun murtama.

Lähestulkoon kauhukseen Nida tajusi olevansa jälleen raskaana. Sen puoliso oli kuollut ja edelliset pennut samoin. Naaraan valtasi kamala pelko siitä, että sama kohtalo odottaisi näitäkin pentuja, eikä se uskonut kestävänsä sitä.
Nida ei yllättynyt siitä, että pennut syntyivät jälleen etuajassa. Tällä kertaa pentuja syntyi kuitenkin neljä, joten kaksi isompaa pentua jäivät henkiin. Jälleen Nida nimesi myös kuolleet pienokaisensa ja hautasi ne samaan paikkaan kuin edelliset ja niiden isän. Kahdesta elävästä pennusta Nida oli todella onnellinen. Vaikkakin Yodan poissaolo teki pentujen katsomisesta hieman vaikeampaa.
Aluksi Nida oli erinomainen äiti, mutta pentujen kasvaessa sen työstä alkoi tulla todella vaikea. Molemmat pennut olivat todella aktiivisia ja huonokäytöksisiä. Niiden kaitseminen ja kasvattaminen oli todella rankkaa, varsinkin Rokun. Nuori kolli ei tuntunut kunnioittavan emoaan lainkaan ja purki usein raivoaan tähän. Pentujen kasvaessa kokoa alkoi tehtävä tuntua täysin mahdottomalta. Yonda käytös tosin alkoi hieman rauhoittua, mutta Roku tuntui menevän vain pahempaan suuntaan.
Vielä vuoden ikäisenäkin Roku oli täysin kykenemätön ottamaan ohjeita vastaan ilman, että se väitti vastaan. Se ei siis oikein soveltunut minkäänlaisiin tehtäviin, joissa piti toimia muiden kanssa. Yksinään kolli sentään pystyi metsästämään, mutta tuntui välillä hermostuvat siitäkin. Alun alkaenkin Nida halusi pentujensa ryhtyvän parantajiksi, joten nyt se yritti suostutella niitä siihen. Naaras halusi, että pennut jatkaisivat Yodan jäljissä, kun kollia ei enää ollut. Kummallakaan pennulla vain ei oikein ollut kiinnostusta hommaa kohtaan ja Rokun käytös oli edelleen ongelma.
Yonda alkoi silti parantajaoppilaaksi ihan vain emonsa mieliksi, mutta totesi nopeasti ettei työ sopisi sille. Roku ei halunnut edes kokeilla, koska sillä oli täysi työ yrittää pitää itsensä hallinnassa, jotta ei hyökkäisi kaikkien vastaantulijoiden kimppuun. Kolli ei itsekään ymmärtänyt mistä kaikki sen viha oikein kumpusi.

Nähdessään parantajat työssään Roku kuitenkin kiinnostui asiasta. Täysin uteliaisuuttaan se tahtoi kokeilla parantajan työtä, mutta sen holtittoman käytöksen takia sitä ei oltu ottamassa kovinkaan innokkaasti parantajaoppilaaksi. Kun asiaa oli pyöritelty jonkin aikaa Roku sysättiin koko Yhteisön laiskimman parantajan niskoille. Shin ei missään nimessä soveltunut opettajaksi, mutta toisaalta Roku ei oikein soveltunut oppilaaksi. Täydellinen yhtälö siis. Ainakin katastrofille.
Shin ei ottanut työtään kovinkaan tosissaan, mutta ihme ja kumma se pärjäsi silti melko hyvin raivonpuuskia saavan nuorukaisen kanssa. Roku oppi joitain asioita parantamisesta, mutta lähinnä se oppi kuinka irstas ja edesvastuuton sen opettaja oli. Siinä oli esikuva, josta Roku ei todellakaan tahtonut ottaa mallia. Ehkä syy siihen miksi Shin pystyi hallitsemaan Rokua monia muita paremmin olikin juuri siinä, että nuori kolli piti opettajaansa karmivana. Huolettoman ulkokuoren alla piili sen mielestä jotain aivan muuta.
Roku ei ehtinyt olla Shinin oppilaana kuin kolme kuukautta ennen kuin parantaja katosi. Oppilas osallistui opettajansa etsintöihin, mutta parantajaa ja sen koirakaveria ei löydetty. Alkoi jälleen keskustelu siitä mitä Rokun kanssa tehtäisiin. Kolli itse teki päätöksen palata klaanioppilaaksi. Sekään ei tosiaan ollut kovinkaan sopiva homma tälle, mutta Roku ei halunnut jatkaa hommia, joissa oli joku Shinin kaltainen tyyppi. Se siis sivuutti täysin kaikki asiallisemmat parantajat ihan vain, koska ei voinut sietää Shiniä. Ehkä kolli toivoi, ettei siitä tulisi opettajansa kaltaista, jos se valitsisi eri uran.
Viimeiset puoli vuotta kolli on viettänyt koulutuksessa ja yrittänyt opetella hallitsemaan tunteitaan. Kummassakaan tämä ei ole edennyt ihan hirveästi, joka on saanut sen hyvin turhautuneeksi. On kuitenkin onnistunut pitämään hieman matalampaa profiilia, joten ei ole räjähtänyt ihan yhtä monen eläimen naamalle. Se tosin on vaatinut juurikin sitä, että Roku on ajoittain välttänyt hommiaan ja pyörinyt itsekseen metsässä.

Muuta: -

Suhteet:
Shin// Rokun entinen opettaja. Kahdella kollilla oli hieman vaikeuksia tulla toimeen keskenään ja Roku oli melko tyytyväinen päästessään eroon tästä. Melko pitkälti vihaa parantajaa.

Vastaus:

Hyväksytty! :D

-Glowe

Nimi: Defia

24.07.2018 22:36
Nimi: Shilo
Ikä: 2 vuotta (25 kk)
Laji/Rotu: Koira / Sekarotuinen
Skp: Narttu
Yhteisö: Yad
Asema: Harjoittelija
Isä: Spirit
Emo: Ada †
Sisarukset: -
Jälkeläiset: -
Pelaaja: Defia

Luonne: Shilo on aina ollut melko huoleton ilopilleri. Narttu ei vähästä hetkahda ja on ennemminkin utelias kuin epäluuloinen. Tällä on aina ollut kova tarve testata omia rajojaan ja aika lailla kaikkien muidenkin. Oikeastaan Shilo voi vaikuttaa hyvinkin asiattomalta ja tunkeilevalta, koska ei tunnu tietävän missä sosiaalisten kanssakäymisten normaalit rajat menevät. Narttu tunkeekin siis mielellään muiden iholle kiinni, eikä aina tajua jos joku ei siitä pidä, ellei asiaa ilmaise hyvin vahvasti. Antaa myös helposti kuvan siitä, ettei ymmärrä muiden tunteita, koska ei täysin ymmärräkään. Aina iloisen oloinen narttu ei nimittäin ole koskaan tuntenut kunnolla moniakaan tunteita, kuten surua tai vihaa. Surullisimmillaan se oli äitinsä kuoleman jälkeen, mutta silloinkin se saattoi vaikuttaa tunteettomalta, koska ei näyttänyt suruaan.
Vieraisiin narttu suhtautuu avoimesti ja on hyvinkin halukas tutustumaan kaikkiin. Tällä onkin useita kavereita, mutta kukaan niistä ei ole kovinkaan läheinen sen kanssa. Shilo voi nimittäin tuntua luonnottoman iloiselta ja näin ollen epäaidolta, vaikka onkin aina oma itsensä. Se ei välttämättä ole mitään mitä muut tiedostavat, mutta varmasti ainakin osalle nartun ainainen iloisuus on vain karmivaa. Sen lisäksi monet eivät arvosta sitä kuinka huoletta narttu tunkee niiden iholle. Kaikessa aurinkoisuudessaan Shilo onkin todellisuudessa hieman tunteeton. Tämän tunteiden vajauden se on ainakin osittain perinyt isältään, mutta sosiaalisesti rajoittunut uros ei ole itse edes tajunnut asiaa, vaan pitää tytärtään täysin omana vastakohtanaan.
Uudet tilanteet harvoin saavat narttua hämilleen. Shilo on erittäin utelias ja saattaisi näin ollen hyvinkin mennä suoraan vaaraa kohti. Tämä tietysti tekee nartusta hyvin ajattelemattoman, eikä anna sille parhaita mahdollisuuksia selviytymiseen. Shilo ei ole kuitenkaan koskaan tähän mennessä tuntenut pelkoa, joten ei itse osaa nähdä tätä ongelmana. Nartun reaktiot erilaisiin tilanteisiin saattavat muutenkin tuntua hyvin irrallisilta. Sen ainainen iloisuus onkin osittain pelkkää esitystä, eikä narttu selvästi tiedä milloin se on epäsopivaa. Siksi sen voi helposti nähdä vispaamassa häntäänsä tai peräti nauramassa, kun jollakin on jokin hätä.
Shilolla ei ole moniakaan vahvoja mielipiteitä ja useimmissa asioissa se on melko puolueeton. Narttu tahtoo myös aina kuulla molempien puolien argumentit ennen kuin se tekee mitään päätöksiä asioiden suhteen. Kissojen kanssa narttu tulee kuitenkin hyvin toimeen, koska ei ole koskaan nähnyt niissä miinuspuolia. Uteliaisuutensa tähden Shilo tahtoi myös nähdä millaista Kaartissa työskentely olisi. Niinpä se liittyi harjoittelijaksi vain jokin aika sitten.

Ulkonäkö: Shilon sukujuurista löytyy monia eri rotuja ja se onkin taas pitkän linjan sekarotuinen. Nuori narttu näyttää oikeastaan melko pitkälti huskyn ja bordercollien sekoitukselta. Näin ei tosiaan ole ja sen ulkonäkö on kyllä täysin selitettävissä sen vanhempien juurilla.
Erityisesti sen isää on aina epäilyttänyt Shilon siniset silmät, jotka se on kuitenkin perinyt juurikin Spiritin isältä. Spirit ei tiennyt mitään omasta isästään, joten miksipä se olisi epäillyt tämän olevan hyskysekoitus. Uroksen oma emo on puhdas dobermanni ja siltä uroskin näyttää, vaikka onkin sekarotuinen. Colliemainen ulkonäkö tuleekin sitten Shilon äidin puolelta, vaikka Ada itse olikin täysin pystykorvainen ja oman isänsä näköinen.

Väritykseltään Shilo on mustavalkoinen, joka jälleen tulee sen isän isältä. Nartun naaman kuviointi muistuttaa silti enemmän bordercollieta. Sillä on valkoinen kuono, josta jatkuu pieni valkoinen pätkä kohti sen otsaa. Kuonossa on jonkin verran mustia pisteitä, jotka muistuttavat koiralla pisamia. Muuten sen pää ja korvat ovat mustat. Shilon vasen korva on aika lurpalllaan ja vain hieman pystyssä, kun taas oikea on täysin pystyssä. Valkoinen väri jatkuu kuonosta alaspäin nartun kaulaan ja rintaan. Rinnan kohdalla valkoinen leviää hieman sivuille luoden vaikutelman huskymaisista merkeistä. Valkoinen jatkuu tämän jalkojen välistä vatsaan ja vatsaa pitkin aina tämän takamukseen asti. Siitä valkoinen jatkuu vielä sen hännän alapintaan. Tassuissa nartulla on matalat valkoiset sukat, joista yksikään ei nouse edes sen polvien korkeudelle.
Karva on melko pehmeää ja hieman ohutta. Eniten turkkia on nartun kaulassa ja hännässä. Tämän häntä kaartuu melko vahvasti selän päälle, ominaisuus joka tulee oikeastaan dobermannilta. Häntä on useimmiten ylhäällä kaarella, mutta pystyy laskeutumaan taaksekin ja suoristumaan jonkin verran, mutta ei täysin suoraksi. Luonteensa mukaisesti Shilon häntä heiluu useimmiten iloisesti.
Shilon ruumis on melko neliömäinen. Korkeutta nartulla on noin 59 cm. Se ei ole erityisen vanttera eikä erityisen kevyt vaan jotain siltä väliltä. Sillä on vahvat jalat, joissa on paljon hyppyvoimaa. Narttu pystyy hyppäämään melko korkealle ja sillä onkin pienimuotoinen fiksaatio yrittää päästä puihin. Paljon hyppivällä nartulla on hyvät lonkat ja polvet.
Shilo ei ole erityisen vahva, eikä se kaikista nopeinkaan, mutta sillä on paljon voimaa takajaloissaan kaiken hyppimisen tuloksena. Hyppyvoimaansa narttu harjoittaakin lähes päivittäin. Se on ihan kelpo metsästäjä, mutta ei erotu erityisesti joukosta muuten kuin lintuja metsästettäessä. Shilolla ei ole lainkaan kokemusta tappelemisesta, sillä sellainen ei ole koskaan erityisemmin kiinnostanut sitä, vaikka onkin toiminut sivustaseuraajana.

Menneisyys: Shilon emo Ada on pitkän linjan sekarotuinen, joka on syntynyt Yhteisössä ja näin ollen sama pätee myös Shiloon itseensä. Ada oli alunperin osa kaartia, mutta oman emonsa pyynnöstä narttu vaihtoi metsästäjäksi, jotta olisi pienemmässä vaarassa. Aseman vaihtaminen antoi nartulle myös paremmat puitteet perustaa perhe. Ada oli aina käyttäytynyt kuin olisi uros, joten sen oli ollut vaikea löytää kumppania. Narttu oli työskennellyt kaartissa usein veljensä Udirin kanssa ja yleinen vitsi olikin siinä, että näitä ei voinut erottaa toisistaan, koska ne muistuttivat toisiaan niin paljon niin luonteen kuin ulkonäönkin osalta. Metsästäessään narttu oli yhä aivan yhtä kova ja peloton kuin ennenkin, mutta nyt sillä ei ollut “kaksoisolentoa” ja se oli enemmän tekemisissä metsästäjien kanssa.
Siinä meni kokonainen vuosi, mutta lopulta Ada saikin varastettua melko uuden metsästäjän sydämen. Spirit oli ollut ihmisten lemmikkinä, joten osana laumaa oleminen oli sille aivan uutta ja hieman vaikeaa. Erityisesti koska uros oli ollut vahtikoirana, jolloin sen tehtävä oli ollut pitää muut eläimet loitolla. Se kuitenkin saattoi vaikuttaa siihen miksi voimakastahtoinen narttu veti sitä puoleensa.
Vahtikoiralla ei vain ollut oikein mitään hajua siitä, miten narttu tulisi hurmata. Tai miten edes puhua ilman, että se kuulosti uhkailulta. Sekarotuinen uros näytti lähes puhtaalta dobermannilta ja vaikutti usein melko riidanhaluiselta ja kylmältä. Sillä sattui siis olemaan onnea sen suhteen, ettei Ada ollut mikään romantikko. Ja yllättäen piti juurikin Spiritin kaltaisesta öykkärimäisestä uroksesta. Pari tuntui siis sopivan toisilleen varsin hyvin.

Yhtälöön tuli pieniä ryppyjä, kun pitkän yrittämisenkään jälkeen parille ei siunaantunut yhtäkään pentua. Nämä alkoivat epäillä, ettei se ollut mahdollista; joko toinen niistä olisi steriili tai sitten Ada vain oli liian vanha saamaan pentuja. Yhdessä ne kuitenkin päättivät, ettei sillä ollut väliä, ne voisivat olla onnellisia kahdestaankin.
Vuosi ehti vierähtää ennen kuin pari koki suuren yllätyksen. Ada ei tajunnut olevansa tiinennä ennen kuin alkoi erittää maitoa. Pentuja syntyikin vain yksi ainokainen narttu. Se sai kuitenkin Adan ja Spiritin todella onnellisiksi. Ainakin joksikin aikaa.
Shilo ei itse tiedä tästä asiasta mitään, mutta pennun kasvaessa Spirit alkoi nopeasti epäilemään, ettei pentu ollut uroksen oma. Tämä sai parin satunnaisesti tappelemaan keskenään. Adalle ei olisi tullut mieleenkään pettää kumppaniaan, joten pelkkä vihjaus siihen sai nartun raivoihinsa.
Yrittäen olla hyviä vanhempia pari vältteli tappelemasta pentunsa lähellä. Aina se ei onnistunut, mutta Shilo ei pahastunut niin kauan, kun sen vanhemmat myös sopivat riitansa sen nähden. Spiritin epäilyksistä huolimatta se ei jättänyt perhettään, vaikka välillä sitä suunnittelikin. Siinä missä uros ei halunnut uskoa, että Ada valehtelisi sille, niin se uskoi nyt itse olevansa täysin steriili ja piti edes valheellista pentua parempana kuin ei yhtään pentua. Siksi uros ei myöskään koskaan kohdellut pentua kaltoin, vain hieman kylmästi. Ottaen huomioon uroksen kohtelevan kaikkia kylmästi, ei se tuntunut mitenkään erityisen väärältä edes pennun silmissä.
Näin ollen Shilo sai kasvaa turvallisessa ja rakastavassa ympäristössä. Sen pentuaika oli täysin huoletonta ja se sai kaiken tarvitsemansa tuen vanhemmiltaan, kuin myös vapauden olla oma itsensä. Ada erityisesti tahtoi, että Shilo saisi olla juuri sellainen kuin oli, koska oli itsekin ollut erilainen kuin muut tuntemansa nartut.

Shilolla ei siis ollut mitään paineita asemansa valinnan suhteen, mutta se päätti silti kouluttautua metsästäjäksi, koska sen molemmat vanhemmat olivat metsästäjiä. Shilo myös jotenkin oletti, että kaarti oli enemmän kutsumusasema, eikä siihen kannattanut pyrkiä, jos ei ollut todella kiinnostunut. Myöhemmin se tietysti oppi, ettei asia ollut niin, kun sen oman ikäluokan koirat saattoivat aloittaa koulutuksen ja jättää sen sitten melkein heti kesken, koska kokivat sen liian rankaksi.
Se sai myös kuulla, että sen oma äiti oli ollut osa kaartia, joka sai nartun kiinnostumaan asiasta hieman enemmän. Shilo kuitenkin viihtyi metsästäjänä, koska sai työskennellä vanhempiensa kanssa. Se piti silti mielessä, että voisi aina kokeilla kaartiin liittymistä myöhemminkin. Sedilleen se myös usein vitsaili, että liittyisi kaartiin ja alkaisi Komentajaksi vielä, kun nämä olisivat elossa. Kyseiset sedät vain sattuivat katoamaan.
Näiden katoamista seuranneena talvena Ada kuoli tulehdukseen. Narttu oli kyllä jo melkein kahdeksan vuotias, joten sentään se ei menehtynyt nuorena. Sen pentu vain sattui olemaan edelleen melko nuori. Spirit sulkeutui entisestään sen kumppanin kuoltua. Adan isä Udyr oli jo jonkin aikaa asunut näiden kanssa, eivätkä urokset varsinaisesti pitäneet toisistaan, joten nyt ne eivät puhuneet enää lainkaan. Shilo oli kyllä surullinen äitinsä takia, mutta ei antanut asian masentaa itseään. Nuori narttu puhuikin myös kahden uroksen puolesta, eli enimmäkseen itsekseen. Se halusi pitää itsensä kiireisenä.
Kevään lähestyessä Shilo päätti, että se tahtoi kokea millaista elämä kaartissa oli. Ehkä se saisi sen tuntemaan kuin sen äiti olisi jälleen hieman lähempänä. Spirit ei oikein innostunut ideasta, mutta ei kyllä kieltänytkään asiaa. Niinpä Shilo liittyi liittyi kaartiin harjoittelijana ja muutti metsästä Kartanoon asumaan. Siitä on kulunut vain viikko.

Muuta: Hassun hauskaa faktaa: Spirit on kuin onkin Shilon oikea isä, joskus geenit vain tekevät mitä haluavat ja siksi Shilo ei muistuta ulkoisesti kovinkaan paljoa kumpaakaan vanhemmistaan. Ulkoiselta luonteeltaan se tosin muistuttaa hieman äitiään, joten sekin varmaan osittain on saanut Spiritin niin katkeraksi. Spirit ei ole ikinä huomannut sitä, että todellisuudessa Shilo muistuttaa myös sitä todelliselta luonteeltaan. Uros on siis itse edelleenkin siinä uskossa, että se on kasvattanut jonkun muun pentua omanaan, jonka takia se on hieman kylmä tytärtään kohtaan. Shilo tosin ei tunnu ikinä ottavan asiasta nokkiinsa, vaan pitää sitä vain isänsä luonteena.

Shilo on Ubon ja Shinin siskon tytär. On tavannut setiään jonkun verran, mutta ei ole mitenkään läheinen näiden kanssa. Pitää kaksikkoa kyllä erittäin hauskana.

Suhteet:
Ubo// Hauska setä, joka ei oikein tunnu ymmärtävän Shilon outoa huumorintajua.

Shin// Hauskempi setä, jolla on usein hauskoja juttuja. Shilo on aina ollut melko kiinnostunut kissasta, mutta se ei ollut koskaan erityisen halukas viettämään aikaa pennun kanssa.

Nadia// Rottweiler narttu, jonka kanssa Shilo viettää usein aikaa. Tämän kanssa on helppo tutkia kyseenalaisempiakin paikkoja, koska ei välitä seuraamuksista sen enempää kuin Shilokaan. (NPC)

Vastaus:

Hyväksytty!

-Glowe

©2019 Vᴀʟʟᴀᴛᴛᴜ ᴿᵖᵍ - suntuubi.com